Gå til innhold

kote

Medlemmer
 • Innlegg

  181
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

kote sine prestasjoner

266

Nettsamfunnsomdømme

 1. Ikke vent med trening, bygg deg opp sakte. Strekking og kroppsvektøvelser er svært bra å begynne med i en periode før du begynner å trappe opp med vekter. Det er mange små muskler som må mobiliseres og styrkes til normalt nivå hvis du skal unngå treningskader. Ved å innføre en trenings- og velværerutine vil du samtidig bli mer oppmerksom på hva du spiser. Det blir ikke for mye hvis du klarer å holde en jevn og sunn progresjon Det kan aldri bli sagt ofte nok - tomater skal aldri i kjøleskapet, da blir de smakløse.
 2. Kan du vise til en kilde som underbygger denne påstanden? Jeg finner ingenting.
 3. Jeg har slitt lenge med å lese tråder som har mye embeddet innhold fra f.eks. Twitter. Ta denne som et godt eksempel: Når jeg tester det i Chrome, virker det som innlegg lastes inn med rett høyde fra start. Twitter embeds er blanke men størrelsen på posten er rett. I Firefox virker det som innlegg blir forlenget etter hvert som Twitter embeds laster inn. Dette også uten add-ons installert. Vanskelig å identifisere nøyaktig hva som skjer. Resultatet er uansett at jeg blir kastet lenger ned på siden etter hvert som jeg blar nedover siden. (Twitter-postene laster inn ganske tregt, men det er sikkert et urelatert problem)
 4. Slik som du presenterer det, høres det ut som trakassering. Såklart bør du være bekymret.
 5. All offentlig tilgjengelig høydedata finner du her. Du kan markere et område og eksportere i mange ulike formater. Disse er koordinatfestet og kan importeres i mange ulike programmer. De kan dog være utdaterte. https://hoydedata.no/LaserInnsyn2/
 6. For å si ifra om at det var lav kvalitet på tråden, kan du skjønne. Litt som å si ifra til noen forsøpler naturen. Det er en helt naturlig reaksjon. Jeg blir ikke urimelig bare fordi du overdriver på den måten. 🤣 To setninger er alt du hadde trengt.
 7. Tegne hus? Du må være mer konkret enn det. Ellers får du tullesvar. Du kan tegne hus gratis på https://jspaint.app Spørsmålet er så slapt formulert at det grenser til ufint. Skal du få noe, må du gi noe. Jeg har allerede brukt 20 ganger mer tid på å svare enn du brukte på å opprette tråden. Hva skal du gjøre? Hvilken bakgrunn og kompetanse har du? Hva er budsjettet?
 8. Mer eller mindre fast i 10 måneder. Det vil si at jeg ikke spiser noe før lunsj 9,9 av 10 dager. Spiser ikke store måltider på kveldstid med få unntak, men ser ikke på klokka. Målet var aldri å stresse over klokka, men å øve inn en spiserytme til det ligner en vane. Og å lære seg å ri ut sultfølelsen. Det TS beskriver høres fornuftig ut. 12 til 16 timer er akkurat det jeg sikter mot. Det gir rom i mitt liv, her og nå, for å ha en rutine , uten å hele tiden "falle av". Jeg har sakte men sikkert gått ned 15kg på 10 måneder. Jeg er ca. 30 kg lettere enn jeg var før jeg begynte å eksperimentere med faste for 2 år siden. Det har egentlig bare hatt en positiv effekt på min kropp. Jeg har mer energi enn jeg hadde før, og blir mindre småsyk. Det har nok kanskje med at jeg er mann? Gikk fra BMI ca. 40 til 33. Men det er merkbart vanskeligere nå om vinteren. Mindre sollys gir økt apetitt og mindre energi til å gjøre noe etter jobb for min del. Målet gjennom vinteren og julen er ikke å gå ned i vekt. Utfordringen er å holde på vekta. Da sier jeg meg fornøyd. Det er nok lurt å sette inn et ekstra støt før jul, for å kalibrere hjernen og magesekken til å ta litt mindre porsjoner og å være bedre rustet mot alle fristelsene som er rett rundt hjørnet.
 9. Jeg måtte sende arbeidskontrakt med årslønn da jeg var nyansatt og opprettet konto hos bank norwegian. Jeg fikk også avslag da jeg senere prøvde å heve grensen, og lot det ligge. Antar at de ser på ligningen fra i fjor, og at jeg må bevise at jeg har inntekt hver gang jeg vil heve den. Hvis du ikke har hatt fast inntekt det siste året kan det ha å gjøre med det?
 10. Tok den gratis på kontoret i dag. Veldig greit. Har aldri giddet å ta den før, og hadde ikke giddet å ta den hvis ikke det var for ordningen med jobben.
 11. Det var en gjeng med høflige ungdommer som ringte på i syvtiden, og de hadde lagt ned god innsats i kostymene. Det var alt. Det har blitt langt færre som ringer på de siste årene. Kanskje "knask eller knep" endelig er på vei ut? Ingen pynter husene sine med effekter, og det er bevist at dette aldri kommer til å slå an som i USA. Folk arrangerer heller private samlinger i helga nærmest Halloween, og alle er fornøyd.
 12. Jeg tror heller ikke journalen nødvendigvis blir overført til vikar for din fastlege, selv om det er på samme kontor. Jeg måtte iallfall svare på de samme spørsmålene om familie og historikk da min gamle fastlege fikk vikar. Så flyttet jeg, og da jeg bestilte time hos min nåværende fastlege ba kontordama meg om å ringe mitt gamle legekontor for å overføre journalen. Det var enkelt og koster ingenting.
 13. Finner ikke tweeten, men jeg tenker stadig på han som skrev "Fair nok, at toaletpapiret går til de største røvhuller"
 14. Jeg er enig. Hvis man tenker at det ikke eksisterer en sivilbefolkning der fordi "alle støtter Hamas", så blir det ikke så komplisert når du ser foreldre som henter sine døde barn ut av ruinene. Det er vemmelig å lese at det "bare er en kort spasertur til den trygge sonen, så hva klager de egentlig over?". Jeg blir ikke lenger umiddelbart provosert av å se folkehav som støtter Palestina lenger. Det er helt legitimt å mene at Israel har gått over streken, og å demonstrere mot represalier for palestinske borgere uten at man støtter terroraksjonen 7. oktober. (så kan man såklart finne opptak av unge muslimske menn som roper "gass jødene!" osv., men hvor representativt er det?). Demonstrasjonen i Oslo gikk vel helt greit for seg? https://www.nrk.no/nyheter/stor-palestina-stottedemonstrasjon-utenfor-utenriksdepartementet-i-oslo-1.16596037 Krigshissing bør forøvrig være diskvalifiserende for å delta på Diskusjon.no. Det er uskyldige som betaler prisen, og det er i mine øyne like groteskt å ønske seg en krig som det er å støtte Hamas sitt terrorangrep.
 15. Sjokket av det barbariske terrorangrepet fortsetter å skylle over meg etterhvert som flere grusomme detaljer kommer frem. Det er nesten ikke til å bære. Men alle må se dette. Jeg var derimot ikke forberedt på sjokket av å se tusenvis av mennesker som feirer angrepet i Vestlige storbyer. Det gjør meg kvalm. Kvalmere skal jeg nok uansett bli, for dette kommer til å bli et blodbad. Hvis massedrapet feires med en slagmark i norske byer kan sprekker i samfunnet fort kunne bli til skillelinjer.
×
×
 • Opprett ny...