Gå til innhold

Test: Vi tester Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har selv en 2 år gammel rigg bestående av i7 860/HD5870/4GB og i spillet var anbefalt setting high med noe på ultra. @1920x180p. Jeg har ikke målt FPS, men har nå spillt igjennom SP og må si at det ikke har vært antydning til hakking, så jeg er vil tro at FPS har vært godt over 30. Så subjektivt for meg har spillet hatt meget god flyt og har ingenting å utsette på det. Antar at Frostbite 2 er gjennomført godt kodet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er overasket over hvor godt min Athlon X4 635 kjører BF3 med HD 6870. Med tanke på at begge er "mid end" prosessor og skjermkort, så kan jeg ikke klage! 1920*1080p med alt på high og full AA og AF kjører jeg på med 50fps. Ultra fungerer også, men ved eksplosjoner så blir fps litt for lav.

 

Vil jeg få nå utbytte av å kjøre CF? Eller vil CPU nå bli flaskehals?

Lenke til kommentar

Super test. Fortsett gjerne med slike tester. Og håper at dere etterhvert når "gamer-rig'ene" er på plass, kan teste litt forskjellige spill på samme måten.

Dyp-dykk og tekniske detaljer rundt komponentene er jo i separate tester, så det trenger man ikke her.

Her tar det 5-10 minutt med lesing og studering, også har man ett ferdig oppsett til hvilken maskin man ønsker å kjøpe/anbefale.

 

Takk takk.

PS, skulle dere få tid til overs, så hiv gjerne med noe laptops i testene også slik at forskjellene på gaming på laptop og stasjonær blir synliggjort både ytelsesmessig og ikke minst prismessig.

Lenke til kommentar

Er overasket over hvor godt min Athlon X4 635 kjører BF3 med HD 6870.

 

Ditto, ditto. Har en snart 3 år gammel maskin som kjørte BF demoen smooth. Smoothere en BF BC2 faktisk.

Og "desverre" er det også slik at det fremdeles ikke lønner seg å kjøre Ultra i BF spillene. Regner med jeg går for medium i multiplayer.

Lenke til kommentar

Low skiller seg tydelig ut med kanter. Medium og High ser ganske like ut, mens Ultra skiller seg litt mer ut igjen. Ultra ser ikke ut til å være særlig spillbart med mindre man gjør en merkelig kombinasjon av lavoppløst skjerm og rått skjermkort. Siden medium og high er såpass like ville jeg gått for medium for å få den ekstra frameraten. I hvert fall med 1920x1200 oppløsning.

Lenke til kommentar

Jeg ser ærlig talt ikke hvem dere henvender dere til med de PCene, for det er definitivt ikke gamere.

2600k er en arbeidsstasjonprosessor. i5-2500k er like god i spill.

For 6000 kr burde man heller gå for en Phenom II X4 og et AMD-skjermkort, men AMD er jo et dårlig alternativ ifølge Hardware.no

 

I følge Sweclockers testen linket litt før i tråden så er Phenom II X4 en flaskehals, mens bulldozer henger etter Intel.

 

On-topic så er hardware.no testen rimelig tynn, som du sier, da de ikke tar for seg AMD plattformen. Sweclockers gjorde jo "alt" riktig her.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...