Jump to content

Laland

Medlemmer
 • Content Count

  9637
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

43 :)

About Laland

 • Birthday 01/06/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Ville fortsatt valgt Golfen over Haukeli, må jeg si. Kult at Teslaen er kjapp, men ser ikke helt scenarioet der behovet måtte oppstå i trafikken.
 2. Dette finnes i bøtter og spann fra før av. TP-Link, D-Link, Asus.. alle har sin egen løsning. Bruker to av repeaterne til TP-Link i leiligheten min; dual-band, prima dekning/hastighet - trengte ikke noen app heller. Åja, også står de rett i støpselet. Tar ikke noen plass på noen flate, men gjemmer seg bak sofaer og liknende.
 3. Akkurat det samme hendte med broren min. Forsikringen hans sto på en iPhone 4, mens han hadde gått over til en iPhone 5S (kjøpt i en NetCom-butikk, mind you). 5S-en tok kvelden og han skulle ta det på forsikringen. Etter mye frem- og tilbake kom Netcom frem til at selgeren hadde gjort en feil ved å ikke flytte forsikringen over på den nye telefonen, og Netcom Forsikring (ikke Netcom, kun til forveksling like navn..) måtte bite i det sure eplet og tok 5S-en på forsikringen. Hvordan kjøpte du G3en? Via Netcom, eller en tredjepartsforhandler?
 4. Veldig glad det var en beta av det. Kom meg igjennom et par oppdrag før jeg innså at det rett og slett ikke var morsomt! Synd å si, men slik var det. :-/
 5. Var åtte år gammel, flikket igjennom kanalene på TV etter jeg kom hjem fra skolen, pappa stoppet meg i det CNN kom på. Skjønte ikke helt hva som skjedde - og gjør det på sett og vis ikke i dag heller, men husker det var rart på skolen de påfølgende dagene.
 6. Nja, egentlig ikke. At flere trykker 'like' betyr vel bare at flere stiller seg bak en påstand som ikke gir noen mening.
 7. Hvordan er jeg prinsippløs eller kunnskapsløs om jeg bruker en iPhone?
 8. Jobber i en butikk der vi selger en god del høytallere som dette, og la det være sagt at lyden i denne er søppel i forhold til mye annet. Avhengig av hvor mye bass du føler du trenger så anbefaler jeg i aller største grad enten Logitech Boombox UE eller Jabra Solemate, hvor sistnevnte har en absolutt uovertruffen lydkvalitet når det gjelder bærbare blåtann-høytallere. Mange hendige løsninger, deriblant med en liten bag å ha den i skulle du ta en tur på stranda, i parken eller på vannet. En liten minijack-kabel er òg alltid med, smart plassert i høytallerens underside. Reelt sett ser du på rundt tolv timer batteritid. Finnes fra ~1.000,-.
 9. En spirituell oppfølger/videreføring av Banjo-Kazooie vil ikke bare mest antagelig være et knallspill om det er lagd av flere av de samme menneskene, men også forhåpentligvis sette plattformspill på agendaen igjen. Fuglene vet hvor mange timer jeg har brukt i de spillene. Bare synd at Microsoft, som sitter med B-K-lisensen, mest antagelig aldri vil bruke den igjen etter at Nuts&Bolts solgte slik det gjorde.
 10. Jeg bestemte meg for å prøve RCen, men etter noen timer uten den tradisjonelle Start-knappen følte jeg meg veldig fortapt. Et kjapt søk på Google tok meg hit (http://www.askvg.com/vistart-a-windows-vista-start-menu-clone-for-windows-xp/), og med ViStart er knappen tilbake. Og nå bruker jeg Windows 8 mer effektivt enn Windows 7! Metro-menyen er selvfølgelig fortsatt lett tilgjengelig. :-)
 11. Dette er noe av det mer geniale jeg har sett! Å ha en slik en til pausen i fotballkampen hadde ikke vært annet enn fantastisk. Jeg melder herved Kragerø på som beta-tester for en slik maskin i sentrum!
 12. Hvis det mot formodning var ekte bilder (noe PL610 motbeviser), lurer jeg veldig på hvor man får tak i så smale planker, og spikre til dem. Håper dog Apple kan klinke til med en større skjerm og 16:9-format på den. Først da blir det aktuelt å se på TV-serier på iPhone, for min del.
 13. Dette ser unektelig veldig spennende ut! Det ga meg også en del tilbakeblikk til Enslaved som går ut på mye av det samme premisset (èn barsking, en person på slep, på vei igjennom en post-apokalyptisk verden). Gleder meg til å se mer!
 14. Jeg lovte meg selv å ikke bli gira. Men den gang ei. Irriterer meg at de går bort fra den tradisjonelle perioden for et Halo-spill, september. I november er alle AAA-spillene enten ute eller på god vei. Når Halo 4 kommer midt i det verste rushet vil det ta tid fra andre spill, fremfor å bli starten på atter en høstsesong. Dog, lov å håpe på at det gir 343 tid til den ekstra, siste finpussen.
 15. Jeg skjønner at konsollprodusentene har et stort press på seg om å hindre bruktsalg av spill, men å låse enkeltplater til enkeltkontoer er ikke veien å gå. Jeg ser for meg to brødre som deler en nestegenerasjonskonsoll. De spleiser på et spill, men må bruke èn konto for å spille det - de kan ikke ha hver sin unike konto koblet opp mot spillet. Det går i mot et av hovedargumentene for spillkonsoller versus PC - det bare funker. Slik som det er i dag, hvor de fleste nye spill har med en kode for å laste ned/kunne spille på nett er i seg selv å pushe hva forbrukere kan gå med på. Om både den neste Xboxen og den neste Playstationen ender opp med sperrer som ryktene skal ha det til tror jeg min periode som spiller er over. Det var nok da jeg fant ut at en venn av meg, som har Xbox Live Silver, måtte spille på en gjestekonto da vi skulle spille over nett med delt skjerm. Om det blir en Ubisoft-ish kopisperre på hele konsollen hele tiden, slik at jeg ikke engang kan ta den med på en hytte, da legger jeg opp.
×
×
 • Create New...