Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Det blir til at jeg kjører ut akkurat krysset etter by-sonen, så huset er innenfor by-sonen. Problemet er at alt av interessante ting i nærområdet, slik som butikker, venner/bekjente, familie o.l er utenfor denne bomringen, så om jeg skal kjøre til butikken og ikke er tilbake innen en time så koster det meg nå 30kr.

Alternativet er å kjøre til butikkene i sentrum, men det er stress å kjøre dobbelt så langt. Et annet alternativ er selvsagt å gå eller ta buss, men buss koster mer enn bompenger og det meste er et snev for langt til å gå på sure dager.

Endret av Gavekort
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Selv om jeg har god innsikt og forståelse for formålene med bompengeordningen så er jeg en sterk motstander selv, spesielt når jeg får det smurt rett inn i trynet mitt nå. Det er en usosial ordning som ikke tar høyde for inntekt, som presser folk bort fra utkanten og stigmatiserer de som ikke har gode kollektivtilbud.

 

Jeg kan gjerne bidra med å finansiere veiprosjekter, men bomstasjoner er ikke riktig måte å gjøre dette på, spesielt ikke den verste typen bomstasjoner, som er by-soner.

Lenke til kommentar

Bomstasjoner på tunneler og broer er fortsatt usosialt om det er en essensiell del av infrastrukturen og fattig må betale like mye som rik. Surere blir det når store deler av kostnadene går til selve bomstasjonene.

 

On another note: Oppdaget nettopp at jeg glemte minnepennen min på biblioteket i går.

Endret av Gavekort
Lenke til kommentar

Etter å ha lest litt rundt kommentarfelt i amerikanske høyrekonservative medier har jeg kommet fram til en ting; deres forslag om å bombe Midtøsten er ikke nok, vi må bombe ALT! Sistemann må finne en måte å bombe seg selv.

 

For å summere opp samtlige av de titusenvis av kommentarene fra konservative republikanere;

 

*Myndighetene innfører et nytt regulativ*

- Få myndighetene ut av livet mitt!

*Myndighetene slipper CIA-rapporten og bilder av et nytt LASER-våpen*

- "Det er ikke alt vi trenger å vite! Dette burde myndighetene aldri sluppet!"

 

*Noen må betale ekstra skatt på pengene sine*

- Alle fortjener å beholde pengene sine! Det er deres penger, ikke noen andre skal få de gratis!

*En domfelt pedofil som har sonet straffen vinner $3mill i lotteri*

- Ta pengene fra han! Han fortjener dem ikke! Fordel på en eller annen måte!

*ISIS kutter hodene av amerikanske journalister*

- Dette er skammelig, de er dyr!

*CIA torturerer fanger uten at det har ønsket resultat*

- Bra! Det er slik det skal gjøres!

 

*En gruppe protesterer mot en "nativity scene" på offentlig eiendom*

- Dette er et angrep på religion, vi har frihet til å følge den troen vi vil!

*En gruppe foreslår å feire en muslimsk høytid*

- Dette landet ble bygd på kristne verdier, og kun kristendommen skal bli proklamert!

*Etter bokstavelig talt(!) tusenvis(!) av kommentarer av typen "libtards, commies, retards, idiots, Obummer-lovers, etc." kommer det noen som sier "typiske 'redumbicans'" som etterfølges av nye tusenvis av "Åh, typisk liberal som ikke klarer å holde en ordentlig debatt!"

 

Jeg har aldri, i hele mitt liv, sett en mer desillusjonert, hatsk, ignorant og framfor alt HYKLERSK gruppe enn en de som holder seg på amerikanske konservative nettsider.

 

Helt seriøst, det der er verdt en studie i seg selv.

 

PS: Min personlige favoritt:

*På en sak om ISIS*

- En muslim: "Islam does not slander Jesus, but acknowledge his existence. There is simply a dissagreement on who the true prophet is"

- Neste kommentar "Stop with this bashing of Christianity and go back to worshipping that goat-fucking pedophile!"

 

Igjen, hvordan er det mulig at slike folk finnes?

Endret av Patrick123
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Gi meg en god grunn til at det neket der fortjener å få flere hundre millioner pund etter skilsmissen med han fyren der. Hun mener forresten at hun har krav på enda mer...

 

Hva hun "fortjener"er et moralsk spørsmål. Hva hun har "krav" på, er et juridisk. Det juridiske skal jo helst sammenfalle med flertallets moral i et demokrati. Om det er slik i dette tilfellet vet jeg ikke. Men siden vi har langt flere potensielle ektefeller her i verden enn vi har milliardærer, så er det nok ikke utenkelig. Folk flest synes jo å mene at vi "vanlige folk" har krav på en del av rikfolkenes velstand gjennom skatter og avgifter, uten at vi engang er gift med dem.

 

Geir :)

Endret av tom waits for alice
Lenke til kommentar

Søss har kommet hjem til jul, og jeg må dele bad med henne. Så jeg går fra å ha et tilsynelatende ryddig bad, til et som er bombardert av extensions, sminke, og djevelsk mange kjoler og dilldall. Flerfoldige rette- og krølltenger, fønere (hvorfor hun har mer enn én av hver ting er for meg uvisst). Barberhøvler og sanitetsprodukter som jeg aldri har sett før dukker opp i dusjen min, og hun omorganiserer klesskapet mitt og jeg må stadig vekk lete etter mine egne klær eller andre ting som ikke er hvor de var kvelden før. Meget irriterende.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kjøpte noen vinterstøvletter som ifølge selger var vanntette, men viste seg å ikke være det. Ble våt på innsiden etter litt regn. Da jeg spurte om jeg kunne få pengene tilbake, sa de at det ikke var mulig uten at jeg hadde deponert på varen. Det eneste de kunne gjøre var å la meg bytte dem i en annen vare. Ingenting annet i den butikken interesserer meg. Blæ.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...