Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg må alltid gå og sjekke selv om det er noe. Ellers får jeg alltid hentelapp samme dag som pakken blir tatt vekk fra kontoret. Makan.

 

Ja skal virkelig begynne med det nå. Men hadde jeg ikke fått sporingsnummeret av banken så hadde jeg ikke fått den rekommanderte tror jeg.

 

Og når jeg hentet nettbankpassordet så er det litt styr og sånt, scanning av brevet og diverse pass-info.

Så ringer butikken meg her i går "hei du nede på kiwi fjøsanger i går, det va noe jeg glemte å skrive ned, har du tid å komme ned fortsat molig?"

Altså FAEN. Samme skjedde når storesøstra mi hentet nettbankpassordeg, måtte ned til butikken fordi fittefyren glemte å skrive ned noe viktige greier. Lærer du ALDRI?!! Omg!

Lenke til kommentar

Er vel en stooooor (om ikke størst) andel med bygdefolk som swagger seg til broiler ute på den glade landevei, blant gårder og jorder, alt som ligger i hjerterota til en unge rånergutt med verden foran seg. "Løype, løype! WØÆÆAUUuUUUH!!"

Endret av Carlgutt
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nå er det jo tid for ferie for mange, og da dukker det opp en helt ny rase av mennesker; Turister! Denne folketypen kommer både fra fjern og nær(les: utland og innland) og fyller veiene med biler. Dette er i og for seg greit nok, da de må få lov til å komme seg frem. Men når de kommer lirkendes på veiene her inne i fjordene på vestlandet, da burde de være såpass opmerksome at de kan svinge seg ut og slippe forbi når de blir tatt igjen. For det er fint lite som er så irriterende som bilister som ikke enser at de hindrer andre.

Lenke til kommentar

Jævla drittvarme, faen meg umulig å sovne

Ditto, har vært oppi 28c i skyggen her. Når det er kaldere i leiligheten enn ute, da hjelper det fint lite å lufte. Har heller ikke noe klimaanlegg eller varmepumpe.. Grr. Tror jeg nesten på flytte hjem til foreldrene hver sommer for å få klimaanlegg. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...