Gå til innhold

Den store Android-tråden


Anbefalte innlegg

Hvis dere bruker noe annet enn Telenor eller NetCom, kan det være at dataroaming også må aktiveres. Hvis dere har gamle simkort som dere har måtte klippe til for at de skal passe i telefonen, kan dette være årsaken.

 

Jeg og min kone har Chess (NetCom). De andre hvor det fungerer har Chess, djuice og Telenor, så virker ikke som det har noe med det å gjøre. Dataroaming hjalp heller ikke og simkortet er helt nytt. Alt fungerte fint for noen dager siden og det har ikke vært noen oppdatering av programmer siden sist det fungerte.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har også Chess og alt har fungert fint det året jeg har hatt telefonen. Skjedde helt plutselig at det ikke ville funker mer.

Da funker plutselig alt helt fint igjen av seg selv. Kan virke som om feilen kan ha vært hos Chess? Nettleseren på ene telefonen var innom wap.chess før den gikk videre til siden jeg prøvde å nå. Får se om ting fortsetter å funke nå:-)

Lenke til kommentar

Noen som har peiling på rooting og link2sd?

Har, etter my prøving og feiling endelig rootet min Desire. Har S-OFF, Superuser, clockwork mod og cyanogenmods 10.1 jelly bean ROM. Rootet hovedsakelig for å kunne slette apper jeg egentlig ikke har lov å slette, og for å få mer internminne. Har partisjonert SD kortet slik at Link2sd installerer alt på det etterhvert, men noe jeg ikke skjønner: Internminnet brukes hver gang jeg installerer noe nytt, og er nå tilnærmet fullt, etter bare ca 15-20 apper, selv om appene etter nedlasting blir flyttet til SD. Er dette normalt? Og jeg får ikke til å flytte systemfiler til SD via Link2sd. Skal jeg kunne det egentlig? Og til slutt, jeg partisjonerte SD kortet i clockwork mod. hvordan kan jeg få tilgang til hele kortet igjen hvis jeg vil prøve på nytt eller noe? Håper noen har peiling!

Endret av bonjovi
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-peolQalf

Prøv å finn et alternativ som heter "hvilke kalendere skal bli vist" eller lignende. :)

 

 

Edit: innlegget kom visst av en eller annen grunn opp tre ganger :p

Endret av Slettet-peolQalf
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...