Jump to content

hardkjerne

Medlemmer
 • Content Count

  2358
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

86 :)

About hardkjerne

 • Birthday 06/30/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11159 profile views
 1. @chw De statistikkene jeg har sett viser plutselig omtrent ingen forskjell i lønn om en tar hensyn til timer arbeidet og ansiennitet. Husk, bare fordi en usannhet blir gjentatt flere ganger, så blir det ikke en sannhet. For å ta et nylig eksempel fra et tech selskap i USA, så fant de faktisk det motsatte: https://www.nytimes.com/2019/03/04/technology/google-gender-pay-gap.html
 2. Flott med PUBG innhold, mere av det! Har dere vurdet en e-sport podcast der dere intervjuer og snakker om ting relatert til e-sport med fokus på norske utøvere (i inn og utland)?
 3. Herrejemini. Hvem er det som jobber med slike ting i det offentlige. Så lite gjennomtenkt.
 4. Hvordan kom du frem til det? Det han sa var at det analoge kompasset ikke kan snakke med applikasjoner på klokken
 5. Det er endel RNG fra kamp til kamp, men det er derfor en spiller flere kamper slik at det jevner seg ut. De beste lagene klarer å prestere over tid på tross av RNG og vil derfor normalt ligge på toppen. Jeg er dessverre ikke god nok til å få til det...
 6. Disse tallene gjør det mulig å sammenligne bilene med hverandre. Til dette er de meget viktige.
 7. Blir spennende å se om det blir kryss-platform multiplayer her også om det skulle komme på PS4. Er det fortsatt bare Fortnite som har det til nå?
 8. Ser at det er flere hardware-kanaler på Youtube som klager på testen/testdata Intel gav sammen med nyheten om CPUen. Blir spennende å se hva andre uavhengige sider får av resultater.
 9. Forskjellen er at Tesla har lagt til side de aller beste eksemplarene av motoren til Performance-bilene for å forsikre seg om at de tåler den økte effekten.
 10. Bortsett fra at torrent deler ut filen til andre også. Som da ikke er lov.Er det ikke bare å strupe opphastighet til 0 da?Hele torrent teknologien er bygget på at du MÅ dele. Ved 0 i opplastningshastighet via tredjepartsprogrammer så får du 0 i nedlastningshastighet. Har testet selv.Ikke riktig. Jeg har ufattelig dårlig upload, og har til tider strupet upload til null uten at det har påvirket download. Nå er det riktig nok lenge siden jeg har brukt noen torrent klienter. Er denne flisespikkingen egentlig så nøye? 1. Det er fortsatt like ulovlig å laste ned opphavsrettsbeskyttet materiale. 2. Selv om du har en klient som ikke laster opp, er IP-adressen din fortsatt synlig i torrentsvermen som en potensiell kilde for opplasting av materialet til andre. Jeg mener å huske at det er stor forskjell på nedlasting og opplasting i forhold til grad av ulovlighet. Er det ikke slik at alle som blir "tatt", blir det for opplasting? Da er det ikke bare flisespikking. Når det gjelder ulovligheten av opplasting, er det opplasting av opphavsrettsbeskyttet materiale som er ulovlig, eller er det ulovlig å ha sin IP-adresse synlig i torrentsvermen til en torrent som inneholder opphavsrettsbeskyttet materiale? Andre her har tidligere sagt at en i teorien kan dele "søppel-data" istedenfor det ekte materiale når en deler data i torrentsvermen. Stemmer ikke det? Om det stemmer vil det jo kunne påståes at IP-adresse synlig i torrentsvermen ikke er bevis for at en deler opphavsrettsbeskyttet materiale?
×
×
 • Create New...