Gå til innhold

Anbefalte programmer til Android


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Donasjoner fra f. eks brukere på XDA-forums osv.

 

Også noe for andre. Har ingen skrupler med piratversjoner av kommers-produkter; noen av pengene man ikke bruker på disse, er det fint å sende til utviklere av gratis programvare - ikke minst som oppmuntring. Kjøp en pils en gang i måneden til utviklere som lager god, fri software og føl deg som et bedre menneske etterpå.

Endret av SvartUtenSukker
Lenke til kommentar

Flere enn meg som har problemer med å installere Stupid Zombies? Prøvd flere ganger via markedet, men fikk feilmelding hver gang. Så da googla jeg meg fram til en .apk-fil som jeg la inn på telefonen.

 

Fant den på telefonen ved å bruke Astro, og klikker "install". Velger "installer", men prosessen går kjempefort og tydeligvis galt. Det står at installasjonen er vellykket. Spillet finner jeg ingen steder.

Endret av Lekr
Lenke til kommentar

Jeg bruker Trillian selv og er veldig fornøyd med den. Ikke gratis riktignok, men ikke akkurat noen enorm investering heller.

Så veldig bra ut, men kanskje meningsløst å bruke 30 kr på noe man får like godt gratis?

Du har prøvd begge to og fant de identiske?

 

Kan man bruke den som Facebook-chat?

Jepp.

Lenke til kommentar

Nei, jeg bare leste over funksjonaliteten og søkte opp noen screens. Eneste jeg ser at Trillian skryter av er synkronisering med andre plattformer, og gratis sms med andre i samme program. Ingen av dem er noe jeg selv syns forsvarer prislappen, men hver sin smak så klart.

Lenke til kommentar

Nei, jeg bare leste over funksjonaliteten og søkte opp noen screens.

Det er et litt tynt grunnlag å sammenligne på. Brukeropplevelsen kan variere dramatisk selv om feature lista skulle være klin lik. Just saying.

 

Jeg aner som sagt ikke hvordan Imo er, men den omtalen det linkes til er ikke spesielt grundig. Ikke et ord om hvor godt den fungerer når den ikke er aktiv applikasjon f.eks., og det er et ganske viktig poeng. En av tingene man betaler for med Trillian er akkurat serverkapasitet for å gjøre den biten robust selv med telefoner som hopper av og på nett. Du kan til og med suspende Trillian og skru av telfonen om du vil, uten at du går offline på chat tjenesten. Eventuelle meldinger du mottar blir levert til deg når du starter Trillian igjen. Du kan og i stedet velge å få meldinger levert via epost i en slik situasjon.

 

Hvorvidt slike ting er relevante er jo individuelt. Poenget mitt er at det er ganske flåsete å si "uten tvil den beste chatklienten" når sammenligningsgrunnlaget er å bruke det ene programmet og se på noen skjermbilder av det andre.

 

Men, nå vet jo folk hvertfall om begge deler, så da er jo målet med tråden oppnådd. :)

Lenke til kommentar

Finnes det en bedre "telefon-app" hvor man kan skrive inn navn på personer for så å få opp alle som matcher i en liste? Lignende den som følger med Sense fra HTC.

 

Jeg bruker http://www.appbrain....-book/com.youlu denne.

Er bare å velge bort sms notifications i settings, og du er good to go.

Er vel den som jeg har funnet til nå som henter frem nummer osv rasktest, husker hvem du ringer mye til osv.

 

Edit:

Firmus - Test winamp.

Endret av lain
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...