Jump to content

Kentinho

Medlemmer
 • Content Count

  772
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har fungert fint i et døgn nå, men har ikke turt å gå utenfor mobilens rekkevidde enda 😛
 2. Huawei P20 Pro Fungerte knirkefritt de første ukene før det plutselig begynte å klikke. Mistenker at det har en sammenheng med en systemoppdatering som kom til telefonen.
 3. Har vært innom det meste av innstillinger både i Garmin Connect og på telefonen ellers. Installert appen på nytt har jeg også forsøkt. Har ihvertfall klart å finne et mønster i problemet. Restarter jeg telefonen og åpner Garmin Connect så fungerer alt fint, helt til telefonen og klokka mister kontakten. Når de da kobler opp mot hverandre igjen, så dukker problemet med smartvarslene opp. Da må jeg skru av og på telefonen igjen for at det skal fungere.
 4. Brukt klokka i godt over en måned nå og er fortsatt meget godt fornøyd. Noen over her nevner Huawei GT2, og jeg hadde nok gått for den om man kunne spilt Spotify fra den. Men etter å ha fått trent en del med Fenixen, så er jeg glad det ble den. Utrolig mange kjekke treningsmoduser som jeg tviler på at Huaweien kan matche. Men apropos Huawei, jeg sliter med smartvarslene til klokka. Alt for ofte, gjerne etter at telefonen og mobilen har vært frakloblet hverandre og har connectet på nytt, så får jeg denne meldingen opp. Kan ikke huske å ha opplevd det slik i starten? Noen andre som har slitt med det samme?
 5. Hatt klokka i to uker nå og er veldig fornøyd. Klokka virker robust. Litt tung, men det gir ihvertfall meg et inntrykk av at den er solid og kvalitet. Liker utseende, sporty og tøff. Utenom til fest, så er det nok denne jeg blir å gå med. Batteritiden er bra. Har vel ladet den to ganger. Merket fort hvor mye mer batteri som går når man bruker GPS og Spotify under trening. Nå har den brukt ca. 7% iløpet av 24 timer med bare "klokkebruk". Smartvarsler er veldig kjekt. Facebook, SMS og fotballresultater er vel det jeg har huket av for. Snap og Messenger ble litt for mye da aktiviteten der er en del høyere. Treningsfunksjonene er fine. Har fått testet ut løping, sykling og langrenn (Ja, bor nordpå). Begynner sånn smått med fotballtrening også må, men kan ikke finne noen funksjon for det. Kanskje like greit, da slipper jeg løpe rundt med klokka på banen. Pulsmålingen er vel kanskje det jeg er minst fornøyd med. Ikke at jeg bruker det aktivt, men har reagert på hvor langt den henger etter. Kan har utøvd en aktivitet og har fått puls, men klokka viser bare 70-80. Først et par minutter etterpå kan den stige til 120-130, men da har min egentlige puls sunket til vanlig nivå. Vet at et pulsbelte er mer nøyaktig, men synes det var svakt at den skulle være så unøyaktig. En ting som overrasket meg positivt var kartene som ligger inne. Vært en uke på Finnmarksvidda nå og ute på skitur var det veldig kjekt å se hvor man var og navn på f.eks vann når man skulle fiske. Veldig detaljert og enkel å navigere i. Veldig glad jeg gikk for denne modellen. Virker å passe mitt bruk veldig godt, men vil nok også oppfylle kravene til mer seriøse "utøvere" utmerket.
 6. Endelig fått syncet med Spotify nå! Tror jeg var innom det aller meste, men det som fungerte var å koble fra bluetoothen og bruke telefonen som hotspot. Ikke ideelt, men trenger vel bare WiFi for å synce med Spotify, så da kan jeg leve med det.
 7. Tror jeg har forsøkt det meste. 2,4 GHz, mobil som hotspot, med og uten passord, forsøkt via klokka, mobil og PC, ny firmware, gjenopprettet fabrikkinnstillinger osv osv.. Sendt mail til Garmin nå, men det kan jo se ut som det er et problem flere opplever. Utrolig irriterende!
 8. Da ble det en Fenix 5 Plus og så langt virker den veldig bra, men sliter med én vesentlig ting; får ikke koblet den til nettverk for nedlasting av sanger til Spotify. Lest litt rundt på nettet og virker som jeg ikke er den eneste. Noen som har vært borte i det? Får feilkode 0700 eller beskjed om at den ikke kan koble seg til nettverk.
 9. Okey, det var bra du sa, for det har jeg ikke fått med meg i jungelen av betegnelser 🙂 Da er ihvertfall Fenix 5 utelukket.
 10. Heller nok mest mot en Venu akkurat nå, men må si at når jeg ser det dere skriver her så frister det litt med en Fenix 5 til under 4k nå. 5 Plus og 5X ligger begge ute til 3990,-. Hva er forskjellen på disse? Har skjønt såpass at 5X er størst fysisk, men hva med "Plus"?
 11. Selv om jeg ikke er så kravstor på den fronten, så får jeg ikke inntrykk av at treningsfunksjonene på Venu og Vivoactive er enkle og kjipe? Selv om de ikke er helt der oppe med Fenix-serien.
 12. Det er egentlig bare småting som å sjekke notifications, se hvem som ringer, lese meldinger ol. Skritteller og søvnmålet tar jeg for gitt at alle har. Ser man får Fenix 5 til under 4k nå, men tror kanskje det blir litt i overkant treningsklokke. Trenger bare en smartklokke med enkle treningsfunksjoner. Har ikke Garmin-klokkene berøringsskjerm?
 13. Må være Spotify, ja. Berøringsfri betaling hadde vært kjekt det, men ikke noe must. Klarer meg fint uten. Stilig design og bra batteri er stort sett de kravene jeg har i tillegg til offline Spotify og mulighet for å koble til bluetooth headset.
 14. Hei, Er ute etter en smartklokke som skal brukes som vanlig klokke, musikkspiller (Spotify) og logging av trening (Strava). Så først på Huawei GT2 og med tanke på pris, utseende og batteritid, så fristet den egentlig veldig, men fant fort ut at du ikke kan bruke Spotify på den uten telefon og det ble en dealbreaker for min del. Hvordan det er med Strava gadd jeg ikke sjekke ut, men litt av poenget for min del er å slippe og ha telefonen når jeg skal trene. Hittil er det Garmin Vivoactive 4 og Venu som har stukket seg ut som to klokker som ser ut til å dekke mine behov. Noen som har erfaringer med disse to? Finnes det andre klokker i samme prisklasse som disse?
 15. Får kreft av den Prisguiden-reklamen.
×
×
 • Create New...