Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tja, det kommer veldig an på. Jeg er enig i at Bale er god, men han er ikke topp 5 god. Han er rundt Hazard og Sanchez nivå, men etter overgangen til Real Madrid nevner mange Bale sammen med Robben, Ronaldo, Messi osv. Det er derfor jeg mener han til tider er oppskrytt. På samme måte som James Rodriques. Han er langt i fra å være så god som mange Real Madrid supportere hevder og jeg synes Bale har fått litt av den samme "oppskrytt"-medisinen som han. Forskjellen er at Bale er mye bedre enn James, så det er ikke like ille, men ja. At man har Bale 20 plasser foran Hazard er håpløst.

 

TL;DR: Bale er ikke James Rodriques-oppskrytt, men han er fortsatt oppskrytt i forhold til hvor god han er.

Endret av Emils.
Lenke til kommentar

Ok, skjønner hva du mener Emils :)

 

Er også enig i at Rooney er undervurdert, ihvertfall her i Norge.

 

Walcott synes jeg var mer oppskrytt før, nå er det mer omvendt. Han er en viktigere brikke for Arsenal enn de fleste aner har jeg inntrykk av.

 

Weelchair derimot...Der snakker vi oppskrytt. Ingen tvil om at gutten har potensial men han (og enkelte Arsenalfans) oppfører seg jo som han var en av verdens beste spillere. Må nok mer enn 5 gode kamper i året til for å måles med de beste.

Endret av Solaar
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Siden det blir påstått at han er Englands beste spiller osv, noe han åpenbart ikke er. Han er flink, men ikke helt der oppe.

 

Javel, så da kan du si han er oppskrytt av meg. Men han er undervurdert av de fleste.

 

 

Jaja, du skal få ha din mening i fred. Rooney og Hazard er begge spillere helt i verdenstoppen. James kommer nok dit snart!

 

Lol. Langt ifra. Kanskje Rooney var der en gang i tiden men nå er han ikke i nærheten, og Hazard har potensialet til å bli en verdensstjerne, men han har langt å gå.

 

 

Weelchair derimot...Der snakker vi oppskrytt. Ingen tvil om at gutten har potensial men han (og enkelte Arsenalfans) oppfører seg jo som han var en av verdens beste spillere. Må nok mer enn 5 gode kamper i året til for å måles med de beste.

 

Han er ikke en av verdens beste, men har potensialet til å bli det. Det er ikke uten grunn at spillere som Xavi skryter så mye av han.

Lenke til kommentar

Eden Hazard er 23 og er en av verdens beste fotballspillere. Neymar er 22 og briljerer for Barcelona. Aguero er vel 25 og har vært verdensklasse i en fem-seks år. Theo er 25 og var en langt bedre spiller enn det Jack er nå når han selv var 22.

 

Jack Wilshere kommer aldri til å nevnes sammen med de der. Det har skadene effektivt satt en stopper for, enten du klarer å innse det eller ikke. En ledende spiller for England og Arsenal? Jepp, helt sikkert, men han blir aldri topp verdensklasse.

Lenke til kommentar

Og fyller 23 om nøyaktig 1 måned. Han har ennå ikke i nærheten av det nivået man trodde han ville være på for rundt 3 år siden. At han er god er det liten tvil om. Han kommer definitivt til å bli bedre, men ikke i nærheten av de unge stjernene MartinF nevner.

Kan jo også nevne Götze i samme slengen. Et halvt år yngre enn Wilshere.

Han kommer heller ikke til å overgå Rooney på klubb og landslag.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Mulig det. Det er en og annen i hver kamp, men ofte føler jeg at de dømmer offside riktig. Problemet er vel kanskje at i situasjoner hvor de dømmer feil ender det ofte i mål - og da sitter det veldig tilgjengelig (og sårt) for oss. Poenget: vi husker kanskje de situasjonene mye bedre enn hvor de dømmer riktig.

 

Generelt syns jeg dømmingen har vært ekstremt dårlig i år, og offside er bare en brøkdel av alt tullet de har holdt på med. Mange feile røde kort og mange situasjoner med feilbedømming hvor personer skulle vært utvist.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er jo noen situasjoner som blir diskutert mer, og det er særlig de som er veldig på håret. Selv med en haug repriser er det 50/50 som er enig og uenig i avgjørelsen. Hvis den statistikken der skal være riktig, så tror jeg de tar med alle de "på håret"-situasjonene i dommerens favør.

I tillegg er det jo en HAUG av avgjørelser hver kamp som er riktige, og de husker man ikke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...