Gå til innhold

Gaming PC til 1-2 K


Anbefalte innlegg

Om man har periodekort, i alle fall. Det hadde jo vært latterlig å betale fullpris med de togprisene vi har her i landet

 

Man kan sikkert høre med noen som kan kjøre og spare på det også...

 

en brukt gammel pc vil være den beste løsningen, mass ddr minne og til og med crysis 2 kommer til å bevege seg...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du må nok bare innse at kravene dine med tanke på Crysis2 etc. blir en smule rart til den prisen.

 

Kjøper du brukt får du med litt flaks mye bedre ytelse i forhold til pris.

Denne kan f.eks spilles litt på. Med litt flaks kan du kanskje dra Crysis2 i lav oppløsning

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=26673923

 

 

Denne pcen burde du nok slå til på, kan ikke tro at du får deg noe bedre faktisk. Så her er det løp å kjøp i mine øyne.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Genial tråd!

 

Jeg anbefaler deg denne pcen:

 

Fikk du ikke med deg hv moderator sa eller?

 

Hvis du ser på postetiden til både moderator og meg, kan du se at meldingen til mod ikke var på skjermen min i det jeg trykket meg inn for å skrive posten.

Lenke til kommentar

Jeg skjønner ikke hvorfor folk er så irriterte bare fordi trådstarter har klart å finne et billig oppsett. Jeg tror dere alle lider av såkalt "buyers remorse" fordi dere alle betalte i dyre dommer for noe som kun er marginalt bedre. Slik er det om man alltid vil være "cutting edge".

 

Jeg mener absolutt ikke at de 5-10 flere FPSene dere klarer med deres monsterPCer til 7-8 tusen er verdt en firedobling av prisen.

5-10 flere fps? PCen min som er verdt cirka 7k nå da jeg ikke har oppgradert den på 1 år dro Wrath of the lich king på 200 fps, eller 50-60 i raids med alt på ultra. Det er en femtiendedel av hva pcen til TS greier på en lavere grafikksetting. Om det er verdt prisen eller ei varierer på hver enkelts økonomi. Om du har 100 spenn er ikke en Snickers en fantastisk investering men om du har 1k så er det ikke engang merkbart. Det samme er det her.

Lenke til kommentar

ja, om man har råd til å kjøpe et skjermkort som er like dyrt som hele resten av PCen, så. Som sagt, de som vil ha det aller beste skal så klart få lov til å kjøpe det, men det er ingen grunn til å rakke ned på de som ikke føler at den ekstra ytelsen er verdt en så ekstrem sum som hele tusen norske kroner.

Lenke til kommentar

Hele greien er som om noen sier jeg har lyst å spille ps3 spill men har ikke råd til noe annet enn en ps2... eller 3d spill til en ds3d men kun ha penger til en ds-lite... 2000 kontra 1000.

 

såklart går det an Det går nesten an å bygge en maskin til 1500,- spenn, men at den kommer til å yte på spill er en annen sak. samt at den maskinen blir utdatert i samme fart som en påtent sig eller en morgenkaffe...

 

 

uff!

Endret av dmdb
Lenke til kommentar

TS må bare innse at han ikke får en PC til 1500 som kan kjøre mer enn tetris. Du må lange ut med mye mer penger for å få noe som i det hele tatt kan dra Crysis. Slutt å vær en drittunge og start å lev i virkeligheten.

 

Nok får være nok. Har blitt nevnt en million ganger i denne tråden at du får ikke annet enn en skraphaug for den summen.

Lenke til kommentar

Altså, du kommer ganske langt med rimeligere komponenter, men du må nok over 3000 for å klare å spille noe særlig mer enn CS. Dog, klarte å spille Crysis med nVidia 8600GT og P4 3,4Ghz og 2GB ram, selv om det var på minimum med 30FPS på 1280x1024

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...