Gå til innhold

Den store Nintendokaféen


Anbefalte innlegg

Studioet som lagde F-Zero GX ble desverre absorbert inn i resten av Sega i 2004. Mange av utviklerne jobber nok fortsatt hos selskapet, men da i forskjellige studioer.

 

Det hadde dog vært fantastisk med et nytt F-zero, så det skader ikke å drømme. :)

Men er det ikke Nintendo som eier F-zero og Captain Falcon?
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Men er det ikke Nintendo som eier F-zero og Captain Falcon?

Jupp. Jeg snakket om muligheten for et nytt F-zero utviklet av Sega , og når utvikleren ikke lenger eksisterer i samme form så er sannsynligheten liten for at noen kommer til å lage et nytt F-zero i samme stil som GX.

 

Det kan hende at Nintendo finner en annen utvikler som kan ta over serien, men da er det jo ikke sikkert at det nye spillet vil ligne på det forrige.

Lenke til kommentar

Nei, du kjøper en slik Wii component RGB kabel til et par hundringser på elkjøp. Så kan du velge EDTV i wii-settings.

 

Men les vis jeg google "wii component rbg" så får jeg opp disse:

NW863.jpg

Sitter med en gammel CRT TV(2002-2003?), Den har ikke noen form for component inn, bare det Wiien kom med default og SCART.

Ganske herlig med ikke noe input lag. Men Nintendo sine sider sier at 480p er kun for component cabelen, og ikke for SCART. Venter egentlig på at noen kommer inn og sier meg i mot, for jeg vil ikke bestille kabler jeg ikke skal bruke.

Lenke til kommentar

Folk sitter med Ipad i fanget og har ingen problemer med å spille på den, så jeg tror at Wii U kontrolleren er like så grei å bruke. Må si at jeg begynner å få troa på denne konsollen etterhvert som tida går, ut ifra et gamer perspektiv. Ikke like sikker på at denne vil selge kjempegodt, men sånn sett bryr jeg meg ikke, bare jeg kommer til å kose meg med maskinen når den kommer ut. De fokuserer ihvertfall på spillene, og får endelig mange multiplattformspill som blir like gode som på ps3 og 360.

Endret av SirKratoS
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Et lite problem er kanskje at folk vil sammenligne uPad'en med den store, sylskarpe og responsive IPad-skjermen.

 

Sånn sett litt skummelt å hive seg etter nettbrett-bølgen.

 

Tross dette har jeg tro på Wii U, men man må altså ha realistiske forventninger. Jeg ser ingen problemer med størrelsen. Den største bekymringen er om det er veldig dyrt, eller umulig å ha flere slike kontrollere. Ekstra Wiimote pluss nunchuck er jammen dyrt nok.

 

 

Lenke til kommentar

Akkurat vært og kjøpt Inazuma Eleven 2: Blizzard. Har ikke peiling på hva det egentlig dreier seg om, bortsett fra det er fotball mot aliens (eller noe sånt), og (best of all) et JRPG fra Level-5. De som lagde Dragon Quest IX. Får nok ikke tid til å teste det i dag, men skal komme med en lang mini-anmeldelse senere. (ja, jeg sa "lang" og "mini-anmeldelse". Har ikke sovet siden i går (takk, Diablo...) :p så det der gir mening.) ;p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...