Jump to content

Kentinho

Medlemmer
 • Content Count

  758
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kentinho

  VGD Off-topic

  Lenge leve VGD! VGD for alltid.
 2. VGD burde lide samme skjebne som Piratebay. Et nettsted fylt med rusmisbrukere og sexavhengige mennesker. Det skrytes av både hasjrøyking, thaifitte og sexdukker over en lav sko der inne. At det nå har vært stengt i flere dager på grunn av rasisme blant brukerne forteller det meste om dette forumet.
 3. Hadde det ikke vært for at problemet kommer og går, så kunne jeg trodd det var pga batteriinnstillingene. Nå har uansett appene det gjelder fri tilgang så det kan nesten ikke være derfor. Utrolig irriterende.
 4. Dette er min fjerde eller femte Huawei på rad, aldri opplevd dette problemet før.
 5. Noen andre som opplever perioder hvor telefonen, P20 Pro i mitt tilfelle, ikke tar imot push-varsler? Har lagt merke til at i perioder får jeg verken beskjed fra Snapchat, FotMob, Messenger eller FlashScore. Det er disse appene jeg har lagt merke til at det skjer med, men det gjelder sikkert samtlige apper. Når jeg restarter telefonen dumper alle varslene inn, men hvis jeg ikke restarter telefonen, så tar det flere timer før varslene dukker opp. Siden det gjelder flere apper, så går jeg ut i fra at det ikke er appene som er problemet. Og siden problemer kommer og går, så høres det heller ikke ut som det er noen innstillinger på telefonen.
 6. Fikk også googlet meg frem til den artikkelen. Har prøvd denne i første omgang, så får vi se. "Solution 1. Clear media storage data The simplest solution is to clear media storage database and let it restart the process from scratch. Chances are this will fix most of the issues with Mediascanner/Mediaserver. Do the following, and it should help ease-out the pain: Settings > applications > Media Storage > clear data, force stop and reboot."
 7. Og nå, ca. seks timer etter at jeg tok telefon av lading, har Mediaserver spist 25% av batteriet. Ingen som vet hva dette er?
 8. Det er jeg selvfølgelig klar over Synes bare batteriet på min Honor 7 er skuffende dårlig, så jeg prøver å spare inn der det er mulig. Dessverre må jeg ha Snapchat, Instagram, Messenger og Facebook kjørende i bakgrunn for å få notifications. Disse sammen med Andriod OS, Andriod-system og Google Play Tjenester ligger på fra 3% (Play Tjenester) til nesten 8% (Andriod OS) og er det som tar mest strøm. Men den Mediaserver skjønner jeg ikke helt.
 9. Hva er mediaserver som drar så jævlig mye batteri på telefonen? I går da jeg la meg lå den oppe i et forbruk på over 18%. Et kjapt google-søk ga meg ikke noen skikkelig svar. Ellers er det vel vanlig at skjerm ligger opp mot 25%. Det er den som drar strøm, slik jeg har skjønt det.
 10. Er det ikke mulig å få emojis på swype-tastaturet til Huawei? Har blitt fullstendig avhengig av den måten å skrive på, men jeg må bytte til Google sitt tastatur for å få emojis i Snapchat blant annet.
 11. Er det bare jeg som ikke finner priser på mobil m/abbonement hos Lefdal og Elkøp?
 12. I favør Mate S da, regner jeg med? Hva med batteritiden? Mate S har jo et litt mindre batteri.
 13. Hvor fant du Honor 7 til den prisen? Hos Elkjøp-butikk? Hos Netonnet med Telia Smart Basis. Må uansett oppgradere til nytt abonnement, så da passet det bra å ta det i forbindelse med telefonkjøp
 14. Hva er det beste kjøpet av Honor 7 til 2465,- og Mate S til 3599,-? Var innom Elkjøp og kikket på diverse telefoner idag, blant annet Nexus 5X og LG G4, men jeg har en Huawei P7 nå og disse to modellene var utrolig lekre.
 15. Liker Compact-modellene, men har hørt fra nesten alle at glasset på baksiden sprekket etterhvert. Men var på Elkjøp i dag, der fiklet jeg litt med både Z3 og Z5, og det virket som glasset var erstattet med noen mer gummi/plastaktig. Kan det stemme? Synes ikke det så eller kjentes ut som glasset jeg har sett tidligere på disse modellene.
×
×
 • Create New...