Gå til innhold

Den store Windows Phone 7-tråden


Gjest Slettet+32asd4f

  

20 stemmer

  1. 1. Har du en mobil med WP7 eller WP8?

    • Windows Phone 7
      10
    • Windows Phone 8
      10


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De hadde "morsomme" kommentarer og hint gjennom hele presentasjonen.

 

Jeg er mest skuffet over at vi ikke fikk se noen nye telefoner, eller ihvertfall ikke en oppdatert liste over hardware som støttes - slik som dobbelkjerneprosessor.

 

Mango ser bra ut, men alt som ble annonsert "visste" vi jo. Gleder meg til å se mer av hva som ligger under, og spesielt til Spotify-applikasjonen som ble annonsert på Mix '11.

Lenke til kommentar

Engadget virker ikke interessert i windows phone overhodet. absolutt ingen entusiasme. jeg synes indoor maps var kult, samt ta et bilde av en bok, og så kjøp den fra amazon. alt innebygd i OS'et.

hadde apple laget noe sånt, så hadde de for det første kalt det "magical" og "life changing"..

Lenke til kommentar

Har ikke sett livebloggen til Engadget i dag, men det kan da umulig være like ille som under Mobile World Congress når Vlad spydde ut så mye dritt som overhodet mulig.

 

Når det kommer til presentasjonen så var det egentligh ingen store overaskelser. Det meste hadde allerede blitt lekket, men Mango ser ut til å bringe WP opp på nivå med IOS og Android, og gå forbi de på enkelte områder. Alt er mer integrert og sammenflettet enn det er på konkurrerende plattformer, så det er ihvertfall ikke produktet som er feil om WP ikke slår igjennom.

 

Og vi har jo fortsatt ikke sett alt, en ting jeg kom på nå er at de f.eks. ikke viste noe av Skydrive implementeringen.

Endret av hvakrg
Lenke til kommentar

Min Omnia 7 har kjørt seg fast på logoskjermen (Samsung Omnia 7 i hvitt).

 

Det startet med at jeg prøvde å åpne Beezz, men ble bare sendt tilbake til homescreen igjen. Kjørte en reboot - og da var det stopp.

 

Oppdaterte (uten problem) til den siste oppdateringen fra zune for noen dager siden.

 

 

Det jeg har prøvd:

 

Installert den siste patchen fra samsung som skulle fikse oppdateringsfeil.

Hard reset

Flasha til KB2 via download mode

Hard reset

Flasha til JK1 via download mode

Hard reset

 

Ingenting har hjulpet.

 

 

Er det noen av dere som har hørt om dette eller har forslag til ting jeg bør prøve?

Endret av fredes
Lenke til kommentar

Jeg har planer om å bytte ut min Desire Z og siden jeg synes alle Android-telefoner blir for like vurderer jeg en WP7-telefon. De telefonene som er her nå er jo med engelsk språk, det er bare behagelig, men har det noen praktisk betydning for annet enn SMS-skriving? Man mottar vel Æ,Ø og Å på meldinger andre sender? MMS-innstillinger er greit å legge inn?

 

De fire telefonene jeg har sett på er Mozart, Trophy, LG E900 og Omnia 7. Foruten skjermstørrelsen, er det store forskjeller fra billigst til dyr? Jeg ser den dyreste (Omnia 7) har lik frekvens på prosessoren som den billigste (Mozart). For meg ser Mozart ut til å være det beste kjøpet til knapt 3000,- men det er kanskje andre som har noen synspunkter på dette som har den ene eller andre?

 

Edit: LG OPTIMUS 7 koster kun et par hundrelapper mer enn Mozarten, den bør kanskje vurderes også, selv om jeg er skeptisk til LG og deres oppdateringfrekvens. Har alle produsentene likt skall på telefonene sine?

 

Edit 2: Støtter ikke WP7 Spotify? Isåfall trenger jeg ikke vurdere telefonen lengre.

Endret av ferrek
Lenke til kommentar

Jeg valgte LG sin da denne har støtte for DLNA, samt at de har vert flinke når det kommer til det å gi sine kunder gratis apps fra marketplace, samt at den hadde det største batteriet, og 16GB lagringsplass. Eneste jeg ikke er fornøyd med er de 3 fysiske knappene (tilbake, windows og søk)de er rett og slett ikke særlig gode.

 

Men med tanke på at LG ser ut til å droppe Windows Phone ville jeg nok styrt unna LG i dag.

 

Innholdsmessig er det de samme telefonene, det som skiller de fra hverandre er i hovedsak kamera, skjermtype og "skallet" som f.eks. fysiske vs kapasitive knapper etc. En annen ting å legge merke til er lagringskapasitet på telefonene.

 

Mangel på norsk språk er bare ett "problem" når du selv skriver noe, i starten må du ofte gå tilbake og rette rettingen, men det er gjort med to trykk på skjermen. Først trykker du på ordet du vil rette, da vil det ordet du faktisk skrev inn dukke opp fremst i lista over alternative ord, og så trykker du bare på det ordet.

 

Det ordet vil da også legge seg inn i ordboka, så den vil ikke bli "feilrettet" neste gang.

 

Men om din Desiree Z virker fint i dag ville jeg nok ventet og sett hva som dukker opp på høsten.

 

Om du må ha ny telefon nå og savner Spotify så kan du jo alltids snike deg til ett Zune Pass som gir deg samme mulighetene, du kan både laste ned og streame musikk direkte til telefonen eller PCen, i tillegg kan du spille av musikk direkte i nettleseren på Zune.net

 

Når det kommer til Samsung så ville jeg personlig holdt meg unna dagens modeller da det har vist seg at det har vert problemer med oppdateringer av Samsung telefoner.

 

 

 

Bing Vision virker forøvrig å være ett fullgodt alternativ til Google Goggles, den kan scanne både Microsoft og Google sine "firkanter", og den kan også scanne og oversette tekst.

 

http://www.engadget.com/2011/05/24/windows-phone-mango-and-bing-vision-hands-on/

 

I tillegg så ser det ut til at en slipper å ta bilde som med Google Goggles, Bing Vision finner det du leter etter bare ved å "filme" dingsen.

Endret av hvakrg
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tusen takk for svarene folkens!

 

Hadde håper jeg endelig hadde funnet en telefon å kjøpe, men så mye som jeg bruker Spotify tror jeg det blir vanskelig å overse. Med mindre jeg bruker min gamle 5800 til dette....

 

Desire Zen min fungerer fint den (noen bugs er det), men jeg er alltid på utkikk etter en ny telefon så til høsten har jeg uansett byttet telefon minst èn gang.

 

Jeg er lei Android og Symbian går det ikke an å vurdere etter et par måneder med N8. iPhone har jeg aldri hatt sansen for, men det er mulig jeg gir den en muligheten når 5eren kommer til høsten.

 

Spørs om det ikke tikker inn en bestilling på en Mozart i løpet av kvelden...

 

Edit: Jeg ser at WP7 nok er noe for ferskt for meg, blant annet multitasking er et minimum av hva jeg må ha på en telefon. Da får jeg fortsette letingen min.

Endret av ferrek
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...