Gå til innhold

– Komplett vil ikke klare seg


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Folk flest vil i fremtiden sitte i sofaen og handle, vente på Posten og få varene direkte på døra.

Vi kommer til å bli/er så late at vi ikke gidder å dra ut av huset, inn en stor butikk, gå rundt i timesvis mens vi venter på service (som i Norge er total mangelvare) for så å gå derfra uten å ha handlet.

 

Hvis butikker/nettbutikker skal overleve, må de ha god pris, god service og gode returordninger sånn at folk slipper å gå ut.

 

Kanskje en egen nisje for Posten dette... Hente post og varer hjemme hos folk... time vill sjåvv!

Lenke til kommentar

Elkjøp har litt å jobbe med prismessig, samt de mangler jo totalt utvalg på komponenter. Men for all del, de er store og kan kanskje utvide nok til at de mindre nettbutikkene forsvinner. Men at Komplett/MPX blir en av dem er jeg i sterk tvil om. Det er mange mindre butikker som forsvinner først!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Haha, lolropflmao etc etc.

 

Komplett kommer til å greie seg helt greit. Det er norges svar på newegg.

 

De er ikke billigst, ikke nødvendigvis best på alt, men har jeg bare gode erfaringer derfra. Samme gjelder forøvrig PS data.

 

Å gå på en skitten elkjøp butikk som lukter vondt for å kjøpe en overprisa lyspære av en svett 17åring som absolutt ikke har noe ide hva han snakker om er for meg ikke noe alternativ. Jeg føler meg rett og slett ikke priviligert som kunde i slike butikker.

Lenke til kommentar

Minner. Jeg og bror min drar til elkjøp og skal kjøpe mp3 spiller til mobil. Vi spør en ansatt om de har mp3 spillere til mobiltelefoner?

 

Får da til svar: Hva er en mp3 spiller? Den ansatte ser på oss som ett stort spørsmålstegn.

 

Vi ser tilbake. Snur og handler mp3 spiller i en annen butikk.

 

Hvis elkjøp en vakker dag får kompetente ansatte så vil de kanskje klare det, men nå nei. Komplett vinner i lengden og er mye bedre samt de har kunnskapen inne.

Endret av UUnreal
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg merket meg denne uttalelsen:

 

"– Jeg ser ikke noen åpenbar grunn til å handle hos Komplett eller MPX, sier Blomseth til nettstedet dinside.no."

 

Personlig, så ser jeg ikke noen åpenbar grunn til å handle hos Elkjøp. Sist jeg var på Elkjøp, så trengte jeg en sata-kabel. Men det visste de ikke hva var, ihvertfall ikke i den butikken jeg var i.

Mens jeg ser mange åpenbare grunner til å handle hos komplett, MPX eller andre tilsvarende nettbutikker, aller mest fordi de tilbyr varer Elkjøp ikke gjør.

Endret av ronron25
  • Liker 7
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+513

Hvis Elkjøp starter med datadeler vil ikke komplett klare seg. Elkjøp kjøper fra leverandører i så store kvanta at prisene på de samme delene på komplett blir billigere på elkjøp.Tror elkjøp ansatte kan få en slik ide ved å lese nettforum.

Lenke til kommentar

Som tidligere nevt, det sitatet at de mener det ikke er noe grunn til å handle hos komplett, er da bare et utrolig sagt. Du får knapt tak i noe hardware i det hele tatt hos elkjøp, og om du så får det, er det overpriset som bare det. Kanskje du er heldig og får med deg en harddisk på 1tb.

 

Kanskje for folk som ikke har peiling på maskiner som liker å handle overpriset 2-3 år gammel hardware ferdigbygd i kabinetter med minimalt av kjøling er det greit å kjøpe hos elkjøp.

Lenke til kommentar

Jeg ser ikke for meg at Komplett vil gå under mot kjeder som f.eks. Elkjøp (når det gjelder Elkjøp i butikk, ikke netthandelen deres). Komplett har vel mer eller mindre faste kunder, og handel på nett blir det jo bare mer av. Jeg for min del handler mye heller på nett enn i butikk, som regel pga pris, men om ikke annet av prinsipp for å støtte nettbutikkene.

Lenke til kommentar

Sist jeg var inne og kjøpte noe hos Elkjøp var våren 2005. Siden den gang har jeg handlet intet mindre enn 9 ganger selv med Komplett alene, pluss kanskje et tilsvarende antall med andre aktører ala Komplett. Jeg kan på ingen måte forstå hvordan sjefen for Elkjøp på ramme alvor mener at «Jeg ser ikke noen åpenbar grunn til å handle hos Komplett eller MPX» med mindre han er totalt blottet for selvinnsikt i forhold til bedriften han styrer. Elkjøp har rett og slett ikke det jeg er ute etter. Da skal det vanskelig gjøres for min del at Komplett blir utkonkurert av Elkjøp.

Endret av Ernie
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Elkjøp er for en normale idioten som er villig til å betale ekstra og ikke har noen mening med kjøpet sitt. elkjøp har ikke tilpasset butikken sin til gamerene.. Det har derimot komplett faktisk gjort med: komplett gamer, og masse annet gamer utstry, og så har faktisk elkjøp ikke komponenter noe komplett har! vis komplett stryker med så finnes det ikke en gamer igjen i Norden..

Lenke til kommentar

En ting er nå sikkert. Jeg kommer aldri til å slutte å handle hos komplett, så lenge de klarer å holde det nivået de har idag på priser, produktutvalg. Nå har de jo også fått 45 dagers åpent kjøp. Og der er jo noe bedre enn hva elkjøp klarer.

 

Så klarer egentlig ikke på noen som helst måte å se idag at elkjøp skal klare å utkonkurrere de større nettbutikkene her til lands.

 

En ting er nå sikkert. Jeg kommer aldri til å slutte å handle hos komplett, så lenge de klarer å holde det nivået de har idag på priser, produktutvalg. Nå har de jo også fått 45 dagers åpent kjøp. Og der er jo noe bedre enn hva elkjøp klarer.

 

Så klarer egentlig ikke på noen som helst måte å se idag at elkjøp skal klare å utkonkurrere de større nettbutikkene her til lands.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...