Jump to content

PotionPixie

Medlemmer
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

About PotionPixie

 • Birthday 01/01/2009

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 1. Bare å skrive til meg om noen ønsker å hjelpe en jente med både alvorlige problemer og Ilandsproblemer. trenger hjelp på begge fronter. Og om du bare vil ha noe å si på en av delene, så er det lov å melde seg på som hjelper på noe av mine problemer
 2. Jeg har en kjæreste som ikke leser bøker, og jeg føler at han bare trenger å forstå hvor fantastiske bøker er, og at han ikke skjønner hvor fantastisk det kan vere. Han leser tegneserier hver kveld for å sove, så han liker å lese noe. Han ser nesten ikke serier heller, men liker å spille cs og leauge of legends(LoL). Har fått han hektet på Game of Thrones, og tror kanskje at en fantasybok hadde vært noe for han. Må vere noe med en tidlig hook, som gjør at han ikke blir negativ før boken faktisk begynner. Jeg har alltid elsket å lese, så det er vanskelig for meg å sette meg inn i hans tankegang. Men jeg trenger hjelp til å velge en god førstegangsbok for han. Tror den må vere på norsk for at han skal gidde. Tenker på bøkene til Patrick Rothfuss, som jeg er helt opphengt i for tiden. Kommer ikke på noe annet. Har dere noen gode tips? Sikkert mye annet bra også.
 3. Kan noken snakke med meg no? Er ikkje liv eller død, men treng å snakke med nokon, sidan eg ikkje vil opne meg for mine nærmeste.
 4. Svigermoren min skal feire om en måned, og jeg har lyst å overraske henne med en super kake! Hun elsker krydderkake, men jeg har lyst til å imponere henne i tillegg! Har noen et godt forlag til hvordan jeg kan imponere henne med? Hun har sett min regnbuekake, så jeg har lyst å lage noe nytt! Men har bare tilgang til et veldig enkelt kjøkken. Noen forslag?
 5. Sitter barnevakt og kjeda meg. Ring meg! (evt pm ;-) )
 6. Og kan jeg noen gang møte opp på den båten med stoltethen halvveis i boks? Etter min forespørsel fikk han meg ut uten å møte noen av de som jobber her. Han prøvde å overtale meg til at det ikke var så ille å møte dem med å fortelle ille historier om dem, men jeg sa nei.
 7. Jeg har en ok historie for denne tråden! Var på fest i en by nær meg, og en gutt jeg har flørtet med i det siste ( som jobber på en Nordsjø-båt) lå til kai i byen denne helgen.Han skulle egentlig jobbe, men fikk en melding om at han hadde fått en kar til å ta vakten hans så han kunne møte mg ute. Når vi dro ut bestemte jeg meg for å møte han, men pga forskjellige grunner møøtes vi ikke før utestedene stengtes. Vi gikk for å skaffe nattmat, og han bestilte en ekstra pizza. Jeg skjønte ingenting men tenkte "Jaja, kanskje han er veldig sulten!" Siden jeg var på besøk hos veninner bestemte vi oss for å dra tilbake til han ( Ja, jeg trenge litt mannlig stimulering, var en stund siden sist! ) og vi gikk tilbake til båten han jobber på, og heldigvis har egen lugar. Idet vi kom tilbake, sa han " Jeg har lovet han som tok vakten min at jeg skulle kjøpe en pizza til han, og at du skulle bli med opp å levere den om du vle med hjem. " Så da gikk vi opp til "førerhuset" i båten, og jeg hilste og vi gav han pizza osv. Så gikk vi ned på lugaren hans og hadde masse deilig sex, men der han blant annet klarte å komme på øyelokket mitt! ( gikk helt fint, fikk det HELDIGVIS ikke i øyet.) Dagen etterpå var jeg sliten etter en times søvn og det faktum at vi faktisk hadde drukket kvelden før pluss at jeg bare hadde klærne jeg