Jump to content

Løve

Medlemmer
 • Content Count

  2384
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Løve last won the day on July 1 2011

Løve had the most liked content!

Community Reputation

186 :)
 1. Hva skal man med Guitar Hero når man har Rocksmith? Det er derimot rart at Activision ikke har kastet seg inn i det markedet og satset på å utkonkurrere Ubisoft når det kommer til musikkspill med ordentlige instrumenter.
 2. Så dette funker faktisk for å lære noen som ikke kan spille gitar å spille gitar?
 3. Får håpe dette ikke betyr hjemmesnekra krypto. Hjemmesnekra krypto er det verste som finnes.
 4. Jeg tror nok Valve kommer til å tvinge utviklere til å slippe (stor)spill på Linux fremover ved hjelp av forskjellige insentiver. F.eks. at de får beholde en større prosentandel av salgssummen mot at de også lager en Linux-utgave av spillet. Nøkkelen til SteamOS/Linux er nok primært at storspill faktisk kommer på plattformen, og Valve lar det neppe stå og falle på det.
 5. De vil i hvertfall skape blest og oppmerksomhet rundt plattformen.
 6. Hvis de virkelig skal få fart på plattformen så slipper de Half-Life 3 og gjør det SteamOS/Linux-eksklusivt.
 7. Ja, hva er egentlig poenget med å forhåndsbestille når man ikke får spillet på release uansett? Jeg kunne like gjerne gått i butikken. Dumme Elkjøp.
 8. Det er ikke nødvendigvis noen problemer med at myndigheter finansierer slike prosjekter. NSA bidro til utviklingen av S-boksene i DES-algoritmen, og det var mye grubling rundt hvorvidt de bidro til å gjøre det enklere å knekke DES for NSA, eller om de forbedret sikkerheten til algoritmen. Alt tyder på at det faktisk var det siste.
 9. Det fantastiske med mange VPN-tilbydere er jo at de bruker PPTP som bruker MSCHAPv2, og som NSA har kunnet knekke siden 2008 (minst). Første offtenlige paperet på hvordan man knekker det ble publisert i 2012, så det er ingen unnskyldning for å tilby det lenger.
 10. Det er jo bakdører i hardware som ikke aktiveres via firmware og. Jeg antar hardware-bakdører blir et større problem fremover nå som programvaren etterhvert begynner å bli vanskeligere å angripe. http://www.cl.cam.ac.uk/~sps32/ches2012-backdoor.pdf
 11. La oss bytte ut Illuminati med rosa elefanter: Verden blir styrt av rosa elefanter som har infiltrert regjeringer verden over. Vi kan ikke se dem, men du vet de er der hvis du "leser mellom linjene". Ingen kan bevise at illuminati IKKE styrer verden, akkurat på samme måte som at man ikke kan bevise at verden ikke styres av rosa elefanter. Men utrolige påståander krever ekstraordinære bevis. Bevisbyrden ligger hos konspirasjonsteoretikerne.
 12. Jeg kan godt forstå at ytelsen er dårlig når de må emulere både CPU og OS. Dette er ikke som "vanlig" virtualisering hvor gjeste-OSet kan kjøre rett på CPUen. Her må alt emuleres.
 13. Det var BankID-appen jeg siktet til ja, beklager sammenblandingen. Men poenget mitt gjelder fortsatt, siden denne appen gjør det betydelig enklere å få tak i engangskoden til nettbanken. Men tilgjengelighet vinner jo gjerne over sikkerhet, så for de som vil ta risikoen så blir nettbanken enklere tilgjengelig.
 14. Det er jo helt uviktig hvor appen henter nøkler til kryptoen fra. Poenget er at siden appen kjører på mobilen min så kan den observeres av andre apper som også er der. En smarttelefon er ikke et lurt sted å plassere sikre funksjoner av denne typen, og det burde være ganske åpenlyst. En kodebrikke derimot har bare en funksjon, generere en engangskode, og dermed er den mye sikrere.
 15. BankID på mobil er en fantstisk dårlig idé til å begynne med. Når programvare på mobilen skal brukes til å generere engangskoder til nettbaken så har du åpnet portalen til en ny verden av problemer. Spar oss for disse lettvinte, usikre løsningene.
×
×
 • Create New...