Gå til innhold

Kunder på jobben din!


RMNZR

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I Japan har politiet høyttalere i tillegg til sirener, så stemmen til en av politimennene som sier "beklager å forstyrre dere, men kan dere være så snille å slippe oss forbi" ljomer over området.

 

De sier også hvor de skal i neste kryss osv., så det har absolutt et praktisk element i store byer som Tokyo så folk vet hvordan/hvor de skal vike før utrykningskjøretøyet er helt oppi rompa på dem. Både politi, ambulanser og brannbiler har dette systemet, men de bruker det primært når det er tett trafikk.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Daglig leder var klar over det den gangen vi jobbet sammen. Og daglig leder hun har nå er garantert også klar over det. Greia er at "hun bare er sånn". Vært til psykiatrisk og litt forskjellig.

 

Husker når vi skulle låse for kvelden så sjekket hun alltid låsene flere ganger for å være heeelt sikker.

Lagerdøra der vi jobbet (gammel COOP Marked butikk) var av den gamle sorten. Svær nøkkel og diger lås, i tillegg ble det lagt en diger bjelke på tvers for å være sikker. Jeg hadde jo ordnet med alt det og ingen kom til å komme inn der med mindre de kjørte gjennom med bil. Men neida, da skulle hun låse opp, ta av bjelken, åpne dørene, kikke rundt og så gjøre alt på nytt.

 

Jeg gikk jo lenge før henne, flere ganger kom mannen hennes og for å hjelpe henne med å låse. Husker de kunne være der opptil halvannen time på kvelden bare for å låse og sjekke at kaffetrakteren faktisk var avslått. Selv om den av avslått og stikkontakta var kobla ut.

 

Sprø kjerring.

 

Høres ut som en opplagt tvangslidelse dette. Det kan nok også hende at det var det som var grunnen til at hun måtte sjekke tobakksautomaten før hun hjalp deg. Om hun hadde planlagt å gjøre ting i ei bestemt rekkefølge, så gikk det nok ikke an å forandre den planen bare på grunn av kunder....

Lenke til kommentar

Av og til lurer jeg litt på hva slags folk Elkjøp ansetter. Mamma skulle bestille kjøkkenmaskin og få den sendt til Rogaland. Joda, ingen problem. Ordebekreftelsen dukker opp med hjemmeadressen vår som leveringsadresse...

Mamma ringer elkjøp, kundebehandleren sier det bare er en feil i bekreftelsen og at varen blir sendt til Rogaland.

Posten sender bekreftelse på at pakken blir sendt til hjemmeadressen vår. Mamma ringer igjen Elkjøp der en ny kundebehandler sier at maskinen blir sendt til Rogaland. Men ingen pakke dukker opp.

Ringer igjen til Elkjøp for 4. eller 5. gang: Neida, det er ikke mulig å sende varen til en annen adresse enn fakturaadressen.

Hvorfor ikke?! Nå har jo 3-4 stykker sagt at dette går fint.

Hvem er ansvarlig for opplæringen til disse gjøkene? Mamma var ikke så fornøyd med å ikke ha gaven klar til bryllupet... :nei:

  • Liker 9
Lenke til kommentar

Og da er man glad for at turistsesongen begynner å dabbe av litt. Sto og hjalp en gjest med retninger rundt om i byen, da en tysk dame streber rett forbi og vifter kort under nesa på meg. Sender et lite "Get the FUCK out of my face" blikk som sender henne bak i køen uten et ord, før jeg beklager for gjesten jeg holdte på med men ble avbrutt, og fortsatte som om ingen ting hadde skjedd. Makan.

 

I postkort gata, en gjest (mistenker fra polen) skal kjøpe 5 postkort, og legger en 10 kroner på disken. Nå koster vært kort 9 kroner, så han hadde litt for lite. Jeg sier hva prisen blir, hvor han blir oppriktig forbannet, for der han kommer fra, kostet ikke kronene i overkant av 1 euro per kort. Nei, han nektet å betale mer enn 10 kr for kortene. Rister oppgitt på hodet, fortrenger lysten til å klappe han på hodet og si "You poor poor misguided man" og sier prisen igjen, som ender med at han forlater uten å kjøpe kortene.

 

Gi meg styrke til å klare de siste vel 14 dagene.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Jeg jobbet i Narvesen en kort periode sørpå. Hvor det kom inn en mann som skulle konvertere folk til en eller annen rar kult/religion. Hvor jeg var hyggelig og beklaget og prøvde å gi tegn til at han skulle gå fra butikken.

 

"You do realize you look like David Bowie? He's such a great artist".

 

:hm:

 

Det hele endte med at sjefen nærmest måtte fysisk dytte han ut fra butikken, etter han hadde drevet å plaget kundene og åpenbart ikke skulle kjøpe noe.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Har i det siste opplevd et par ganger at dørene stenges fra utsiden 5 på. Irriterende når man bare skal ha et par småting, men jeg skjønner det jo godt også. Og nei, jeg sier ikke bare at jeg skal ha noen småting, jeg skal faktisk bare ha en jus og en sandwich.

 

Takk for at den lokale kiwien ikke er sånn, da jeg kom løpende ned dit 22:58 i går kveld, løper inn rasker med pastasaus, bacon og noe pastagreier og løper ut igjen 23:00.

Pjuih.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Gi meg styrke. Sto bak en italiensk turist i køen på Narvesen, og den lille rotta prøvde å prute to softiser, til sammen 64 kroner, ned til SØTTEN spenn, ved å late som om han ikke skjønte noenting, bable høyt og uavbrutt og heise på skuldrene. Han forsto ikke vanlige arabiske tall og ristet på hodet da damen bak disken pekte på skjermen. Kanskje romertall hadde gjort susen.

Endret av Isbilen
  • Liker 7
Lenke til kommentar

Da jeg var på Lefdal for noen dager siden iført en blå tskjorte og svarte skinnlignende jeans, var det en utlending som kom og spørte meg "Hei, hvor har dere ladere til bærbare PC-er?"

 

Jeg sto der og bare "Jeg aner ikke." hvorpå han sa tilbake "Jobber du ikke her?"

 

Jeg svarte "Nei?" :shrug: og da ble han kjempeflau stakkar, sa unnskyld og gikk videre.

Lefdal har vel røde uniformer med ruter på? Hvordan i alle dager kan han tro at jeg var ansatt der? :p

 

Men - når jeg er på jobb, iført kjeden sin uniform, er det jo faktisk noen som kommer bort til meg og spør "Hei, jobber du her?" mens jeg står og fyller på varer etc. Så blir ikke overrasket over hvor fjerne folk er.

Endret av Zeromac
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...