hadde vært ute med med meg, siden jeg ikke hadde forventet at jeg skulle ende der. Lot han derfor gå på frokost alene, der han visstnok hade fortalt de andre at han hadde nesten komt i øyet mitt. Hadde mer herlig sex(herrregud så deilig det er når man først klikker!) og pratet en del og til slutt tok jeg motet til meg og tok "The Walk Of Shame" selv om det bare virket som jeg skulle til neste fest ( mange andre der kledd for fest! Yaaay me! ) Problemet er imidlertid at etter vi hadde vært oppe og hilst på han i kahytten(?) Hadde han skrevet en melding til min partner der det stod: " FYfan *navn*, du er guden min. snakk om dame! Så ut som hun var vill i senga gjorde hun også! " i tillegg hadde han fått spørsmål om både trekant og firkant av andre karer på båten. Nå vet jeg ikke om jeg noengang vil tørre å komme tilbake til den båten, når de har ett sånt syn på meg. Han har også sagt til dem (noe han vet fra før) nemlig at jeg er litt mer kinky enn Kari Nordmann. For det andre var det definitivt et sexteff ettersom ingen av oss er interessert i noe mer for øyeblikket, og jeg lurer på hvor mye jeg kan kontakte han? Har sendt en snap til han som han svarte umiddelbart på, og det har han gjort med meg og. Ellers er det veldig lite. Vil ikke være påtrengende, men vi har avtalt ett møte neste helg, og ser gjerne att det går i boks Noen som vil hjelpe meg med tankene mine? Unnskyld for langt innlegg :/ Jeg er håpløs! Hadde en gutt skullet beskrive dette hadde det nok blitt adskillig kortere!
 8. Salat og ett glass rødvn til
 9. Går nok bra å gå på fjellet alene, er jo ikke så stor forskjell på dag og natt ;-)Er ganske fjellvant og har mobil med meg og har dekining hele veien. Masse bra, keep 'em coming! :-)
 10. Har begynt å prate ned en kompis som jeg funnet ut at er keen på meg igjen (som han var for to år siden.) Han er herlig og morsom, men utseendemessig er han ikke drømmetypen. Er sosialt sultende, og prater endel med han. Spørsmålet er; Er det slemt av meg å holde kontakten med han etter jeg har sagt at jeg ikke er interessert i han ? Kan ha en tilbøyelighet til at det skjer et hookup mellom oss, men det vet ikke han. Burde jeg slutte å ha kontakt med han?
 11. Hei alle musikkelskere! Jeg har planlagt meg en tur på en fjelltopp der jeg starter å gå opp midt på natten(tar ca en time), kose meg med en flaske rødvin og musikk på toppen mens jeg ser på stjernene og tenker. Går i utgangspunktet alene, men får kanskje med en venn. Uansett; greia er at jeg gjerne vil ha tips til gode sanger å høre på toppen av en ensom fjelltopp, med universet hengende over seg. Det er snakk om rolige, flotte sanger. Blir glad for alle svar, og vil sjekke ut hver eneste sang! Ingenting er dumt, og i verste fall vil jeg ha oppdaget en sang som passer til en annen anledning. (Trenger nødvendigvis ikke ha vokal)
 12. Det skal jeg tenke på! men det har ikke noe for kroppens funksjoner å gjøre/ at det blir mye lettere å legge på seg senere?
 13. Hei! Har begynt å passe på kosthold, trene kondisjon og gå ned i vekt. Har endel å ta av, siden jeg er 95 kg og bare 161 høy. Skal legge om livsstilen, men vil samtidig gå ganske masse ned i vekt. Mitt spørsmål er: Er det dumt å ligge på et kaloriinntak på 6-700 pr dag? hadde egentlig tenkt å ligge på rundt 1300, men endte plutselig opp der, og er mett og trivest. minstetrening på en dag er 2 gåturer 30 min motbakke. Supermotivert for nedgang, men vil ikke ødelegge kroppen i prosessen.
×
×
 • Create New...