Gå til innhold

Den store Nintendokaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Du må ha bodd en ganske kjedelig plass. På slutten av 80 tallet og begynnelsen av 90 tallet og utover så hadde folk i min omgangskrets atari 2600, atari st, c64, Amiga 500, 600, 1200, Nes, master system 1 og 2, mega drive, pc, en eller annet merkelig boks med kassettspiller som ikke var c64 osv. Jeg bodde i ei bygd med si ca 2500 innbyggere og jeg snakker kun om hva som fantes blant mine venner som alle er født på 80 tallet. Vil nesten si det er merkelig at folk kun hadde Nes.

 

Men du kan jo være noen år yngre enn meg og da hadde mange barn Nes.

Antakelig Amstrad CPC eller andre modeller, eventuelt Sinclair ZX Spectrum. Mest sannsynlig førstnevnte.

Har vel gått litt vel off tropico her nå, men det var den sistnevnte. Googla den og husker den regnbuegreia på den og kassettspiller var separat.

Lenke til kommentar

PC-mener du. SVGA,16-bit lydkort og CD-ROM = Win.

 

Intel i486DX2 kom i 1992 og da var det ingen som så seg tilbake. Spill lastet på 2-3 sekunder og lyd og bilde var brukbart.

 

Hvis du tenker Amiga må du tilbake til 1989, før det var den stigende og etterpå synkende.

 

Alle hadde ikke DX2, men alle kjente noen som hadde og som de dro til.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar

Synes den var kjip. Bundle med download-kode liksom, da blir jo stasen borte.

 

I morgen er det release på SNES Mini. Jeg har reservert en (og bare en) hos lokale Gamestop og fått bekreftet over telefon at de har nok til alle. De skal ha midnattsåpent i natt for de som vil ha den så fort så mulig men det gidder jeg ikke. Henter den i morgen tidlig.

Lenke til kommentar

Ble eid av Gamestop ja, må nok betale 1499,- som alle andre jeg også. I utgangspunktet låg bestillingen inne til 999,- ... Så det tror jeg ikke at jeg gidder nå altså. Nå vil jo tilgangen på denne øke utover neste år uansett, så kanskje jeg kjøper en da :)

Jeg har vært i kontakt med Forbrukerrådet vedr. Denne og har utformet en klage i akkurat denne saken da det er et klart avtalebrudd. Har levert en godt begrunnet og saklig klage mest for å få bukt med denne form for markedsføring og forretningspraksis.

 

Forbrukerombudet var også svært skeptisk til at den var annonsert med denne prisen og at de endrer prisen 1-2 dager før release. En eventuell feil skulle ha vært varslet kundene på et mye tidligere tidspunkt (da det går helt tilbake til 27. Juni at bestillingene ble gjort). Og vilkårene deres selv kan ikke trumfe avtaleloven. Selv om de prøver seg....

 

Og før jeg blir kalt smålig og vanskelig så vil jeg nevne at jeg gjør dette mest fordi jeg ønsker god forretningsetikk og dersom ingen sier ifra og får endringer eller at Gamestop kan lære av sine feil så kan det skli helt ut til slutt.

 

Jeg og kan starte en nettbutikk med preorders på kommende produkter og legge meg konsekvent kr. 500,- under alle andre butikker for å få masse salg for så å endre prisen rett før varen slippes. Det sier seg litt selv at dette er en praksis som ikke kan la seg utvikle.

Endret av CaZpeR
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Se der ja!

 

Men når endret egentlig Gamestop prisen? Det er vel en stund siden det nå?

De endret vel en dag eller to etterpå. Men eneste skriftlige avtalen jeg har hatt frem til i går er at jeg skal betale kr. 499,- i butikken (siden jeg betalte kr. 500,- i depositum). Noe Forbrukerrådet reagerte veldig på er at hvis det hadde vært en feilprising så skal kundene varsles så fort som mulig. Det har gått fra 27. Juni til i går da jeg ble varslet. Noe som ikke er godt nok sett i mine og forbrukerrådets øyne. De reagerte også på at det blir gjort per telefon og ikke skriftlig (selv om det kom en e-post i dag uten noe referanse til hverken lovverk eller vilkår). Endret av CaZpeR
Lenke til kommentar

Er forbrukerrådet på deres side så er vel saken allerede vunnet. GameStop gidder sikkert ikke bryderiet og dårlig PR for ett produkt som allerede er så blodig overpriset som allikevel vil gi de god profitt selv til feilprisen.

Da fikk jeg allerede svar på klagen. Fikk Mail nå med en forklaring på at de ikke har vært tydelige nok i kommunikasjonen på nettsidene og jeg vil få konsollen til avtalt pris.

 

Så fikk gehør på klagen :-)

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...