Jump to content

RBW

Medlemmer
 • Content Count

  3236
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

112 :)

About RBW

 • Birthday 04/25/1976

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Raspberry Pi, kameramodul og litt fantasi er alt som skal til. GUIDE: Hjemmeovervåkning på 1-2-3 (Ekstra)
 2. Det er absolutt vurder å ha dem i et annet rom, ute også, sitter inntil en kjellervegg i egen kåk, så er bare å dra frem murborret.. Skjønt, hvis jeg skulle hatt det ute hadde jeg nok droppet radiator, men heller kjørt en kjølesløyfe nedi bakken. Hadde alt i et digert kabinett før, men måtte omtrent ha jekketralle for å flytte på det. Ser for meg at denne løsningen blir mer håndterbar.
 3. Ah! Riktig ja, har i alle år holdt meg til 3/8". Tenkte ikke tanken på noe grovere med den radiatoren. Må ha noe med vinkel bak der, ellers blir det bare trøbbel mot veggen ser jeg for meg.
 4. Takk for gode synspunkter, bilder og forklaring! Vurderte å ha radiatoren under skrivebordet, kanskje ned mot beina slik at jeg kunne få en fin lunk på tærne. Har blinket meg ut blanke VL3N allerede, så det blir nok veien å gå
 5. Hoi folkens! Har vært i tenkeboksen alt for lenge rundt en MO-RA3, men er litt usikker på hvordan det er med ekstern radiator. Kjølekapasiteten holder i massevis, men eksterne kabler, strøm til vifter, hurtigkoblinger bak på kabinettet. Jammen usikker. Har en gammel 240 som gjør jobben i dag, riktignok eksternt den også, men ser så stygt ut. Noen som har sterke tanker, vurdert samme oppsett, eller kanskje har det selv? https://www.techbay.no/product.html/watercool-radiator-mo-ra3-420-lt-black?category_id=189
 6. Vi har alle vært der en gang, og jeg føler meg ganske noob fremdeles. Greier alltid krasje på de rareste tidspunkter, eller bomme på folk selv om jeg kommer bak dem med et digert maskingevær... Kontaktinformasjon i posten over.
 7. Ja, vil du gjøre heist sammen? hvis du har 2 andre som er med også? Finner ikke steamnavnet ditt btw. Yes, er med jeg! Har mest fjaset rundt siste halvåret uten mål og mening, så er litt rusten på enkelte heists, men kommer sikkert inn i det ganske kjapt. Alltid noe tøys med Steam, prøv Kemmelman. Eventuelt Kemmeline inne på Rockstar Social Club.
 8. Heists er også artig. rbw@chello.no på Steam etter det jeg husker, ellers er det Kemmeline inne på Rockstar Social Club. Nå ser jeg Rockstar kommer med en ny oppdatering 7. juni, skulle vi kokt sammen en egen organisasjon til bruk der?
 9. Jeg er utelukkende på PC. Level 210? Har ikke rundet 100 enda, har blitt alt for lite tid til spilling...
 10. Essensen er det samme, det kommer litt an på hvilket referansepunkt du har. Kjører en del på Executives-biten selv, med livvakttjeneste, eller ymse oppdrag og heists. Heistene er de samme, men kommer stadig nytt innhold. Det kan kanskje virke litt desperat fra Rockstar til tider, men nok til å underholde meg.
 11. Finnes det noen gamle slasker der ute som ikke har gått lei av GTA V Online? Det er ingen i klanen som spiller det lengre og jeg er på ingen måte ferdig med spillet, så om noen har lyst til å spille sammen en gang i blant er det bare å si fra. Har tilgang til Mumble-server. Er nok litt gammel og sær, treffer på ingen måter alt jeg sikter på og mister kontrollen på bilene rett som det er. Unge folk med lynraske reflekser og full kontroll vil kanskje finne mitt nivå for dårlig, og jeg har rett og slett ikke tid til å bruke hele livet mitt på å bli bedre
 12. Gir den umiddelbare godfølelsen. TEST: Qpad MK-90
 13. Vi har testet Logitechs kompakte spilltastatur med Romer-G-taster. TEST: Logitech G410 Atlas Spectrum
 14. Setter en ny tastaturstandard. TEST: Cherry MX-Board 6.0
 15. Legendariske Razer legger listen skyhøyt for konkurrentene. TEST: Razer Mamba
×
×
 • Create New...