Gå til innhold

Regjeringskvartalet rammet av bombe, AUF-leir på Utøya angrepet av våpenmann.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som har det sladdet bilde med dress, så jeg kan sammenligne

*snip*

du leste åpenbart ikke det jeg skrev i sta...

Besok fb'en hans saa ser du det.

Skrev ganske så tydelig i sta at jeg ikke ønsker å se ansiktet hans, og jeg ber alle om å være så snill å legge bildet i spoiler. Jeg er ikke klar for å se ansiktet til han som drepte min bestekompis

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ikke at jeg vet hva VVP er, men takk for oppklaring. :)

Stålsetter meg til norske medier får ut fingen.

http://no.wikipedia.org/wiki/V%C3%A6r_Varsom-plakaten

 

 

Vær Varsom-plakaten er et sett selvpålagte etiske normer for trykt presse, radio, fjernsyn og nettpublikasjoner i Norge. Plakaten ble første gang vedtatt i 1936 og er siden revidert i 1956, 1966, 1975, 1987, 1989, 1990, 1994, 2001, og 2005 av medienorges fellesorgan Norsk Presseforbund.

Siste revisjon skjedde med virkning fra 1. januar 2006, da en blant annet myket opp de tidligere strenge reglene vedrørende omtale av selvmord, skjerpet inn kravene til tilsvar og presidering av identifiseringskrav og behov.

Pressens Faglige Utvalg (PFU) behandler klager knyttet til brudd på plakaten, samt i øvrige presseetiske spørsmål.

Lenke til kommentar

Mistenkte startet nylig opp et firma som driver med dyrking av grønnsaker, da får man tilnærmet ubegrenset tilgang på kunstgjødsel--- :hmm:

Men man trenger da ikke sååå mye ?

 

Tror de siste årene at det har blitt vanskeligere å få tak i de rette stoffene uten å ha lisens. Uten at jeg har noen kilder på dette.

Lenke til kommentar
Ifølge TV 2s kilder skal den pågrepne tilhøre det høyreekstreme miljøet på Østlandet, og mannen skal ha registrert to våpen på navnet sitt – et automatvåpen og en pistol av type Glock.

 

Hvis du tilhører er ekstremist-miljø (som politiet åpenbart var kjent med også fra tidligere) burde man da få lov å inneha lisens & våpen? :no:

Lenke til kommentar

Mistenkte startet nylig opp et firma som driver med dyrking av grønnsaker, da får man tilnærmet ubegrenset tilgang på kunstgjødsel--- :hmm:

Men man trenger da ikke sååå mye ?

 

Var snakk om 500-600 kg sprengstoff

 

Akkurat. Men leste i denne tråden for noen sider siden at bomben antageligvis var laget av ting man får kjøpt på Felleskjøpet. Bare å fordele kjøpene over en liten stund, så slipper man unna mistanke. Men ikke vet jeg..

Lenke til kommentar

Inntil vår ansvarlige redaktør sier annet eller det blir offentliggjort vil det ikke tillates med identifisering her. Dette har med juridiske og presse-etiske forpliktelser vi må følge. Jeg håper dere kan vise forståelse for dette.

 

Identiteten vil uansett bli kjent, etikken her er for å sikre at feile personer ikke blir identifisert. Det har skjedd før og vil skje igjen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...