Jump to content

SahandJ

Medlemmer
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 :)

Recent Profile Visitors

930 profile views
 1. Veldig imponerende! Det at du har funnet tiden til å lære deg web-utvikling til en høy nok grad hvor du blir ansatt er rått! React var et godt valg! Føler at mange guides bare lærer ren html, css, og javascript og glemmer å snakke om rammeverk og toolkits som material ui, bootstrap, etc
 2. Hei. Lurer på om Special Edition av Horizon: Forbidden West vil bli tilgjengelig i Norge?
 3. Desverre har det ikke blitt mye bedre. Nvidia har nettopp stoppet produksjonen av 2060 for å øke produksjonenen for 3060-kortene. Forhåpentligvis blir det litt bedre neste månedene, men jeg mine tvil.
 4. Jeg snakket nettopp med LG kundeservice på chat. De sa at burn-in er dekket av reklamasjonsretten og han som jobber der (Even) har ikke sett noen tilfeller hvor det ikke var tilfelle.
 5. Vil det faktisk funke? Dette fant jeg på nettet Jeg vil tro at nettbutikkene vil si at siden dette ikke var et problem ved kjøpstidspunktet har jeg ingen rett til reklamasjon.
 6. Hvorfor er TUF og Eagle så mye billigere enn de andre på Proshop? Noen som kan forklare meg forskjellene?
 7. Helt enig der. Grunnen til at jeg helst vil ha GeForce er pga Nvidia Broadcast, og DLSS. Forhåpentligvis vil FidelityFX gjøre en god jobb og konkurrere mot DLSS (selv om det ikke er helt det samme). Men inntil videre har vel ikke AMD noe som matcher Broadcast enda. Og ikke minst NVENC.
 8. Uff, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg hadde planer om å oppgradere i fjor sommer og ventet til 30xx serien. Men vi vet jo alle hvordan det har gått. Jeg vurderer nå å kjøpe en 2080 Super eller lignende fra Finn, men samtidig vil jeg ikke kjøpe et kort som har blitt brukt for mining. Usikker på hvor lenge 980'en min varer. Kanskje jeg kan vente til 40xx serien eller AMD's sin neste generasjon
 9. Joa det går greit. Fikk kjøpt en PS5 ved å gjøre dette. Lurer bare på om det faktisk blir lagt ut 3080'er og i så fall hvilke butikker det er. F.eks har Komplett har mye problemer med PS5 og de har vel ikke lagt ut noen flere konsoller siden de solgte ut i fjor. Jeg kjøpte min PS5 fra Coop. Så da lurer jeg på hvilke butikker jeg bør følge med på.
 10. Om de prisene er korrekte er 3080 TI langt utenfor mitt budsjett. Tror dere at vanlige 3080 blir mer tilgjenglig nå? Jeg har nylig bestemt meg for å kjøpe skjermkort og er dermed ikke helt up to date mtp lager-status osv. Har noen butikker lagt ut 3080'er i det siste eller har det vært helt utsolgt siden i fjor?
 11. Hei. Som tittelen sier lurer jeg på om det er noen butikker og/eller forsikringer som dekker OLED burn-in? Selvfølgelig er jeg klar over at det å se på et variert innhold er beste måten å unngå permanent burn-in. Men det hadde fortsatt vært kjekt å vite, samt en liten vekt av skuldrene, at butikken eller forsikringen tar seg av det om TVen skulle få burn-in. Hr lest litt rundt, men som regel kun funnet veldig gamle tråder. Butikker er det mange av og vilkårene er slitsomme å lese. Så jeg spør her Er det noen som har erfaringer rundt dette?
 12. Fikk endelig update fra PostNord. De forventer levering Mandag 10. Mai. Hadde så lyst til å spille på PS5 denne helgen, men virker ikke som at det blir noe av det
×
×
 • Create New...