Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Hvorfor er det fortsatt kaldt ut? Hva er vitsen?

Herregud, jeg emigrerer fra drittlandet snart

 

Vi er fortsatt i Mars, som faktisk er en vintermåned. :)

 

 

Mars er da virkelig en vårmåned, for å være helt korrekt. Vinteren begynner med desember og ender med februar, i det tradisjonelle året delt likt på fire sesonger.

Endret av Saft Suse
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

Ja , vi tenner våre lykter når det mørkner

når vi ikke finner lysbryter'n til dass

 

Ja vi tenner våre lykter når det mørkner

når vi ikke fin-ner lys-bry-tern til dass !

 

:D

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

Det konstante maset om det derre flyet som er forsvunnet irriterer meg ganske mye. Store overskrifter i alle nettaviser om SISTE NYTT når det ikke har skjedd en jævla dritt siden sist. NÅ LETER DE HER! NÅ LETER DE DER! Jeg dør av spenning. Vi trenger virkelig ikke hundre artikler om dagen om at de ikke har funnet flyet.

 

Det er en ekkel mani , akkurat som med ABB og The Julekalender hvor media tørr-runket til elendigheten hele tida , om og om igjen. Ja......."sånn e det bare vettu !" ;)

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar

Bolere på treningssenteret, folk som trener med caps og solbriller inne. Spesielt når de står og tar opp masse plass. Får så lyst til å slå dem i hue med manualene! Men nøyer med med å be dem flytte seg eller bare dytte dem forsiktig bort.

 

Drittunger på butikken som skal være kule og flytte på ting, bråke og lage kvalm. Gratulerer du er 14-16 år og har fått hår på tissen! I forrige uke var det like før jeg klinte til en av de. Nøyde meg med å be dem se til helvete å pelle seg ut av butikken.

 

Irriterer vettet av meg over folk som er uhøflige mot folk i butikker og lignende yrker.

 

Ellers hater jeg rasister. Og spesielt de passive, de som bare unngår utlendinger. Skjønner de som ikke vil gå inn i en bakgate fult med en gruppe folk i hettegensere uansett rase. Men på treninga noen uker eller en måned siden, så sto det en pakistaner og trente styrke alene mens det tydelig sto flere å ventet på at han skulle gå så de kunne trene. Han spurte meg faktisk når jeg gikk bort dit å begynte å ordne med aparatet jeg skulle bruke, "så du tør å trene med en pakkis altså?",

 

Stakkars fyr. Hvor utenfor trur du ikke han føler seg? han var jo helt klar over at de andre ikke turte å være der når han var der. Kan jo banne på at det er sånn for han mange andre steder også. Ikke rart mange utlendinger sliter med å integrere seg når vi nordmenn er sånn.

 

Det er så mange som sier at de ikke er rasister og at de liker alle og bla bla bla. Men det er alle de små tingene som gjør dere til det! At man viker litt unna, at man ikke hilser, at man ikke har øyekontakt.

 

/rant

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...