Gå til innhold

Den store Nintendokaféen


Anbefalte innlegg

For en stund tilbake ødela jeg 3DSen min, og ba om råd her om hvordan man kunne overføre lisenser som er knyttet til selve konsollen, til en ny konsoll. Jeg sendte epost til Bergsala, som er distributør av Nintendo i Norge, og fikk til svar at det var mulig ved å sende dem både den nye og den gamle, ødelagte konsollen. Det jeg ikke fikk spurt dem den gangen var om det er mulig å overføre lisensene til en NNID hvis jeg setter opp en konto nå. Problemet er bare at jeg vet ikke helt hvordan NNID fungerer. Er det samme greia som f.eks PS Plus, Xbox Live eller en Steam-konto? Altså slik at spillene er knyttet til kontoen, og at jeg dermed kan logge meg inn på hvilken som helst 3DS med brukernavn og passord, også laste ned spillene og programmene mine uten å måtte betale på nytt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mer om NX:

 

The device features a 5- to 7-inch display, controller and joystick for users to play as a mobile gaming product, but it is also able to connect to a TV for users to play as a video game system.

 

VR?

 

the delay was because Nintendo wished to enhance the game console's video-game/handheld-game-integrated gaming experience and add virtual reality (VR) function into the system

 

http://www.digitimes.com/news/a20160530PD201.html

Lenke til kommentar

Så nok en stor flytebrygge av en konroller denne gangen også? Regner med batteriet vil vare ganske greit da i det minste, om ikke skjermen er tvang under TV-spilling da. Det igjen blir vel sikkert opp til utviklerene å gjøre som de ønsker med :)

Endret av Mala
Lenke til kommentar

E3-opplegg fra Nintendo:

 

 

 

Nintendo heads to E3 once again and brings the coverage directly to you with a two-day program from Nintendo Treehouse:

 

Live at E3! Tune in starting at 9 a.m. PT on June 14 for a day of live-streaming gameplay focused on The Legend of Zelda for Wii U and first live gameplay of Pokémon Sun and Pokémon Moon that kicks off the program! 

 

Day 2 of Nintendo Treehouse: Live at E3 will showcase upcoming releases for Wii U and Nintendo 3DS, including Monster Hunter Generations, Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past and Tokyo Mirage Sessions #FE! Day 2 will start with a special Pokémon GO developer Q&A at 10 a.m. PT on June 15


 

Offisiell NX-annonsering ventes ikke før til høsten.

Endret av kilik
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-8OkEXm

NX, lager Nintendo et nytt Mario Kart for NX? Eller fortsetter mk8 en del år fremover på den nye konsollen? Nintendo bruker lang tid på å utvikle og kvalitetssikre sin utgivelser, så jeg tenker jo at de ikke lager nye spill med det første..  

Endret av Slettet-8OkEXm
Lenke til kommentar

Forstår ikke hvorfor Nintendo gidder å booke plass på E3 når de bare skal vise frem Zelda, som heller ikke slippes før til våren, pluss noe pokemon greier. Temmelig kjedelig år for Nintendo, dessverre. Kan nesten ikke vente på å høre mer om NX, håper det blir like interessant som de lover. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...