Jump to content

genesis

Medlemmer
 • Content Count

  3020
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

301 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er dette ett dumt tidspunkt å kjøpe seg inn i 1150 plattformen? Det har vært litt frem og tilbake med Broadwell, men det meste tyder vel på tidlig 2015 tilgjengelighet?
 2. Krysser fingrene for at Apple tar innersvingen på hele gjengen da...
 3. Det er på grensen til morsomt med disse nissene som mener NRK er likestillt med nødsetatene. Hadde NRK avgiften blitt hentet inn via Statsbudsjettet - og ikke i ekte mafia stil... Hadde NRK blitt driftet med åpent tilsyn - og ikke levd i sus og dus på uproposjonale lederlønninger, vanvittige honorarer, utgiftsrefusjoner og reiseregninger... Hadde NRK hatt fokus på å dekket ett viktig sett med roller i samfunnet - og ikke vært drevet til å dekke absolutt alt og pluss mer... Hadde NRK strebet etter å få mest ut av færrest mulig avgiftskroner - og ikke hatt som fokus å sprenge (Grand Prix) kostnads grenser på alt slags underholdingssøppel for norges kaksen.. Hadde NRK ikke vært ett så kynisk politisk propaganda apparat som det er... Da hadde man kanskje hatt ett NRK som folk flest kan akseptere.
 4. Du skulle kjøpt Apple router! ;p Jeg har opplevd at applikasjonen må være startet før porten faktisk er åpen - selv om port forward allerede er satt opp. Du er sikker på at serveren din har fått sub IP .2? Har du prøvd andre porter? Prøv canyouseeme.org for å sjekke om du kommer igjennom fra web.
 5. Den keyen som du snakker om fungerer trolig kun til akkurat det imaget av windows 8 som kjøres ut på alle modellene av din type. Hva med å kjøpe W8.1 her: http://www.microsoftstore.com/store/mseea/no_NO/cat/Windows-8/categoryID.66227200 Husk å velg "alle språk". Samme pris.
 6. 1. Dersom du har muligheten til å se de i butikk og prøve litt rundt med instillinger vil jeg anbefale det. 2. Ikke la deg lure av XXXHz CMR. Eks. så annonseres gjerne 50Hz TVer som 200Hz (CMR). 3. http://www.hardware.no/artikler/dette-er-arets-beste-tv/136402 Sikrer du deg en av dem i tredje punkt på billigsalg blir du sikkert fornøyd
 7. Jeg lurer på hvor mye mindre det hadde kostet med ett skikkelig bra TV (bildekvalitet) uten alt dette dilldallet.
 8. Wood = drivstoff Du trenger ikke å ta ned UFO på første planet. Gear gjerne opp. Det som er dumt er at characters blir wipet hver oppdatering nå i "starten".
 9. Håper de ikke legger opp til økonomiske transaksjoner utover måndelig betaling eller engangssum.
 10. Microsoft og samtlige andre større aktører fra USA står jo i tog med NSA... Hadde vi ikke hatt tilsvarende ego-sentrerte maktkåte politikere på denne siden av dammen hadde vi på flekken opprettet eget nett samt kuttet ut handel o.l. med USA. Realiteten er at Microsoft lyger deg rett i fjeset. Det er det samme politikere gjør - og det samme du hadde gjort i deres ståsted. Derfor er det hele er fair game. Det er akkurat slik flertallet vil ha det - ellers måtte de gjort noe for å forandre på det.
 11. Papirlansering - yey! For folk som jobber normale arbeidstider blir den forhåpentligvis tilgjengelig før andre kvartal 2014. Som flere har påpekt mangler skikkelig gode spill nå uansett.
 12. Meld i vei folkens! http://www.datatilsynet.no/personvern/Melding-og-konsesjon/Meldeskjema/
 13. Blir sikkert bare litt påbygg av den gamle motoren og så drar de den ut 4-7 år før vi ser noe som virkelig imponerer igjen (grafikkmessig).
×
×
 • Create New...