Gå til innhold

Den store iPad 2 tråden


QUiPS

iPad 2  

238 stemmer

  1. 1. Skal du få deg iPad 2?

  2. 2. Hvilken farge er finest/tøffest?

  3. 3. Skal du få deg Smartcover og hdmi adapter?

    • Ja hdmi adapter og smartcover.
    • Bare hdmi adapter.
    • Bare Smartcover.
    • Ingen av delene


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-qfohT7

Det var jo uansett overveldende god kundeservice da. Jeg hadde ikke regna med å få noen som helst kompensasjon for det der.. kudos til Elkjøp!

 

Edit: Til elkjøps forsvar av lagerstatus regner jeg med folk bestilte fortere enn internett virker :)

Endret av Slettet-qfohT7
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Og der har jeg fått min ipad2 :D

 

Men, det står et ikon på den som signaliserer at den må kobles til itunes. Når jeg så gjør det, skjer det ingenting i itunes? :/

 

Jeg har samme problem med min iphone, løsningen min var at jeg måtte bruke en annen PC. iTunes er et møkkaprogram, eneste programmet jeg har slitt med på min PC.

Lenke til kommentar

Jeg fikk iPad 2 på lanserigsdagen etter 1 times kø på Elkjøp. Til min store forargelse så var denne defekt. Den hadde det samme problemet med "lyslekkasje" som man har skrevet mye om ellers på nettet. Er vel kanskje ikke egentlig en lyslekkasje, men produksjonsfeil hvor skjermen synes "klemt" til kantene og derav får et gulskjær som spres fra kantene. Leverte denne tilbake, bestilte så på Elkjøps sine hjemmesider da det var 100+ på lager plutselig en dag. Fikk denne i går, og igjen var feilen til stede, denne gangen enda verre! Leverte selvsagt tilbake denne også....

 

Er det flere her som har opplevd feilen? Når jeg leser på Apple sine forumsider, er det antydning til at så å si alle iPad 2 som er ute nå lider av samme problem i mer eller mindre grad. Jeg håper ikke dette er tilfellet, i så fall så kommer jeg ikke til å kjøpe den før om kanskje et par måneders tid, forhåpentligvis produksjonfeilen er da rettet på.

 

Har for øvrig bestilt en fra Netshop, som sannsynligvis vil bli sendt ut til meg i morgen... men jeg er i tvil om hvorvidt jeg bør avbestille denne, hvis feilen nå er så utbredt som jeg tror....

Lenke til kommentar

Jeg har ikke merket noe som helst, men det kan jo være så lite at jeg ikke ser det i det hele tatt. Så flere på nettet som har det samme problemet, så er glad jeg slipper det. smile.gif

 

edit: Synes det er litt lite aktivitet i tråden!

Endret av Porto
Lenke til kommentar

Bør kanskje spesifisere dette noe nærmere. Det er altså to hyppige problemer med skjermen, det ene hvor det er gule områder som kan oppstå hvor som helst på skjermen, som synes best på hvit bakgrunn. Dette skal være lim som enda ikke er fordampet og som kan forsvinne etter bruk.

 

Det andre er det som jeg har opplevd, med gulskjær fra kantene. Dette synes best på svart bakgrunnsbilde. Link: http://www.engadget.com/2011/03/12/poll-is-your-ipad-2-backlight-bleeding-video/

 

Hvis det er slik at de fleste her ikke har slikt problem med sin iPad, så får jeg vel ta sjansen på en ny en nå og håpe på det beste :thumbup:

Endret av Keiso
Lenke til kommentar

Jeg legger merke til at det er en del forskjell på tastaturet på iphone (og programmer på ipad som er beregna for iphone). er det mulig å bytte ut ipad-tastaturet med det som følger med iphone i alle apps? Grunnen er at jeg skriver mye fortere på et iphone-aktig tastatur.

Lenke til kommentar

Denne ser ut til å bli et godt alternativ til ipad2. Og her er en video av saken.

 

Ser ut til å ha bedre skjermoppløsning, er lettere og vil støtte flash. Har et 8mp kamera og mulighet for 1080p videoopptak.

 

Minuset er at man må vente til juni. Men den som venter på noe godt osv... :) Skal ta en titt på både ipad2 og Samsung Galaxy 10.1 i butikk etterhvert.

Er en del feil informasjon i posten din.

 

Siden galaxy tab ble tynnere, har den nå 3mp camera bare, var bare den feite som hadde 8mp.

"The two tablets have the same array of cameras, which includes a 3 megapixel shooter with an LED flash on the back and a 2 megapixel lens on the front."

 

Aner ikke om den nye filmer i full hd. Nå har den aldri blitt vist enda, så litt skeptisk, joda skjerm oppløsningen er bedre og det er bra, men det går rykter om at det skal være tft.

 

Men får meg til å tenke, har folk virkelig så dårlig kamera, at de faktisk kjøper et tablet fordi den har et kamera? Jeg mener, går folk virkelig rundt å knipser bilder med en ting på 10"

Ser jo ufattelig dumt ut.

 

Enig at galaxy tab ser bra ut, men hele greia med android og at man ikke får oppdatering med en gang er latterlig. Hvis google oppdaterer honeycomb, så vil gjerne ha det med en gang, ikke vente 6 måneder på det.

Endret av henrikrox
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Må si at 3D er noe av det mest undervurderte "konseptet" på iPad. Et par anaglyfiske 3D briller til 20 kr på Teknikmagasinet og plutselig kan man se alt mulig i 3D, inkludert rips av Avatar, spill og bilder. Virker som om hele verden har glemt den gode, gamle virker-med-alt 3D teknologien nå som du får 3D utstyr som krever spesielle skjermer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...