Gå til innhold

Hovefestivalen 2010 på Tromøya i Arendal


Tunky

Anbefalte innlegg

I artikkelen står det "i år blir det en annen vri", med påfølgende "-mandag 3. mai skal vi gi folket en sjanse til å møte Steinar, Bjarte og Tore på Rockefeller i Oslo".

 

Dermed ser det ut til at det ikke blir noen Radioresepsjonen i år, dessverre. Var perfekt med en times RR live midt på dagen på Hove.. Blir nok neppe noe underholdning dagtid som vil toppe RR! Men P3 er sponsor i år som i fjor, så kanskje de disker opp noe gøyalt likevel..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Neinei, Vampire Weekend og Two Door Cinema Club er ikke så like. Er samme som å si at alle indie-band er akkurat det samme. Vampire Weekend er mer sånn klassisk indie for å bruke det begrepet, eller Worldbeat som det heter. Mens Two Door Cinema Club er mer electro-pop.

 

Sounden er ulik, hvis ikke så sliter man med å høre.

Endret av Mahavishnu
Lenke til kommentar

Altså helt like er de ikke, men ved første lytting hører man lett likheten.

 

Ja, det er nettopp det. Den første låten med Two Door Cinema Club jeg hørte var "Something Good Can Work", og jeg trodde faktisk jeg hørte på Vampire Weekend. Jo mer jeg hører på dem, jo mer hører jeg forskjellen også. Men at de har sterke likheter, det er det ikke tvil om i mitt hode.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Det er ikke det at man ikke hører forskjellen, men at de slapp to FORHÅNDSHVIS like artister, i samme sjanger to dager på rad.

Forhondsvis like? Forholdsvis like, mener du?

Ser forøvrig ikke problemet med å gjøre noe sånn. Hadde noen reagert om de annonserte to hip-hopere/rappere like etter hverandre? Neppe.

For de som er noe utenforstående til sjangeren blir det ofte "samma røkla", enten om det er det navnet eller det navnet. Meg inkludert.

Lenke til kommentar

I fjor ble jeg altfor full og lot meg overtale til å bindes fast i en stol med en stor veikjegle på hodet. I fanget mitt hadde jeg en plakat med "Et bilde - en drink/slurk". Etterhvert skjønte alle de forbipasserende at de kunne gjøre hva de ville med meg så lenge jeg ble mata med drikke. Endte meg at noen trøndere helte glovarmt vann i skrittet på meg og jeg besvimte av smerte.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Herregud Olum. o_O

 

Hove i fjor var for min del den beste Hovefestivalen så langt. Fantastisk vær, gode artister og flotte folk. Kan ikke be om stort mer. :wee:

Jeg har lært utrolig mye på de årene jeg har dratt på Hove. Festivalen i 07 var den første "store" festivalen jeg dro på. Husker den dag i dag hvor kjipt det var å våkne opp til regn mot teltduken, særlig når teltet ikke var beregnet på regn til å begynne med. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...