Jump to content

Breidablik

Medlemmer
 • Content Count

  2901
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

59 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Kult med røde og blå minnebrikker, Evil-Duck! Hvor mye kjøleflate har du i den loopen egentlig?
 2. Takker Strato! Jeg jobba en stund med den før jeg fikk det til. Jeg hadde egentlig lyst til å bruke så få vinkler som mulig, men for å få drain-porten helt ned i bunnen av loopen lot det seg ikke gjøre med færre vinkler og fittings enn det jeg har nå. Jeg ble egentlig veldig fornøyd med dette. Jeg har ikke prøvd å draine enda da, så det gjenstår å se om det funker som planlagt. Kan også nevnes at 8-pin til skjermkortet og 24-pin skal få individuelt sleeva forlengere etter hvert, så det blir nok snart pent der også. EVGA's egne kabler er egentlig helt greie utseendemessig, men det ser liksom ikke helt gjennomført ut likevel.
 3. Hmm, det har jeg egentlig ikke tenkt på. Harddiskene er montert ganske langt fra høyttaleren da, og det er ikke noe vibrasjoner å snakke om, så det burde vel ikke være et problem tror jeg. Altså pumpa i vannkjølinga lager jo mer vibrasjoner enn høyttaleren gjør.
 4. Jeg har plukka med litt vannkjøling de siste dagene. Etter en god del år med mitt gamle 800D på pulten syntes jeg det var på tide med noe litt mindre, så jeg gikk for Phanteks Evolv Enthoo Tempered Glass. MAKAN til kvalitetsprodukt! I tillegg til dette gikk jeg nylig til innkjøp av ny PSU og et GTX 1070 samt ny pumpe, en ekstra rad og litt akrylgreier til kjølinga. Nå ble det orden i sakene! Jeg kjøpte også en HUE+, litt for å se hva all RGB-hypen som har vært det siste året har handlet om, og jeg trodde ikke jeg kom til å si det, men jeg tror nesten jeg begynner å skjønne det ... Nå lar jeg den bare sirkulere gjennom tre forhåndsbestemte farger i et veldig sakte tempo, og det ser rett og slett mye bedre ut enn jeg hadde trodd. Det ser mye bedre ut enn det bildene her tilsier. Jeg har ikke fylt på med den kjølevæsken jeg skal bruke enda (venter på posten), så nå er det bare rent batterivann som var brukt til lekkasjetesting i loopen. Det er grunnen til at reservoiret ikke er helt fullt (sånn for dere med OCD for den slags).
 5. Det sier jo egentlig seg selv at det er større etterspørsel i en større by (i hvert fall i utgangspunktet). Ang. Aquatuning så har jeg bestilt derfra noen ganger og jeg er veldig fornøyd med både leveringstider, priser og utvalg. Jeg kjøper jo helst fra Norge så klart, men de gangene jeg ikke finner det jeg skal ha her til lands er det veldig greit at man ikke trenger å bestille fra USA eller lignende for å få det man ser etter. Fraktprisene er noe helt annet når det skal over havet. Aquatuning har godt utvalg av ting en del ting (som f.eks. sleeving og verktøy til det) som det er vanskelig å finne her i Norge, men har til gjengjeld f.eks. så godt som ingen EK-varer, noe jeg synes er veldig rart. Heldigvis er dette så mainstream at man finner det meste man trenger på DI eller Techbay.
 6. Jeg bestilte noen plater fra Aquatuning.de for en stund siden. De har gode priser på både armaflexen og frakten til Norge. De har både klebrige og ikke-klebrige plater i forskjellige tykkelser. http://www.aquatuning.no/search?sSearch=armaflex
 7. Armaflex fungerer fint til støydemping, Martin.
 8. Åherregud ... Får nesten vondt av å se på!
 9. Ja, den prosessen kan ta en del tid, men dere som bruker PETG har i det minste den rørkutteren. Med akryl må man jo bruke sag/baufil.
 10. Tøft, Kyrre! Skal du henge den bakpå eller noe? Må poste bilder og slikt når ting kommer.
×
×
 • Create New...