Jump to content

Pseudopod

Medlemmer
 • Content Count

  2723
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Pseudopod last won the day on July 25 2012

Pseudopod had the most liked content!

Community Reputation

1569 :)

About Pseudopod

 • Birthday 02/28/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Kan vi kun ha én av disse to? Eller om man er på ferie uten for Europa og vil sende noe til noen du reiser med.
 2. Trenger dette å være vanskeligere enn å bare spre skatteoppgjøret utover litt mer enn én dag? Mandag: alle med personnummer som slutter på 0 og 1, tirsdag 2 og 3, og så videre. Voilá, 80% reduksjon i serverbelastning.
 3. Dette er jo utelukkende en positiv ting. Færrest mulig programmer burde være forhåndsinstallert.
 4. Skulle til å skrive det samme. Huawei Norge har sannsynligvis veldig liten mulighet eller kapasitet til å forhindre moderselskapet i å legge inn bakdører i softwaren.
 5. Pr nå er det slik du sier. Og med GPU er det foreløpig alt eller ingenting når det kommer til bidrag. CPU kan du velge å gi 10% og ikke legge nevneverdig merke til at du bidrar til forskjell. Med tiden, er det rimelig å anta at dette endrer seg, og da vil det være en mulighet til å utnytte tilgjengelig regnekraft for forskere med mer uten at det påvirker negativt for oss forbrukere. Håper jeg da :-) Så lenge datamaskiner beregnet på denne slags arbeid eksisterer, så vil mobiler alltid forbli en dråpe i havet i sammenligning, siden fremgang i prosessorteknologi som gjør mobiler raskere også vil gjøre tradisjonelle maskiner raskere. Om man skal gjøre en mobil bedre på å kvitte seg med varme, så kan man ikke unngå å gjøre den større, eller begynne å implementere aktiv kjøling, noe jeg tviler sterkt på at folk flest vil gidde å kjøpe.
 6. Jeg ser virkelig ikke greia med å folde på mobiltelefoner. Det stemmer at de begynner å få en del regnekraft, men så lenge de er passivt avkjølte enheter i veldig liten formfaktor så er det umulig for de å kjøre ved høy belastning over tid. Etter et par minutter med folding så må de jo allerede begynne å throttle i veldig stor grad.
 7. Problemet med lag kan vel egentlig ikke løses uten å flytte datasentrene nærmere brukerene. For områder med tett befolkning er ikke dette så alt for vanskelig, men her i Norge blir det vel til at hele landet i beste fall blir koblet til servere i Oslo, som er temmelig subopimalt for alle i Midt-Norge og nordover. Mer båndbredde eller bilder i sekundet kan ikke kompensere for tiden der fysisk tar å sende signaler over lange distanser.
 8. Tenkte jeg skulle gå til innkjøp av en eller annen testbenk, mest fordi jeg er lei av å bare jobbe rett nedpå pappboksen ting kom i. Så langt har jeg kun klart å finne én modell, hos proshop.no. Er det noen som vet om andre steder jeg kan lete?
 9. AMD har freesync, og freesync-skjermer er betydelig rimeligere. AMD har også så vidt jeg vet noe som tilsvarer shadowplay. Det gjenstår da bare høyere strømforbruk.
 10. Salg mellom privatpersoner i Norge er ikke momspliktig. Hvorfor er det ikke slik fra utlandet? Om man kjøper brukte ting fra en privatperson i utlandet så har jo de allerede betalt moms, salgsskatt eller hva enn de kaller det der, så da blir det jo i praksis dobbelt opp for oss i Norge.
 11. Håper de gjør noen tweaks i UIet. Mangel på byggekøer er det største irritasjonsmomentet med dette spillet.
 12. Jeg har en Whitings steel HR, og med nyeste oppdatering får man varsler fra de appene man ønsker rett på displayet, i lag med en myk vibrasjon. Man får også en kort forhåndsvisning med ca ti av de første tegnene i meldingen. Dessverre er støtten for norske tegn litt svak, slik at øæå vises feil. Håper de fikser dette om ikke veldig lenge. Varslingstøtte kom først for noen måneder siden og var ikke del av klokkens opprinnelige featuresett, så jeg ser litt mellom fingrene på det.
 13. eller "illusjon av dybde-TV" som det egentlig burde hete Eller bare det mye mer nøyaktige uttrykket "stereoskopisk 3D".
 14. Med podcasts regner jeg med at de mener shoutcasts.
×
×
 • Create New...