Gå til innhold

Gamer.no forlater Tek.no-nettverket


Anbefalte innlegg

Edda Media, more liek Eddik Media am I rite?

 

Fanken! Designet på denne siden er noe av det beste som er å oppdrive. Forumene er de største i Norge (eller?).

 

Jaja det er heldigvis samme gutta som skriver. Vi følger etter! Må den nye siden bli enda et hakk awesomere enn denne!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om dette vil ha konsekvenser for diskusjon.no tviler jeg sterkt på. Det er jo tross alt ett godt innarbeidet forum og det er jo brukerne som skaper innholdet.

 

Så lenge jeg får servert samme innhold av tjenester og nyheter som jeg fikk før så bryr jeg meg lite om hvilket "nettverk" gamer.no tilhører.

Lenke til kommentar

For gamer.no's del er ikke dette noe negativt, derimot positivt å få litt friere tøyler og kan ha et forum som nå vil gå dypere på spill.

 

Selv kommer jeg til å følge gamer.no, uten tvil, jeg er bare usikker på hvordan resten av diskusjon.no vil bli, det er jo det som er spørsmålet.

Om gamer.no's forum blir som gamereactor.no's er det greit, da blir det mer om spill, men jeg må inrømme at det var utrolig kjekt å ha alt om spill, filmer, mobil, hardware på en side, og det var kjekt at det dukket opp nyheter fra disse sidene når man var inne på noe som omhandlet forumdkategorien.

 

Håper bare at endringen av forumet blir gjort på en enkel måte, gjerne slik at man beholder brukeren sin, og at man merker minst mulig for å på den måten fortsette å ha den litt samme følelsen, da mange blir litt skremt av mye nytt.

Kanskje blir dette bedre og kanskje blir det mer fokus på hvert enkelt tema, uansett det blir spennende å se.

Ikke det mest optimale som kunne skje, men ikke så ille at dommedag kommer.

 

:)

Endret av Paisley
Lenke til kommentar
Kanskje Hardware.no også skulle forlate Tek.no-nettverke og opprette en ny side og et eget forum? Jeg vet ihvertfall om svært mange brukere her inne som sporenstreks hadde tatt forvell med diskusjon.no og migrert over til et nytt forum.hardware.no..

Mange er ikke majoriteten. Og hardware.no er eid 100% av edda media, så problemstillingen er umulig :)

 

OT:

I et slikt tenkt scenario regner jeg med at det først og fremst ville vert brukere med spesifikk interesse for hardware og ikke sex og samliv, som hadde migrert. Jeg er klar over at det ikke er et reelt scenario at hardware.no skiller lag, men det understreker mitt synspunkt på forumets forfall etter de siste års ekspansjon ut over IT-relaterte emner. Jeg var en av dem som anet et håp om at denne trenden skulle snus ved kulturos bortgang, og jeg går nå med et lite håp om at nye gamer.no på sikt også vil føre til en ny "hardware.no" utenfor eddas regi. Jeg håper at "ekspansjonsboblen" skal sprekke med påfølgende tilbakegang til et ensidig fokus på IT. Det må gjerne være naivt og lite realistisk, men mye kan skje også i fremtiden. Enn så lenge blir jeg her frem til et bedre alternativ for et norskspråklig alternativ til hardware/software-delen av forumet dukker opp, enten som en evolusjon av den edda-baserte basisen eller som en ny selvstendig enhet. Nå som forskjellene mellom it-avisen og Hardware.no viskes ut er det bare hardware-delen av dikusjon.no som står på topp. Jeg frykter at også denne delen til slutt vil vaskes såpass ut som følge av diskusjon.nos føringer at det i fremtiden blir et vakuum for et mer seriøst og dyptgående hardware-orientert community.

 

Lenke til kommentar

Dette er veldig trist :( Det jeg trur kan bli det største problemt nå er at når Edda Media lager sin egen spillside, kommer dagens gamer.no lesere til å bli spredt mellom to sider noe som fører til dårligere diskusjoner og tilbud til alle.

Endret av Njardurt
Lenke til kommentar
Dette er veldig trist :( Det jeg trur kan bli det største problemt nå er at når Edda Media lager sin egen spill side, kommer dagens gamer.no lesere til å bli spredt mellom to sider noe som fører til dårligere diskusjoner og tilbud til alle.

Det er jeg veldig veldig enig i. Synd at det her skjer...

Lenke til kommentar

Jeg vil bare gjenta at det er utrolig trist det som skjer, men samtidig tror jeg begge parter får det bedre på hver sin kant.

 

De gjenværende nettstedene (inkl. det nye spillnettstedet som vi starter) er alle eid 100 % og har faste ansatte, i motsetning til Gamer som var eid 50 % og Kulturo som var et prosjekt, som dessverre ikke viste seg å være kommersielt levedyktig i dagens klima.

 

Jeg kan iallfall berolige alle med at det definitivt ikke er noen planer om å kutte ut noen flere nettsteder i nettverket - og som nevnt blir det altså startet opp et nytt spillnettsted. Det blir knalltøft å matche Gamers kvaliteter, men vi skylder oss selv og leserne å gjøre et ærlig og helhjertet forsøk.

 

Om alt hadde blitt så mye bedre med andre eiere blir kun spekulasjoner. Det er også veldig lett å romantisere over at alt var så mye bedre før. Faktum er iallfall at Tek.no-nettverket aldri har hatt så mange brukere/lesere som i disse dager - med over 400 000 unike norske, lesere pr uke. Ja, det blir en knekk når Gamer nå forsvinner ut, men ved å legge sten for sten skal vi klare å fylle det tomrommet som blir der.

 

Jeg har iallfall tro på det vi driver med fortsatt - selv etter over 10 år i dette miljøet - og er utrolig glad for at vi har så mange flinke medarbeidere og entusiastiske, kritiske og kunnskapsfulle brukere blant våre rekker.

 

Ikke alle dager er like lette, men til syvende og sist er jeg veldig stolt over hva vi har fått til. Jeg håper og tror Tek.no-nettverket skal klare å tilby gode tjenester også i fremtiden, til tross for at kommersielle krefter for lengst har gjort sitt inntog.

 

Kvalitet må etter min mening alltid være i høysetet for det man gjør, selv om dette er en parameter som ikke passer så godt inn i Excel-arkene rundt omkring. Men det der ble kanskje litt far-off :)

 

Bottom line: Livet går videre - tross alt - og vi får bare gjøre det beste ut av det :)

Lenke til kommentar

Men du kan ikke stikke under en stol at det er en reell fare for at endel brukere vil følge gamer.no og forlate diskusjon.no forumet.

 

Jeg ser bare negative konsekvenser for "gamer.no" delen av forumet.

Regner selv med å opprette bruker på gamer.no sitt kommende forum, spesielt om det er endel key folk som flytter.

 

Jeg vil derimot også være aktiv her, så aktiv som jeg per i dag er, men positivt vil jeg ikke påstå dette er.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...