Gå til innhold

Paradise Hotel 2009 (Norge)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-EIV2CS

Jeg tipper:

 

Rune -> Ida

Petter -> Nanna

Øystein -> Iris

Alexander(?) -> Lene

Kevin -> Bergensjenta

Negar og Noor.

 

Håper det også, forøvrig :)

Endret av Slettet-EIV2CS
Lenke til kommentar
Så det du sier er at ALLE fra østlandet er overlegne jævler som ser ned på alle andre og mener de selv er best?

Med rot i eigne erfaringar, må svaret bli ja.

Og du mener at måten man snakker på er synonymt med holdningene og måten man oppfører seg på?

Heilt klart ja. Dette gjeld især alle frå austlandet.

Du er tydligvis veldig lite reflektert... Bare det å si at alle som kommer fra en bestemt del av landet oppfører og snakker helt likt viser hvor trangsynt du egentlig er.

 

Jeg er selv fra østlandet (Bærum) og jeg har ingenting i mot folk fra andre steder i Norge.

Det der veit du er pisspreik. Du har kanskje sett innslag frå nord-norge, vestlandet og trøndelag på flatskjerm-TVn til pappaen din, men du har garantert ikkje plassert beina dine utanfor Bærum kommune.

Det må du få lov til å tro, men jeg kan fortelle deg at det er feil. Det at du dømmer meg for å være noe jeg ikke er KUN på det grunnlag at jeg er fra Bærum sier mer om deg, enn om meg.

Det som irriterer meg er folk som deg som generaliserer og slenger dritt om andre...

Det er ein grunn til det, jfr. min forrige post. Men du har jo på deg skylappar, du er jo tross alt frå velstandskommunen Bærum.

Du er ikke akuratt bedre selv, og jeg forstår hvorfor folk fra østlandet oppfører seg som de gjør mot deg.

Austlendingar oppfører seg på den måten på bakgrunn av teorien min i forrige post, ikkje pga eg er ein bitter og jævlig person. Dessutan går eg ikkje rundt og "dævver" heile tida...."lizzom".

Som jeg sa: Du er ikke akuratt bedre selv.

Jeg kan tenke meg at når du møter en person, og du får vite at personen er fra østlandet vil din holdning til denne personen forandre seg med en gang, uten at du har snakket med personen en gang.

Om man blir møtt med en nedlatende holdning, er det veldig lett å være nedlatende tilbake. Om du prøver å møte personer med et åpent sinn, og slutter å generalisere og fordømme folk på grunnlag av hvor de kommer fra vil du se at disse personen er helt annerledes en du skulle tro.

Greit nok at du ikke liker at folk sier "Liksom" og "Dævver", men det har da INGENTING med hvordan personen er ellers.

På samme måte kunne jeg sagt at måten du skriver på, gjennspeiler din personlighet, dine holdninger, dine intensjoner, din væremåte etc, men du vet like godt som meg at jeg ikke har mulighet til å "kjenne" deg så godt på grunnlag av måten du snakker / skriver på.

Og jeg er dritt lei av at folk man møter andre steder i landet ikke en gang vil snakke med meg om jeg forteller hvor jeg kommer fra. Det er ofte jeg ikke foteller hvor jeg er fra når jeg møter folk utenfor østlandet, og da kommer vi som regel overens med en gang. Bare fordi et dusin folk fra østlandet viser seg frem og oppfører seg som tullinger betyr ikke at alle gjør det.

 

Takk for meg.

Lenke til kommentar

Jeg tror at negar og hun andre nye ryker nestegang. Ingen av dem har noen de trygt kan stå bak pluss at Negar er hatet av alle.. hun nye har kanskje en mulighet hos Alexander, men jeg tror han er "lettlurt" nok til å inngå en avtale med Lene.

Lene/Iris/Nanna gruppen ser også ut til å gå til helvette fordi Kevin stakk fra gruppen, noe som digger meg helt sykt!

Jeg vil si at Kevin er nok den som har spillt spillet best av de som i det hele tatt har kjent litt på spillet. Alle avgjørelsene han tar går utover de han ønsker og gjør han safe i parsermoniene. Men som med alle de andre gode spillerne kommer helt sikkert TV3 inn og stikker kjepper i hjulene for han etterhvert.

 

Ellers må jeg bare si at Negar kanskje er det dummeste mennesket jeg noengang har sett på denne jord. Hun skjønner ingenting, og måten hun prater på er som å høre på en liten unge som netopp har lært å snakke og har et ordforråd på samme nivå. Jeg tror ikke hun har klart å uttrykke seg klart en eneste gang siden hun kom inn på hotellet.

Endret av TSP
Fjernet off-topic
Lenke til kommentar

Ut med Noor og Lene... Hvorfor?

 

Noor fordi hun er falsk, falsk og atter falsk. Hun beskylder andre for å være falsk, men i realiteten vet vi at det er hun som er det selv. Hun først at hun er 110% ærlig, så sier hun at hun snakket med Ida om festen dagen før, også sier hun ti sekunder etterpå til Rune at hun ikke har snakket med Ida i det hele tatt.

 

Lene fordi når hun må "ta en for laget" så begynner hun å klage. Både Iris og Nanna har rett at hun har større sjanse med Aleks, enn Nanna har. I tillegg kan hun se hva hun kan gjøre med Kevin, selv om det er mindre sannsynlig. Både Øystein og Nanna tok en for laget mens Lene var safe med Mats, men nå når hun står i faresonen, så er hun ikke villig til å gjøre en dritt. Det irriterer meg.

 

Ellers så syns jeg det er litt søtt at hun der Negar ikke skjønner en dritt, og jeg kan gjerne ha henne der inne litt til. At hun "roter" rundt med alle guttene på festen der inne gjør meg ingenting. Hun er i faresonen, hun vil bli kjent med guttene, og da må man gjøre det sånn. Skjønner ikke hva alle har i mot henne plutselig.

 

Sånn ser hatlisten min ut nå:

 

1. Noor

2. Lene

3. Ida

4. Aleks

5. Kevin

 

Nå håper jeg bare at Nanna, Petter, Øystein, og Iris kan sikre segen liten allianse nå, så får det som skjer videre bare skje. Spennende episoder, med drama i massevis i alle fall.

Lenke til kommentar

Dødsfett at Lene klikket, sykt fett! Fett at alle klikker sånn på Negar, hun har jo ikke gjort noe galt i det hele tatt, man kan virkelig merke hvordan hun må ha levd i en rosa boble hele livet. Men jeg vil ha hun der for hun skaper en lystig stemning! I motsetning til Nanna som er kontrollfreak deluxxxe edition. Iris har begynt å få selvtillit, jeg føler egentlig at hun fortjener å bli litt jekket ned jeg. Hadde hvertfall vært bra tv.

Sånn det ser ut nå er Petter min soleklare fave. Han hører på hva folk har å si og prøver ikke å kontrollere noe som helst, han dømmer ingen. Han gidder ikke være negativ, han har bare lyt å ha det mest mulig gøy! Du kan merke det på han hele tiden!

Lenke til kommentar

Mye drama denne episoden, nesten litt for mye...=p Lættis hvor dum Negar egentlig er. Synes egentlig underholdningen har sunket endel, mye pga at mange av personene er kjipe eller oppfører seg kjipt nå. Skulle hatt flere av folk som Mats og Petter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...