Jump to content

Complexity

Medlemmer
 • Content Count

  16040
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Complexity last won the day on October 27 2019

Complexity had the most liked content!

Community Reputation

4633 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

39474 profile views
 1. Ja for all del, det er veldig praktisk. Mener bare det har vært så mye diskusjoner om hvor dumt dette var når noen andre begynte med det for over ett år siden. Så morro å se at de andre følger etter. Noe annet med den nye VW appen ligner og litt på en annen app.. Men det er kansje ikke så mange andre måter å designe det på.
 2. Ifølge bildene til appen så ser det lovende ut ja. Men noterer meg at man kan bestille service til bilen i appen? Dette var jo helt forferdelig når en viss annen produsent introduserte det. Men håper for VW eiere at de får til noe her for de har jo skuffet veldig hittil.
 3. Dette var nok humoristisk ment av vedkommende, meeen for å dra det litt av.. Så kan man bruke Tesla sin app til å styre varmeapparat, setevarme, musikk osv under kjøring. Er kjekt om noen i baksetet vil ha kontroll.
 4. Å bruke adapter fra industri til shucko er livsfarlig ja. Men om laderen kommer med begge deler er det jo greit. Slik som Tesla sin
 5. Nei du det spørs nok! Tenkte ikke på at det bare var 13A kurs.
 6. Ahh, de har kansje enda litt å jobbe med da. Det er iallefall større sjanser for at dette ikke ville skjedd om bilen som kom i motgående felt hadde noe slikt, enn ingenting som jeg antar den ikke hadde. Sovnet sjoføren eller var det bare uoppmerksomhet? Bilen min tar over bare jeg havner litt for nært veikanten så antok slikt var ganske standard
 7. Kan jo alltids få montert en industikontakt som tåler 16A. Bare å bytte ut stikken (eller koble den atmed) så vil du kunne dra 13A uten at det tar fyr. Fulgte med industriplugg adapter til laderen min.
 8. Shucko er vel ikke beregnet til å lades på mere enn 10A. Selv om den bare stiger med 3 grader nå så blir den mer og mer slitt jo mer du bruker den og tilslutt kan det ta fyr. Var borti en varmeovn hvor termostaten var ødelagt så den sto på fult hele tiden i noen dager og tok da ca 9A. Støpselet og hele ledningen var veldig varm. Ikke beregnet for så mye belastning over tid. Ville nok kansje tatt fyr om det var 13A det var snakk om. Men må inrømme at jeg synder litt selv, og lader til tider min elbil med 13A når jeg er i nærheten og kan holde oppsyn. Om natten tør jeg aldri dra mer enn 9A.
 9. Joda, men det er vel ikke touch? Tenkte om man absolutt må blande inn touch på knappene. Har touchknapper på oppvaskmaskin min.. Største dritten jeg har vært borti for så enkle funksjoner.
 10. Skal man først ha touch på knappene burde man gjøre som Xpeng. Vanlige knapper, men med programerbare gestures i tillegg. Man ruller rundt med tommelen for å stille volum f.eks.
 11. Touch knapper på rattet? Må jo være fryktelig lett å komme borti dem da? Er jo ganske mange knapper og virker det som
 12. Ja det regnet jeg med, men tenkte på volum/bytte sang osv. Slikt må man kunne styre enkelt på rattet uten voice. Eller kansje man må bruke Play/Pause pedalene 😅
 13. "Hello ID" høres iallefall ut som ett bedre nøkkelord enn "Mercedes" som Mercedes bruker. Ser at folk blir utrolig frustrert når de skal lage review eller video av bilen og systemet aktiveres hver eneste gang de nevner ordet Mercedes. Volum og slikt på rattet har vel vært standard på alle biler i snart 20år? Det justerer man hele tiden så det burde være på rattet.
 14. Jeg og madammen har alltid delt opp husarbeid. Hun holder stuen ren, mens jeg holder badet rent. Hun setter inn i oppvaskmaskinen og jeg tømmer den osv. Jeg hadde ansvar for all støvsuging.. så da kom det etterhvert en robotstøvsuger 😊 Men den er winwin for den gjør så god jobb at gulvvasken ikke trengs å vaskes like ofte heller som var hennes oppdrag. Fordelingen av oppdragene bunner litt i at "jeg gjorde det feil" som jeg nok sikkert gjorde og. Og om dama di sin metode er helt på tryne så vil hun etterhvert skjønne det selv når hun får erfaring. Dere kan jo og ordne slike faste oppdrag (eventuelt bytte litt mellom dem) så kjører dere bare eget løp når det passer dere.
 15. Dette er jo heldigvis noe som blir vanskeligere med fremover som bilene følger mere med selv. Regner med Soul (og kansje Leafen og?) Ville tatt kontrollen og styrt bilen tilbake i ett sånt tilfelle.
×
×
 • Create New...