Gå til innhold

Valve har gjort $1 = 1€ på Steam


Undersøkelse  

644 stemmer

  1. 1. Har du boikottet Steam etter at $1 = 1�?

    • Ja
      458
    • Nei
      186


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-80wCWpIM

Jeg liker cover, men til gjengjeld kjøper jeg ikke akkurat et stort antall spill heller. Det miljømessige tar jeg ingen som helst form for hensyn til, ser helst at det ikke nevnes her inne heller, da onkel stat sikkert ønsker å få mer penger inn i miljøkassa som de kan bruke på alt annet enn miljø.

 

Jeg håper inderlig at salg av spill på steam stuper etter denne håpløse endringen. Når det er billigere å kjøpe en fysisk kopi og betale for frakt, kontra det å laste ned en kopi på nett, så er det noe som er riv ruskende galt. I prisen for den fysiske utgaven så går pengene til to mellomledd som ikke eksisterer når man laster ned fra nett, likevel blir prisen lavere, imponerende.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg ser helst at vi i ikke diskuterer skattepolitikk.

 

Joda, hvis skatten vi betaler på spill gikk til norske utviklere ! Dette støtter jeg fullt ut.

 

Tilbake til topic ; Kan Valve virkelig holde på slik ? Er det lov ? Hvis ikke det er lov, hvor lang tid tror dere det tar før valutasvindelen blir dratt for en rett ?

Endret av Bulletus
Lenke til kommentar

Prisøkningen deres er lovlig, problemet er at EU-borgere ikke kan bestemme hvilken nettbutikk de kjøper fra. Man skal ikke kunne holdes ute fra en nettbutikk en annen EU-borger har lov til å handle på. Derfor må enten Valve la alle i EU handle med UK-priser eller sette opp prisene i UK til sammen nivå som resten av EU. I tillegg må man kunne velge hvilket land man betaler VAT i. Dvs at en danske skal kunne velge å handle et spill på Steam 'fra Frankrike'. Da skal VAT beregnes ut fra franske takster, og gå til den franske staten. Men siden Valve har skjult hva man faktisk betaler i VAT på Steam går ikke det heller.

Lenke til kommentar
Tihi, nå har de julesalg som er dyrere enn førjulen på storspillene. :p Det er litt som å fordoble alle prisene og selge de til 50%. Valve er nye EA. Da tenker jeg ikke på konspirasjonsteorier om at EA har kjøpt Valve, men at de er drittsekker.

Julesalget gjelder kun spill som er sluppet for en måned siden eller mer. 10 % (fra 50 til 45 dollar) virker som en litt forhastet løsning og i mine øyne gjerrig.

 

Men mange andre geniale tilbud som en burde (må) få med seg. Nevner da Portal og Bioshock til 5 euro hver, eventuelt Valve complete pack til 67.50 med en haugevis av geniale spill.

 

De jeg har kommet frem til er Mount & Blade, Crazy machines complete pack, last Day of Work Complete Pack, Telltale Everything Pack. Vurderer Audiosurf til 5 euro og Stalker: Clear Sky (kun pga prisen, Stalker: Shadows of chernobyl falt ikke i smak, men ble kjøpt pga prisen, 5 euro).

 

Konklusjon: Julesalget ser jeg på som en mulighet til å plukke opp småspill og eldre titler til en bitteliten penge.

Endret av chokke
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...