Gå til innhold

Tråden om mass effect 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvilke valg gjorde du i enern da?

 

Spilte enern på konsoll, så når jeg begynte med toern på PC ble det default valg (bare meg, eller virker disse å være svært renegade?). Valget om å la Council dø førte jo til mye anti-human bevegelser. Vet ikke hvordan det ville artet seg om en hadde latt Council leve though.

 

 

 

Valgte å ødelegge hele røkla. Paragon all the way. Hadde håpet å komme på kant med the Illusive Man hele tida. Stoler ikke på han. :p

 

 

Endret av Bushmann
Lenke til kommentar

1: Full paragon - Wrex lever, Ashley lever, Rachni lever, Council lever, Anderson i council, alle team medlemene hentet.

 

2: Full paragon - alle team medlemer hentet og loyal (uten om Zaeed, gadd ikke fikse oppdateringene), alle overlevde omega 4, reddet crewet, ødela basen.

 

Sikkert noe jeg har glemt, men det er min gjennomgang hittil.

 

 

Av en eller annen grunn finner jeg det vanskelig å fullføre ME1 på max renegade, siden jeg konstant må gå nøytral eller paragone for å gjøre questene. Merker det veldig godt på levelen, over 40 på paragon og nesten ikke 30 på renegade.

Lenke til kommentar

Er ikke så om å gjøre å holde høy paragon eller renegade i eneren da. Så lenge du gjør de riktige valgene så trenger du jo bare skille charm eller intimidate i tillegg.

 

Men finnes det noe anti-human greier om du starter med en paragon-save? Følte liksom det var en følge av at counsilet døde, så om de er i live burde jo alle være glade og fornøyde? :p

Lenke til kommentar

Har kommet frem til at Garrus er den perfekte lagleder. Han, sammen med Legion til å gå sjakten er feilfri. Samara er også det perfekte biotic shield.

 

Garrus med sin C-Sec og vigilante-gruppe-erfaring, sammen med Legions tusenvis prosesser til hacking, samt Samara og hennes uovervinnelige biotiske styrke.

Lenke til kommentar

Har bare et tips til alle som er drit lei av å scanne planeter etter å ha runna det flere ganger: CheatEngine! Kjempelett program som scanner minnebruken til en prosess og gir deg mulighet til å endre verdier direkte i minnet.

Last ned cheat engine, last inn Mass Effect 2 prosessen, skriv inn hvor mye du har av en resurs, trykk "first scan", gå inn på spillet og kjøp noe eller skaff noe av den resursen, skriv inn den nye verdien i cheat engine og trykk next scan. Fortsett med dette til det bare er en eller to minneverier igjen på lista, og endre denne verdien til hvor mye du vil ha. Funker med ammo også :D

Endret av Beef Supreme
Lenke til kommentar

Jack er jo best til å holde barrieren, vet ikke vordan samara takler det da.

 

Har bare et tips til alle som er drit lei av å scanne planeter etter å ha runna det flere ganger: CheatEngine! Kjempelett programm som scanner minnebruken til en prosess og gir deg mulighet til å endre verdier direkte i minnet.

Last ned cheat engine, skriv inn hvor mye du har av en resurs, trykk "first scan", gå inn på spillet og kjøp noe eller skaff noe av den resursen, skriv inn den nye verdien i cheat engine og trykk next scan. Fortsett med dette til det bare er en eller to minneverier igjen på lista, og endre denne verdien til hvor mye du vil ha. Funker med ammo også :D

Allerede lagt ut en save game editor som gjør mye mer enn det.

Lenke til kommentar
Jack er jo best til å holde barrieren, vet ikke vordan samara takler det da.
Samara er også "Best". Vet ikke om Jack knuser alt når hun er ferdig, men det gjør Samara.
Morinth, Samara og Jack funker like bra til å holde barrier. Har klart det flere ganger med alle 3.
Morinth er jo erstatter for Samara, så egentlig ikke så overraskende. Og alle tre er jo eksepsjonelle Biotic-brukere.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...