Gå til innhold

Breaking Bad - Alle sesonger (USA-sendetid)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Han skjøt vel seg selv i munnen og døde kort tid etter flyulykken?

 

 

" Walt overhears on the radio that Donald was rushed to the hospital from an apparent self-inflicted gunshot wound, which visibly disturbs him as a reminder of his involvement in the Wayfarer disaster" http://breakingbad.wikia.com/wiki/Donald_Margolis

Vi vet aldri om han døde eller ikke.

Endret av Mladic
Lenke til kommentar

Jeg klarer ikke helt å tro at verken Hank, Jesse eller Walt dør..

 

I hvert fall ikke Jesse eller Walt.. Jeg tror heller ikke Hank dør, rett og slett fordi hvis han skulle ha dødd her og nå, så hadde han dødd i slutten av episoden, så folk bare skal sitte og måpe i en uke, og ikke tror jeg at han kommer til å bli drept de første minuttene av neste episode, heller.. så jeg tror -i hvert fall håper- at han kommer til å overleve! En annen grunn til at jeg håper at alle disse tre overlever, er mye på grunn av hvis man vil se serien en gang til, så er det en "kjip følelse" å sitte og se igjennom alle sesongene vel vitende om at "hovedpersonen" (en av de tre + de to damene og sønnen)..

 

At Gonzales dør, er nok en stor mulighet, dessverre, men det kan jeg leve med..

 

Men, hvordan denne serien skal ende, er beyond me! Herlig å se en serie hvor utfallet ikke virker typisk og opplagt!

 

En mer eller mindre forsoning mellom de tre er det jeg håper mest på, da jeg er litt lei den "nye trenden" blant TV-serier å drepe viktige hovedpersoner man bryr seg om, for å skape sjokkeffekt! Jeg skjønner at serier ikke hele tiden trenger en "american happy ending" hele tiden, og godt er det, men jeg føler at det i det siste har det gått litt sport i det, at man gjør det bare for å gjøre det, liksom..

 

 

Gleder meg til mandag! :) Er det 2 episoder igjen?

Lenke til kommentar

Jeg er helt sikker på at Gomie dør, og at mye av spenningen i neste episode - etter at røyken har lagt seg og de på en eller annen måte finner en måte å få samtlige andre ut av skuddvekslingen i live - kommer til å være hvordan Hank forklarer for resten av DEA at partneren hans er død. Kanskje kommer hele DEA etter Walt nå. Det ville i hvert fall være en god grunn til å ringe etter støvsugermannen.

 

Ellers er Walt totalt fucked. Han har mistet kontrollen og satt alt på spill. Jesse hater han, Hank og Marie hater han, han står i gjeld til onkelen til Todd, Lydia og hele den gjengen der, han har muligens omsider fått hele DEA etter seg og han har røpet hvor pengene er gjemt. Det som er igjen er Skyler og barna, og de lever ikke akkurat trygt og godt om noen av de han har mot seg bestemmer seg for at nok er nok, med mindre Walt innser at slaget er tapt og kommer seg til helvete vekk sammen med dem. Eller så kan han si til onkelen til Todd at han er villig til å gi fra seg pengene om de sparer Jesse og Hank. Han må ofre noe. Jeg tror pengene ryker først om han har valget, faktisk. Og Hank og Jesse dør jo som nevnt ikke i starten av episoden. Det skjer bare ikke. Da sitter man bare der og tenker "Oh shit, oh shit, oh shit, Jesse og Hank døde!" istedenfor å følge med på episoden. Det dreper spenningen fullstendig.

 

Gleder meg som et helvete til mandag. Er så mange veier de kan ta serien videre nå. De har klart å samle alle kattene og musene på samme sted etter lang tid med jakt, men plutselig viser det seg at onkelen til Todd sitter med alle essene på hånda, istedenfor Walt eller Hank, som man kanskje skulle tro utifra de tidligere episodene. Alt er mulig nå. Blir spennende å se hvilke valg Walt får, og hvilke han tar.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Må si jeg ville kjørt på med bluray om du har spiller til det. Og vent med å se det til du har ferie eller helga. Ellers er det fare for at du kommer veeldig trøtt på jobb dagen etter.

 

Begynte å se det i min ferie. Var så bra at jeg fikk helt vondt når jeg var tom for episoder, suger å måtte vente en hel uke mellom hver.

Lenke til kommentar

Gleder meg så mye til søndag "senkveld" at jeg ikke trenger helgen en gang (pluss at GTA V blir bare nærmere da). Og jeg skriver dette mens jeg kjeder meg på jobb og vet at dette hadde betydd jobb igjen på mandag uten pause. But fuck that. Er Breaking Bad alt handler om denne søndag-mandagen!

Lenke til kommentar

Men selv om DEA vet hvor pengene er, så får fortsatt Walt kjøpt en ganske heftig gunner. Hvordan han får til det med utgangspunktet som er nå er vrient å forestille seg.

 

De to i DEA som er på stedet vet om det, men sist jeg så dukket det opp ett par andre folk også på stedet, så vet ikke hvor lenge det spiller noen rolle hva de vet.

Lenke til kommentar

Eller så kan han si til onkelen til Todd at han er villig til å gi fra seg pengene om de sparer Jesse og Hank. Han må ofre noe. Jeg tror pengene ryker først om han har valget, faktisk.

 

Ja, det var en interessant mulighet som også er logisk. Personlig antar jeg at Jack er grundig i sitt arbeide, og gjør jobben skikkelig (Hank og Gomie dør), slik at det ikke er rom for slike forhandlinger etterpå.

 

Men selv om DEA vet hvor pengene er, så får fortsatt Walt kjøpt en ganske heftig gunner. Hvordan han får til det med utgangspunktet som er nå er vrient å forestille seg.

 

Det er bare 2 i DEA som vet hvor pengene er gravd ned, og det tallet kan fort være 0 på mandag. Som en annen sa, Walt har fortsatt penger i siste episode til å kjøpe våpen, så jeg tviler på at alle pengene fordufter.

 

Walt dreper noen i siste episode. Det er enten for å befri noen, eller for å sikre seg pengene han mener er sine. Ikke hevn, han driver ikke med slikt. Jeg tipper Ricin er for ham selv, og at Jr tror at Walt dør av kreft...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...