Gå til innhold

Breaking Bad - Alle sesonger (USA-sendetid)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Må si dette er den mest emosjonelle og betydningsfulle TV-serien jeg noensinne har bevitnet, og som en tidligere kreftpasient klarte jeg å leve meg ekstra sterkt inn i Walter's følelser og psykologiske tankegang. Jeg føler en venn har gått bort.

 

Hvilke følelser sitter dere igjen med?

savner enda breaking bad på mandager, det savnet tar tid å fylle(dvs må vente til GoT kommer igjen for å fylle de mandagene) men jah den sluttet der den skal slutte og var en perfekt lengde synes jeg :) gleder meg til spin-offen! de puller sikkert det også bra! :D

Lenke til kommentar

Hehe, den blei ikkje så billig, var med i ein konkuranse der du konne vinne ein billet til LA og se finale med Aaron og Bryan cranston. Og alle som kjøpte lodd for over ein viss sum fikk Signert T-sjorte og du kunne også få signert Hazmat suit viss du gikk enda lengre opp i sum, men det hadde eg ikkje samvittighet til :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Har ikke noe særlig bedre bilde akkurat nå, men her boksen åpen.

 

Virkelig kult at selve coverne for hver sesong lukkes av magneter fremfor runde plastecovere eller noe annet. Det er 3 magneter rundt disken som låser det fast. På hver sesong er det et bilde som gjenspeiler en viktig ting fra den sesongen. Sesong 1 har buksa Walt kaster vekk. Sesong 2 har bamsen fra flyet o.s.v.

 

Om man er blodfan av Breaking Bad er utgaven et must, no matter what. Bruker heller 1800 kroner på en så kul og bra utgave av en av de beste dramaseriene lagd enn et billig bluray-cover med alle episodene du kan kjøpe for 1400 på Platekompaniet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...