Gå til innhold

Target.Aquired

Medlemmer
  • Innlegg

    482
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Target.Aquired

  1. Kan virke slik, dette er en random jeg fant Ebay link
  2. JEG har min mening og har ikke noe tro på det du kommer med. Kan du respektere det?
  3. Dine venner har kanskje en normal tilnærming til feminisme? Ikke den ekstreme siden som har fått fotfeste
  4. Feministene har hjernevasket kvinner til å tro at det å ha en partner, familie, kjerneverdier (A4 om du vil), er nedverdigende. Bedre å satse på seg selv som kvinne!
  5. Hei, Her må noe gjøres med tankeprosessene dine! En psykolog kan hjelpe her men det tar tid. En må lære og kjenne tankene og luke ut det negative. Her finnes forskjellige metoder og øvelser og i kombinasjon med medikamenter. Legen burde kunne henvise deg til psykolog alternativt privat psykolog
  6. Hei, Jeg opplever for tiden store mengder spam på eposten min hos Altibox. Jeg fikk en liten åpenbaring da jeg nevnte det for kollegaer, de hadde altibox mail og opplevde det samme + familiemedlemmer. Jeg begynner å mistenke en lekkasje hos Altibox uten at det er blitt opplyst om. Kan det være mulig? Noen andre som opplever dette? Jeg har prøvd å sette opp filter men hver gang jeg setter opp ett nytt filter kommer det spam fra helt andre epost adresser...... Takk
  7. Hei, Jeg kjøper ofte småting på ebay som ikke finnes her i Norge og kom over noen Norske selgere som kunne tilby gratis frakt! Dette går i Norske produkter så det er ikke snakk om dropshipping fra kina. Jeg har vurdert til tider å selge på ebay men pga av høye fraktkostnader, er det nesten umulig! Lurer fælt på hvordan de kan tilby gratis frakt?
  8. Den beste måten er vel å legge fra seg mobilen og nyte cruiset og servedighetene 🙃
  9. Takk for svar Jeg går opp i vekt når jeg ligger litt under i kaloriunderskudd. Jeg trener ikke de dagene jeg faster. Fasting gir meg helsefordeler. Jeg er klar over fett/muskel erstatningen. Når det går langt over 6 mnd så begynner en å lure hva som skjer!
  10. Hei, Jeg har lagt om på kostholdet og ligger ca 1000 kalorier under inntak (basert på vekt). Jeg har gjort dette over lang tid men har ikke sett noen resultater. Jeg har prøvd å justere søvn, inntak (makrotall) vanninntak men ser lite bevegelse. Nå i det siste har jeg prøvd å faste 2 ganger i uken, ca 600 kalorier på fastedager og kaloriunderskudd ellers. Har nå begynt å se resultater. Kan det være tilfelle at jeg trenger mindre kalorier enn hva som kommer ut av en typisk kalorikalkulator? Jeg har en passe aktiv jobb, trener styrke annen hver dag, over 10000 skitt hver dag.
  11. Takk for innlegg! Jeg har av oppfatning at du er ganske ung og egentlig ikke noe god erfaring! Den kommer som regel når du passert dinosauralderen (som 20 åringene sier), altså 30 årene ++ hvor man ser på livet litt annerledes. Men si meg en ting, hvorfor topper menn statistikken over selvmord?
  12. Akkurat, feministene har hjernevasket kvinner til å tro at det å ha en partner, familie, kjerneverdier (A4 om du vil), er nedverdigende. Bedre å satse på seg selv som kvinne!
  13. Paypal hvis de tilbyr dette. Ellers kredittkort
  14. Kommunikasjon, kommunikasjon,kommunikasjon Som folk sier, snakk sammen eller involver en parterapeut
  15. Hei, Du mister medlemskapet i folketrygden etter etter en 12 mnd. Du kan lese mer her: https://www.nav.no/no/person/flere-tema/arbeid-og-opphold-i-utlandet/opphold-i-utlandet-og-folketrygden
×
×
  • Opprett ny...