Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva med nei, det er plasser andre steder og jeg vil være aleine. Har hatt et par uheldige tilfeller og vil helst ikke ha den store svette bomsen sittende ved siden av meg i 2 timer.

 

Vet heller ikke om du oppfattet poenget mitt. Det var at om du spør om å få sitte så får du love til å sitte. Om ikke så er det ditt problem.

Endret av Refsa
Lenke til kommentar

Spør om å få sitte, WTF Refsa? Du eier ikke bussen ei heller setene. Skal du være aleine får du sette deg i det ene setet helt fremme i bussen.

 

Det er heller ikke en rett for at en person skal sitte akkurat ved siden av meg når det er andre ledige seter i bussen. Det er ikke noe WTF meg, det er vanlig folkeskikk. Noe som går begge veier i en slik situasjon. Folk som bare dumper den feite svette ræva ned i sete uten å si noe er vel bare hyggelige mennesker de eller?

Lenke til kommentar

Refsa, ser at du har et litt egoistisk forhold til buss, intet galt i det, selv om du hverken eier bussen, eller har "rett på" setet ved siden av.

 

Hvis noen setter seg ned ved siden av deg, er det bare høflig, det spares plass andre steder på bussen.

 

Hvis du absolutt MÅ ha din private svære uberørt, kan du like så godt ta sertifikatet for bil, og kjøpe deg 5 seter.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Refsa, ser at du har et litt egoistisk forhold til buss, intet galt i det, selv om du hverken eier bussen, eller har "rett på" setet ved siden av.

 

Hvis noen setter seg ned ved siden av deg, er det bare høflig, det spares plass andre steder på bussen.

 

Hvis du absolutt MÅ ha din private svære uberørt, kan du like så godt ta sertifikatet for bil, og kjøpe deg 5 seter.

 

Så logikken er ingen logikk? Bussen er halvfull. Jeg sitter i ett sete der det er 3 seter rundt meg som er 100% ledige. Skal jeg ta det som en høffelighet at personen dytter unna sekken min og presser seg inn i setet ved siden av meg? Er dette bare akseptert sånn helt uten videre nå eller? Det er ikke høffelig å braute seg frem og trøkke seg ned i et sete. Man spør først om sete er ledig for så og spørre om man kan få sitte. Noe som er helt normalt når man skal finne seg plass på bussen. Vet ikke hvor i landet dere bor jeg, men slik har det alltid hvert for min del her jeg kommer i fra.

Lenke til kommentar

Jeg synes det er merkelig å sette seg ved siden av noen hvis det finnes seter der man kan sitte alene, men hvis det ikke finnes er det ikke noe mer uhøflig å sette seg ved siden av en person enn en annen; man har tross alt bare betalt for ett sete, og man kan ikke kreve at noen skal be pent om å bruke en sitteplass som det uansett er de og ikke du som har betalt for. Ellers forstår jeg skepsisen til Refsa; jeg kjører mye buss selv og det er tidvis mye rart som kommer på. Skal man kjøre et stykke er det utrolig frustrerende å få noen ved siden av seg som bråker, oppfører seg rart, lukter vondt eller er ubehagelige på andre måter, spesielt hvis man har behov for å få sovet på turen. Da føles en halvtimes tur som to timer og man er skikkelig grinete når man kommer av.

 

Mitt tips; sitt bakerst i bussen og helt inn til høyre eller venstre. Nestemann som kommer vil sette seg i motsatt ende og nestemann i midten, mens nesten ingen har lyst til å sitte sammenklemt på de to gjenværende plassene. Her får man stort sett sitte i fred uten å få noen helt inntil kroppen.

Lenke til kommentar

Her i Kristiansand er det noen slike morsomme tilfeller med bussen. Fra universitetet er bussene ofte fulle på noen tidspunkt, likevel finnes det folk som skal ha et ekstra sete til sekken sin. Det finner jeg utrolig irriterende, når så mange står på bussen.

 

Bussjåførene blir ofte irriterte når det er mange som skal på bussen, og har opplevd at folk har fått beskjed om å ta neste buss, så han ikke blir så forsinket.

 

Bussen kommer ofte for seint, og det er ikke nødvendigvis sjåføren sin feil. De har jo ikke så god tid på seg. Men et større problem (Iallefall ved bussholderplassene jeg går av og på ved) er at bussene kommer for tidlig. Da snakker jeg gjerne om 5-10 minutter for tidlig. De kjører jo likevel videre, også venter de 10 minutter i sentrum istedet. Når det er iskaldt ute, vil jeg helst prøve å komme noenlunde akkurat til bussen.

 

Tredje er at om det kommer flere busser samtidig (Noe det ofte gjør), så hender det seg at bussen du skal da, peiser for by med klampen i bånn mens bussjåføren sier "JEG SÅ IKKE DEM SOM STO DER, HEHE. EKSTRA LANG PAUSE". Har møtt noen veldig hyggelig bussjåfører her, ofte er utlendinger veldig hyggelige og mye mer takknemlig enn nordmenn, som ofte er grinete og arrogante.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Den motherfuckings søkefunksjonen til YOUTUBE. Hvis du feks skal finne en ny trailer er det rett og slett umulig å finne den original, offisielle traileren. Den drukner i tusenvis av andre videoer som varierer fra god til dritt kvalitet, alle med "OFFICAL" i tittelen. Og hvis du prøver å rangere søket etter videoer med flest views (Burde i teorien funke bra) så får du opp HEEEEEELT andre videoer som ikke har en dritt med søkeordene dine å gjøre.

Er det bare jeg som nooober ut, eller er det virkelig ikke noe lettere måte å gjøre dette på? FUCK.

 

Postet i feil tråd, viktig at folk ser dette.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...