Jump to content

Juke

Medlemmer
 • Content Count

  2353
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Juke

 1. Huff, den var kjip. Men interessant at de hadde informasjon om hvor lang tid det kan bli til neste gang de får inn noe i alle fall.
 2. Ja, jeg tenkte det samme da Platekompaniet la ut en bundle på Disc-versjonen en gang tidligere også, kom frem til at det var ca. 1000 kroner i overpris. At jeg ikke hadde behov for det headsettet og ladedocken som fulgte med gjorde jo heller ikke saken noe bedre.
 3. Samme her. Det kan også være lurt å ha på varsler for denne tråden i nettleseren slik at man enklere får det med seg når noen poster noe nytt her. Uten varslinger hadde jeg neppe fått med meg slippet NetOnNet hadde på tirsdag tidsnok til å få bestilt. Tror jeg hadde noe sånt som 6-7 minutter på meg til å få bestilt etter at det først ble tipset her i tråden, fordi varselet dukket opp på skjermen mens jeg satt og holdt på med andre ting på PCen.
 4. Jeg fikk også fra NetOnNet i går, bestilte på tirsdag med raskere sending og betalte med Vipps. Den lå klar til henting på postkontoret kl 11.17 (Stange kommune, Innlandet). En slektning av meg som bor noen mil sør for Tromsø bestilte også PS5 noen få minutter etter meg fra samme butikk, men han valgte betalingsutsettelse og billigste fraktalternativ. Han ligger an til å få sin i neste uke. Tar nok litt mer tid som følge av at de visstnok måtte utføre en kredittsjekk før de kunne sende ut noe, men også fordi han bor såpass langt nord. En annen forskjell er at hans konsoll i følge pakkesporingen ble sendt fra Sverige, mens min ble sendt fra Oslo.
 5. Takk skal du ha, MrMarbles, var bare jeg som blingset litt på hvem som kom med tipset først i farten. 👍 Jeg fikk forresten også tipset noen i familien som skulle ha en, han rakk så vidt å kjøpe en han også. Selv har jeg ikke fått noen ordrebekreftelse på mail ennå, men ser bestillingen min er oppført under "Min side" på kundeprofilen min på Netonnet. Betalte med Vipps.
 6. Jeg rakk å bestille fra Netonnet denne gangen, bestilte kanskje 4-5 minutter etter at Archie. postet tipset her i tråden. Takk for tipset, Archie. 🙂👍
×
×
 • Create New...