Gå til innhold

Konsollkaféen!


lonnj89

Anbefalte innlegg

Er det egentlig mulig å ta den serien mer bakfra enn det den allerede har gjort selv? I likhet med veldig mange nyere serier (LOST, Heroes, Dexter osv) synes jeg Prison Break har rotet seg så kraftig bort at det kunne blitt gitt et nytt navn, ny beskrivelse og nye skuespillere.

IMO så fikk de avsluttet serien før det ble til noe som f.eks. Lost. Jeg ser litt på Lost nå bare for funz (de nye episodene altså), og det er bare en eneste stor rekke av WTF is this shit?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Film av spill blir sjeldent bra, men hvorfor ikke :p

Det vil jo strengt tatt ikke bli film av spill, men film av bok, da Dantes Inferno er basert på Den guddommelige komedie av Dante Alighieri. ;)

 

Min feil, hadde helt glemt det ;)

Men det spørs vel litt på hvor mye spillet holder seg til boken, hvis spillet har tatt seg litt frihet og tolket litt løst så blir det kanskje utsagnet mitt rett :p

 

Men har vel strengt tatt ikke lyst til å se noen film om dette temaet :rolleyes:

Lenke til kommentar

Ja, det er noe jeg har hatt lyst på i flere år nå. Litt kjipt å gjøre seg vandt til de forskjellige kontrollene hver gang man skal spille et spill på en annen maskin. For min del hadde jeg blitt glad om det bare var en modifisert Xbox 360 kontroll med støtte for iallefall X360 og PS3 og med PS-kontrollerens D-Pad.

 

Ellers må jeg sende en shoutout til butikken GAME på Sandvika Storsenter. Jeg var innom både Elkjøp, Spaceworld og Platekompaniet før jeg gikk til dem, og ingen av dem visste tilsynelatende noe om spill. Da jeg spurte om de hadde Tropico 3 så svarte de nesten "Tropi-hvafforno", men på GAME visste de lett om hvilket spill det var og slo gjerne av en prat om andre spill som Heavy Rain bl.a.

 

Veldig positivt inntrykk og jeg handler nok der igjen. +1 Shroom til GAME.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

Sony jobber med en kontroll som vill fungere på alle konsollene, det hadde vært utrolig deilig å fått 1 universal kontroll som fungerte på alle de 3 konsollene.

Håper de tar det videre hvis det funker bra, og utvikler ett nettverk, slik at 360 og PS3 kan spille sammen. Wii bryr man seg selvsagt ikke om.

Lenke til kommentar

PS3 og Xbox 360 kommer neppe til å spille sammen - noen gang. Det måtte i såfall vært et MMO som var for PC også, innbiller jeg meg.

 

Forøvrig skulle jeg gjerne sett en kontroll slik Lakus beskriver den. Ta bort den største ulempen ved 360-kontrollen og gjør den kompatibel med flere plattformer. Det kan jeg gå med på!

Lenke til kommentar

Det er et bybyggerspill (mer som et samfunnsbygginspill egentlig, komplett med rart formulert sjanger og greier) hvor du skal ta kontrollen over en øy på 1950-tallet og styre den slik du ønsker. Man bygger rett og slett en by opp fra en bitteliten landsby, hvor man selv bestemmer hvordan man skal styre. Om man vil kjøre på med demokrati og velferd kan man det, men om man ønsker kan man samtidig nekte og avholde regjeringsvalg, man kan bruke militæret til å holde innbyggerne i sjakk osv. Det er flere politiske partier og ta stilling til om man ønsker, det er de religiøse innbyggerne, arbeiderklassen, de rike, de intellektuelle, de kriminelle og mange fler som alle krever sitt for at øya skal gå rundt. Høres kanskje litt klossete ut til å være på Xbox 360, men kontrollene er enkle og man får fort grepet om hvordan ting fungerer.

 

Det er rett og slett et veldig avhengighetskapende SimCity-aktig spill satt til en tropisk øy med Cuba-tendenser på 50-tallet, og det er utrolig avhengighetskapende når du får dreisen på sakene.

 

En demo har vært på Xbox Live Markletplace i en stund nå og det ser ut til å fly rett inn under radaren til mer eller mindre alle spillnettsteder, men det fortjener en sjanse. Poster en liten gameplayvideo her som kanskje viser litt av settingen.

 

http://www.youtube.com/watch?v=64xS0pKa7Ek

Lenke til kommentar

Hvordan får jeg surround-lyd fra Xbox 360? Har koblet den til forsterker via HDMI og får bare lyd i fronthøyttalerne, og jeg kjører Dolby Digital ut fra Xboxen, så skjønner ikke helt hva jeg gjør galt. Må jeg virkelig investere i en optisk kabel i tillegg? Forstkeren støtter lyd via HDMI, så er ikke der problemet ligger. Funker helt fint fra PS3.

 

EDIT: Fikk det til :p

Endret av djing0
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

Kort fortalt er Tropico 3 en mye mer avansert versjon av Happy Island på facebook :p

 

Edit: Har spilt Tropico 3 en stund nå, er veldig bra. Ekstremt avhengighetsdannente er det hvertfall ikke.. :whistle:

Endret av Bruker-127711
Lenke til kommentar

Too Human på 4. plass ja. Det kan da umulig ha lønnet seg. Spillet fikk jo rimelig middelmådige anmeldeser overalt, og falt fort i pris. Synes selv demoen var helt horribel, noe av det værste jeg noen gang har testet. Shenmue har jeg ikke hørt om engang.

 

Edit: Skulle vært interessant å se hvor mye Splinter Cell Conviction har kostet. Det har jo vært mye rot med det og de begynte vel helt på nytt igjen en gang også?

Endret av nouse4aname
Lenke til kommentar

Er ikke noe direkte liste over inntektene til disse spilla men

 

Halo 3 har solgt 10.830.000 eksemplarer

Grand Theft Auto IV har solgt 7.770.000 (360), 6.300.000 (PS3) eksemplarer

Final Fantasy XII har solgt 5.690.000 eksemplarer

Metal Gear Solid 4 har solgt 4.570.000 eksemplarer

Killzone 2 har solgt 2.221.000 eksemplarer

og til sist den store taperen Too Human har kun solgt 670.000 eksemplarer.

 

De andre på lista er fortsatt i produksjon så ingen salgstall er tilgjenglig.

 

Man kan tenke seg en pris på rundt $60 for ett eksemplar så med litt regning finner man ut om satsinga har lønt seg eller ikke.

Endret av whackedorange
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...