Gå til innhold

Fable 2 - Albions borgere!


Leakim

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
jeg får aldri gjort elskov! :O og får ikke kjøpt nye møbler heller.. :( har gjort ferdig spillet nå, og når jeg tar med meg kjerringa opp til senga spør bare senga om jeg vil sove :(

og eneste jeg kan få kjøpt i furniture butikken i bowerstone er en bok? hva skjer med det?

 

Var heldig nok til å få unge på første forsøk jeg. Men så skulle jeg skremme kona med å ta en liten slap. Hu døde, og ungen ble tatt av barnevernet ell no.

 

Ble nettopp ferdig med spillet nå....trodde spillet bare så vidt hadde startet jeg. Må si slutten var en gedigen skuffelse. Men det verste er at jeg gikk gjennom hele spillet uten å få en unge. Må man gjør dette på ett spesielt tidspunkt i spillet? Hadde dame som var fornøyd med alt og hadde ett kjempefint hus og masse sex...men ingen unge:(

 

Ble akkurat ferdig selv.

Gjorde ganske mange sidequests, og jeg har spilt i 18 timer.

mangler ikke mange sidequests, og må trekke fra noen timer på gargoyle-leting og lignende, men jeg vil nok anslå rundt 19-20 timer på alle quests.

Lenke til kommentar
det der med og donere til tempel of light 10 000 spenn.. det skjer ingenting.. venter til klokka 12, og ingenting skjer.. hva gjør eg feil?

Prøv først å donere en "liten" sum, rundt 1000 gjorde jeg. Så forteller han ved siden av om den hellige timen osv. Så kan du donere minst 10'000 mellom 12 og 1pm.

Man trenger bare å donere 500 første gang.

 

 

Er det bare hos meg, eller forsvinner aldri "Donate to the Light" questen? Når jeg fikk Maelstrom så forsvant Shadowquesten, men Lightquesten forvinner aldri. Ja, har fått Rising Sun. Vet i Fable så forsvant ingen av de to temple-questene, men det var jo litt dumt at i 2 forsvinner Shadow men ikke Light.

 

Ønsker meg et menyvalg hvor man kan sette prosenten på all eiendom man eier. Kjedelig å gå rundt å endre det igjen... Trengte penger så jeg satte all eiendom til 100% noe som gav meg horn... Vil jo egentlig ikke se sånn ut så gruer meg til å måtte gå rundt og resette alt hver for seg.

 

Likte også redecorate modusen som var i fable 1 bedre... Da kunne man bare velge uppgrade furniture også ble alt oppgradert av seg selv...

Ja, det er travelt og springe rundt for å endre hver eiendomsrente. Savner flere løsninger i spillet som jeg synes var mye bedre med 1-eren. Som å lagre mikstur og mat på pad'en f.eks. Føler jeg blar for alltid når jeg skal gjøre meg tykk eller tynn. Er også flere ting jeg synes var bedre på første versjon, men skal ikke begynne med den oppramsingen nå.

 

 

jeg får aldri gjort elskov! :O

...

og når jeg tar med meg kjerringa opp til senga spør bare senga om jeg vil sove :(

Har du faktisk trykt A på Sleep når du går til sengen med din kone? For når man har med ektemake så sover man ikke når man trykker på sleep, men får spørsmål om man vil ha unprotected eller protected sex. Savner sengehyggelyd jeg da! :!:

Lenke til kommentar
Hva skal man egentlig gjøre når man er ferdig med primary questsa? Finner ikke så mange å drepe bortsettfra i byene.

Har maks på alle skill abilitiesa, hva er vitsen med å få mer skill exp?

Valgte love kortet på slutten, hva skjer med de andre korta?

 

 

Den arena greia?

 

Jeg valgte Love og fordi jeg trengte hunden min til å få resten av Achievmentsene

Lenke til kommentar

Jeg jobber med å få alle achievements før jeg fullfører mainquest.

Har 3 spørsmål i tilfelle noen vet

1. Hvordan/Når kan mann kjøpe castle fairfax? klarer ikke å fåå over 2.5 mill i eiendom

2. An act of civil undecensy, hva kan dette være?

3. Hvordan få en perfekt combo, klarer det aldri

Endret av egr
Lenke til kommentar
Når man har rundet hoved questen er det da slutt? eller er det slik som Oblivion at man nå kan begynne å herje rundt og fullføre andre quester?

 

Du kunne det i Fable så jeg regner med du kan det i Fable 2 også. :)

Nice! Var det jeg håpet på :D

 

Stemmer nok det. Leste på en loading screen i går at det er noen quester man ikke får før man har gjort main questen helt ferdig :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...