Gå til innhold

Mass Effect 2 - Utforsk og diskuter Sci-Fi kjempen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg kommer til å bare fullføre spillet 1 gang fordi det er noen kritiske cutscener der lyden forsvinner helt vekk, lite eksempel kampen mellom Samara og dattera hennes :(. Ruining my illusion with the game.. Nei er ikke noe gale med eliten heller ikke anlegge mitt..!

Endret av Fanboyen
Lenke til kommentar

Tja. På PC er blant annet muligheten for skalering mye dårligere enn i ME1, så jeg vet ikke helt om jeg er enig med det der. Masse billige løsninger som sannsynligvis stammer fra at det ikke ble gitt noen ekstra tid til dekonsollifisering av spillet før PC-release. Når jeg spiller på PC-er som ikke er dedikerte gamer-PC-er, så hadde det vært greit å kunne skru av/ned intensiteten særlig på partikkel, vær- og refleksjonseffekter. For eksempel er Lojalitetsmissionet til Jack et mareritt på grunn av alle disse tingene i kombinasjon, og manglende muligheter for å droppe dem.

Lenke til kommentar

Jeg snakket selvfølgelig om 360-versjonene. 1'ern hadde lengre loading, verre framerate, ekle texture pop-ins og en tendens til å stoppe helt opp. Jeg har null erfaring med PC-versjonene, så jeg har ingen anelse om hvordan de versjonene ser ut.

 

Jeg skjønner for øvrig godt at enkelte PC'er kan slite med lojalitetsoppdraget til Jack. :p

Lenke til kommentar

Whoha! Ble ferdig med Mass Effect 1 i går kveld (les: i natt *host*), skal starte på tvåan i helga! Gleder meg stort! /cheer

 

Hvordan er det å importere karakteren, holder det å kopiere noen filer, får man evt. en browse-funksjon? Kunne tenkt meg en kjapp reinstall av windows grunnet nytt HK og CPU. Hadde vært digg å slippe å reinstallere ME1. (Kan kanskje bare kopiere det til en annen disk med alt av savegames etc?)

 

mvh

Thelonely Shepard

Lenke til kommentar

Gjør ingen forskjell gameplaymessig i ME2, men man kan spekulere i om ikke mer progressive (og sympatiserende) Wrex vil gi Shepard mer håndsrekning i ME3.

 

Hva savegames angår, så bruker du setup-programmet fra ME2-launcheren til å peke på mappen hvor du har dine ME1-saves. Inne i spillet vil du da velge å starte et nytt spill med en ME1-karakter, og få opp en liste over ME1-karakterer.

 

 

Så hva var det beste med å importere en karakter? Conrad Verner var ihvertfall en herlig bonus. Dessuten blir Asari-bartenderen enda mer morsom med Conrad tilstede (noe han ikke er om man begynner spillet med en fersk ME2-Shepard). Men først og fremst betyr det å ikke bruke en ME1-karakter at Bioware har tatt valgene for deg (med unntak av Anderson/Udina), og spilluniverset blir tommere (bokstavelig talt, færre karakterer, selvfølgelig avhengig av diverse quests i ME1 og hvorvidt karakterene overlevde møtet med deg) og, vil jeg si, kjipere. Gameplaymessig er det ingen vesentlige forskjeller, men det er mange småting (inneholder ikke absolutt alle detaljer) som kan gjøre at man føler man spiller 2. delen av en trilogi.

Endret av Cyberfrog
Lenke til kommentar

Hoppa på ME2 dagen etter jeg var ferdig med ME1, og er veldig fornøyd. Det fungerer sikkert supert å starte på nytt i ME2, men ved å importere fikk i alle fall jeg følelsen av å bare fortsette der jeg slapp. Massevis av folk du møter og steder/hendelser det blir referert til som gjør at man får følelsen av å spille *ett* sammenhengende spill. Selv om det er noen praktiske forskjeller her og der, er jo historien den samme.

 

Digger det i alle fall villt. Har hatt et par mindre problemer med å henge meg fast i omgivelsene et par ganger, og har mått loade autosave. Men det har vært 2-3 ganger, og ikke nok til å ødelegge noe som helst.

 

<3 Mass Effect 2

<3 Snart expansion til Dragon Age

<3 Bioware!!

 

Kommer ikke over hvor gjennomført bra spill den gjengen der lager.

Lenke til kommentar

Mass Effect 2 og Mass Effect 1 er på mange måter ganske forskjellige spill. Grafikken er lik, men gameplayet foregår på en litt annen måte. Mass Effect 2 er mye mer action basert, mens eneren gikk litt mere ut på hvilke våpen du brukte og hvilke skills. Det er iallefall mitt inntrykk. Mass Effect 1 hadde også samling av armor og våpen slik som andre RPG's mens Mass Effect 2 blir mye mer "rett på".

 

Begge er veldig gode og solide spill.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...