Gå til innhold

Star Wars The Old Republic - Tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gode gud, dette er et av de beste spillene jeg noengang har spilt. Kommer inn på min topp 10 liste (jeg har spillt dataspill siden 1984 :p).

 

Spillet er litt vanskelig å komme inn i. Quest & Map system er ganske annerledes enn andre MMO'er, og spillet bugger mye hvis du ikke kjører i native oppløsning. Så fort jeg switchet ifra 1024x768 til 1440x900 ble GUI, kart & mus en drøm.

 

Har nå en level 7 trooper, og en level 9 inquisitor blandt annet. Er nettopp ankommet spacedock, har fått første companion, og første lightsaber.

 

Fy f.... så rått!! Var litt frustrert og skeptisk til å begynne med, men det så er det jo beta, og håper de fikser disse tingene til release.

 

Men hei hvor det går... og spillet blir bare tøffere og tøffere jo høyere level man er. En million forskjellige ting å gjøre, å se, å velge...

 

HOT DAMN!!! Dette lover godt! :dribble:

Lenke til kommentar

De fleste som fikk invitasjon på fredag, eller senere har fått invitasjon til BETA Weekend som er i slutten av måneden rundt Dreamhack tider hvor så vidt jeg har fått med meg SAMTLIGE som har meldt seg opp til BETA skal få invitasjon til stresstesting av serverne og det vil på mange måter være en slags "general prøve" for hvordan ting blir ved launch.

 

De som har fått denne invitasjonen vil ikke ha muligheten til å laste ned noe som helst, eller se noe særlig fornuftig på http://www.swtor.com/tester før nærmere den tid, det vil mest sannsynlig være enda en ny klient mot slutten av måneden kontra den vi fikk til denne helgen. Dette gjelder alle som har fått denne e-posten:

 

 

Greetings [ditt Swtor brukernavn],

 

 

Your account has been selected to participate in an upcoming Star Wars™: The Old Republic™ Beta Weekend Test. If you have previously tested or are currently participating in an ongoing test, you will be invited again. Additional details for this upcoming test will be announced soon.

 

As part of this test, we will be partnering with games industry sites to distribute additional beta codes as necessary. This will help ensure we meet our population goals, so we can effectively stress test our servers in preparation for launch. Please do not acquire and redeem one of these codes as it could jeopardize your ability to participate in this test.

 

As a reminder, should you choose to participate, everything associated with this test (game information, process, forums communication, etc.) is confidential and may not be discussed outside of the Game Testing forum. Additionally, your participation in the Game Testing Program is subject to the Game Testing Agreement.

 

 

May the Force be with you,

The Star Wars: The Old Republic Team

 

 

 

 

 

 

Det er bare å glede seg, men denne stresstesten blir nok temmelig massiv hvor alt fra servere, login servere, forum og alt vil bli fullstendig maltraktert med tanke på at de visstnok ønsker å invitere samtlige som har meldt seg opp for BETA til å rasere alt som heter servere og forum for å forberede seg til release.

 

Kan ikke si noe annet enn at til tross for vannvittig store forhåpninger etterhvert som jeg har fulgt nøyere og nøyere med på Star Wars The Old Republic, har hatt en vag interesse siden de tidligste ryktene svirret da jeg lenge har vært i marked for et nytt bunnsolid MMO-spill som drivers av en skikkelig utvikler og selskap med ønske og økonomi nok til å holde spillet gående en stund (noe jeg føler Age of Conan, Aion osv har feilet på) og jeg har jo alltid syntes Star Wars universet er kult og interessant selv om jeg aldri helt har sett meg inn i det.

