Gå til innhold

Den kalde kaféen


Anbefalte innlegg

Jeg har kanskje villet vurdert å bestille 45 og 90 grader nipler i tillegg. Det er selvfølgelig mulig å lage alt med bare rett fram nipler, men det kan gjøre jobben litt vanskelig i enkelte situasjoner. Videre så bør du merke deg at ikke alle enheter passer sammen med de niplene der uten mellomstykke. "ringen" rundt er rett og slett for stor. Du kommer borti andre ting da plassen rundt hullene i enkelte blokker/tanker/pumper/e.l. kan være litt liten.

 

Er det noen spesielle du kan anbefale? Merke spiller egentlig liten rolle, jeg er ute etter noen som er svart og som er forholdsvis enkle å montere.

 

Ettersom jeg ikke har holdt på med vannkjøling før, vet jeg ikke hva som kunne vært praktisk. Jeg kan se for meg at det er greit med 90grad på ene cpu og tank, samt begge nozz på radiator. Er det praktisk med roterende koblinger f.eks?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kjøpte ferdigblandet fra Techbay.no. Mest fordi kjøpte Nikkel blokker og jeg vil ikke ha korrosjon eller andre ulumskheter i systemet! :p Kjøpte 2L!

Kjøpte selv 3L EK-blandet for ~35 kr flaska på techbay selv ja. Om du ikke har nikkel og kobber/aluminium i loopen vil det gå helt fint med vanlig batterivann og algedrepende tilsetning.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skal ikke si noe fornuftig om tømming av loop, men om man burde demontere enkelte deler kommer an på hvilken vei man har kabinettet i bilen - legges det ned vil ikke påkjenningen bli så stor - verre om den må STÅ hele veien. Skjønt, er veien god burde det ikke behøves. Er mye humping som kan bli problematisk, ikke noe annet (såvidt jeg kan huske).

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nå har jeg eid selvbygd PC i snart 5 måneder, og tenkte jeg ville prøve å snuse litt mer på overklokking og de greiene der. Har aldri vært borti vannkjøling før, så hadde blitt veldig glad om noen kunne fortelle meg akkurat hvordan dette funker. Tenkte på å kjøpe en Corsair H70 til prosessoren.

 

Høres sikkert litt nabb ut men.. må jeg fylle på vann på den eller noe? :blush:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har thermalright silver arrow og thermalright Archon. Får faktisk ca 10 grader lavere loadtemp med Corsair H100. Den koster vel ca 800kr.

 

Veldig fornøyd. Faktisk overrasket!

 

Hovedgrunnen til at jeg beholder h100 er at det blir mye bedre plass til ting i kabinettet, og at det er 100 ganger lettere å bytte cpu! Kan bytte cpu 4 ganger på 10 minutter, og det går ikkje med en svær luftkjøler i et kabinett. Iallefall blir det evig trangt.

 

 

Med x79 på nærmere 5ghz, så bråker ikkje viftene noe merkverdig under spilling av bf3. Noe som er perfekt. Serverene ved siden av meg bråker mere :p

 

 

Endret av Nizzen
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Sitter og lurer på om jeg skal peise på å bestille CPU + 240 rad fra aquatuning eller frozencpu!

Techbay får ikke inn Raystorm og Apogee HD før om noen uker...

 

Har selv H100, men viftene er byttet med noiseblocker ettersom viftene støyer jo like mye som 7970!

 

EDIT: EK har fått backplate til 7970!! MÅ HA!

post-220723-0-90210100-1327440521_thumb.jpg

post-220723-0-50524200-1327440526_thumb.jpg

Endret av BMWcoupeftw
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...