Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Fiffig problem med MB230E 1989mod, noen som kan hjelpe?`


iKent

Anbefalte innlegg

Heisann. Har akkurat brukt hele sommeren på å behandle min MB230E for rust og sånt hyss, skiftet bærebru forran og sånne saker. Men nå i kveld da jeg skulle hjem fra jobb endte jeg opp med et problem jeg aldri har vært ovenfor med bil før.

 

The storyline(Please beare with me, litt teit skrevet men eneste måten jeg klarer å forklare hva som skjer på):

 

Min romkamerat kjørte bilen fra Manglerud, ned mot sentrum, da han kom til Bispegata så tok bilen kvelden mitt i krysset mot sentrum. Jeg begynte da å gå mot han mens han hadde NAF på tråden for å spørre om råd. De skulle sende en bil men da jeg kom opp så satte jeg meg i bilen og prøvde å starte den, da startet den helt uten problemer så vi avbestilte NAF. Deretter kjørte vi ned til Statoil på grønland for å fylle bensin, da det var relativt lite bensin igjen på tanken. Etter å ha fylt 20 liter bensin kjørte vi da mot Manglerud igjen, men da vi holdt lavt turtall forran samme krysset bilen stoppet i forrige gang, så stoppet den NOK EN GANG. Satte bilen i Park og prøvde å starte igjen, da helt uten problemer, nok en gang.

 

Men nå var et nytt problem kommet opp, da jeg satte på lyset til kjørelys så hadde jeg NULL lys i kupeen, ingenting på instrument panelet, ingenting i midtkonsollen(sjekket ikke om CD spilleren fungerte da det var noe jeg ikke turte å røre på da) så vi kjørte oppover igjen, og da jeg var 500 meter unna huset jeg bor i så satte jeg på lysene, men ingen respons i kupeen, nok en gang, men lot da bryteren stå på, så plutselig kom alle lys i hele bilen tilbake, den virket som normalt, og da jeg stoppet utenfor huset så var alle ting med bilen tipp topp. Den stod å gikk på tomgang i både Revers, Nøytral, Park, Drive og hele pakka, lysene fungerte, og turtall på normalt nivå. Skrudde av bilen etter 5 minutter og sjekket sikringene under panseret, og ingen var ødelagt, og de var ikke varme(mer enn de skal være).

 

Dette for meg er helt uforståelig, jeg er hobbymekaniker på egen bil og den har aldri gjort dette mot meg før, jeg skal da på lang tur med bilen i morgen pga jeg styrer fadderuke på skolen jeg går på, og skal da ha med meg 4 stykker for å handle en del ting osv. så om noen kunne ha svart i kveld, eventuelt ringe meg nå i kveld om de har peiling på mercedes, så hadde jeg satt stor pris på det. si ifra her eller på PM om du kan kontakt meg i kveld om mulig....

 

Kent.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tror det med lyset er en tilfeldighet, men for å være sikker kan du forsøke å justere lysstyrken på innvendig lys med vribryteren i instrumentet.

 

Det første jeg ville sjekket for den periodiske stoppinga er en gummislange som sitter under innsuget og som går til tomgangsregulatoren, denne har en tendens til å løsne og i enkelte tilfeller så skal det bare en liten vridning på motoren til så mister den kontaktflaten og bilen stopper.

 

Det andre jeg ville sjekket er fordelerlokket, om det er mye irr og/eller sprekker der.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...