 

Forventningene mine gikk betraktelig ned etter de første videoene og informasjonen rundt spillet, jeg har stort sett alltid hatet in-game dialoger i MMO-spill, i blant annet Age of Conan hoppet jeg tvert over dem fordi det hele var så uinteressant og det bare sinker hele opplevelsen. Når jeg hørte at SW:ToR skulle være instanced, at det var ikke store fokuset på craftig og BioWare så ut til å gå en ren "kopiere alt som har gjort World of Warcraft populært" og stapp på en historie og dialoger i spillet og ikke noe mer så ble jeg svært skeptisk og videoer og bilder av grafikkmotoren så for meg dårligere ut enn World of Warcraft og animasjonene og kampene så rett og slett cluncky og dårlig gjennomført ut.

 

 

Men har holdt interessen oppe, BioWare er jo en kjempe spillutvikler som har laget mye bra og jeg har gått så lei World of Warcraft som jeg fremdeles føler er det mest polerte og på mange måter mest gjennomførte MMO-spillet på markedet men jeg har gått lei hele historien og settingen bak. Fikk BETA Weekend til Star Wars The Old Republic og selv om håpet mitt var stort, forventningene høye så satt jeg jo med en følelese av at ut ifra alt jeg har sett å hørt så blir vell dette et realt magaplask for meg.

 

Så feil kunne jeg ta! Har ikke lov til å gå inn på detaljer, men at spillet virker så polert, kamper og animasjoner såpass glatte og gjennomførte, dialogene så fantastisk integrerte og givende til historien og at grafikken tok meg litt på senga da den føles utrolig bra når du faktisk spiller, det er stylized grafikk men det fungerer til tusen. Kan ikke si jeg angrer et sekund på min forhåndsbestilling av Collector's Edition og jeg har gått fra å være veldig skeptisk til at jeg har sett og fått servert til å være fullstendig overbevist om at dette er et MMO-spill jeg kommer til å tilbringe masser av tid i det neste året så vil tiden vise om BioWare er utvikleren som klarer å levere og drive et MMO fremover i flere år.

 

 

 

EDIT:

 

Ut ifra e-posten så virker det som EA og Bioware faktisk kommer til å kontakte butikker som selger pre-orders av SW:ToR for å få sendt ut egne BETA invitiasjoner til spillere som har forhåndsbestilt og vist interesse for spillet men som kanskje ikke har meldt seg opp for BETA på http://www.swtor.com/tester så da virker det som det fort kan bli en helt abnorm mengde med testere.

Endret av RamGuy
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Enig. Var umiddelbart littegrann skuffet fordi jeg hadde forestilt meg hvordan dette skulle være World og Warcraft med lightsabers og lasere i et par år på forhånd. Så fort jeg fikk fikset bugsene så viser det seg å være GANSKE så annerledes. Og ikke bare det, men de forskjellene er VANVITTIG bra.

 

Og spillet er STORT. Jeg mener det er STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORT. Og så detaljerikt at det er helt sykt.

Lenke til kommentar

RamGuy virker som du har ganske bra erfaring med spillet. Hvordan vil folk som ikke er noe særlig fan av dagens MMO like spillet ? Altså hater WoW men syntes f.eks mer MMO som guild wars, city of heroes og slikt som har et kampsystem rundt et fysikksystem var bra. Kampsystemet er alfa omega for mange av oss, det er tross alt det man bruker tiden mest til.

 

Får teste det når tiden er inne, men er så sabla skeptisk.

Lenke til kommentar

Liker du ikke tradisjonelle MMO som Ultimate Online, EverQuest, World of Warcraft, Aion og Rift så vil ikke The Old Republic være noe for deg. Det er en fin kombinasjon av det beste Bioware klarer å levere på RPG-fronten, ala Knights of the Old Republic møter tradisjonelle MMO spill som World of Warcraft med en fantastiske dialoger og voice-over osv..

 

Det hele er utrolig gjennomført og flott pakket inn, men grunnmuren og grunndynamikken bygger på det samme som blant annet World of Warcraft så om du ikke er noen større fan av hvordan slike spill fungerer når det kommer til kampsystemer og generell dynamikk i spillet så vil ikke The Old Republic forandre noe på dette.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...