Jump to content

Frode789

Medlemmer
 • Content Count

  672
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

331 :)

About Frode789

 • Birthday 08/01/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Venter på svar fra kommunen på det.. Var i alle fall det han fra det firmaet som undersøkte rørene sa. Men hvis det viser seg at det likevel affiserer rør som går til vårt sameie, så blir det jo en annen sak. Jeg sjekket grunnbok. Hos meg står det "del av realsameie ideell 1/8", dvs for de to rekkehusene da vi er 4 boenheter på hvert. På de to boligene på enden som er tomannsbolig, så sto det ingenting om realsameie mellom de to som bodde der. Og i hvert fall er de ikke del av vårt sameie.
 2. Tulling. Var ikke forsøk på "manipulering" akkurat.. Hvordan jeg har kontakt med kommunen er naturligvis profesjonelt. Hus som vi skal selge om noen mnd etter å ha bodd her 5 år, så vil jo si at det var litt uflaks, that's all.. Joda, men dette er et rør som går til endeboligen, jeg mener vi bare er ansvarlig for alt av rør til SAMEIET jeg er del av (som er de to rekkehusene).
 3. Fikk nettopp varsel om mulig pålegg fra kommunen om reparasjon av avløpsledning. Bor i et rekkehus (nr 2), mens det også er et rekkehus i veien før oss (nr 0), og en tomannsbolig på enden (nr 4). "På bakgrunn av vedlagt dokumentasjon varsler XX kommune eier av XXX – å utbedre eiendommens felles avløpsledning. XX kommune vil vurdere å pålegge huseier å utbedre avløpsledningen med hjemmel i forurensningsloven § 22, annet ledd. Frist for et eventuelt pålegg vil være 21.12.2022. Hvis du mener opplysningene våre er uriktige, eller at det er andre forhold som gjør at du ikke er forpliktet til å utbedre lekkasjen på ledningen, ber vi om at du tar kontakt med oss så snart som mulig. Frist for uttalelse er 15.11.2022. Det gis en relativt kort frist på grunn av lekkasjens alvorlighetsgrad." Hva er det man betaler i dyre dommer kommunale avgifter for? 😛 Rørene ligger i felles veien til eiendommene, men dette avløpsrøret er KUN til nr 4 (boligen på enden), og er heller ikke innenfor mine tomtegrenser. Har noen vært borte i slikt?Deilig gave å få før jul. 😛
 4. Bare sier.. Nederland "slet" med å klare 1-0 mot Latvia. De hadde en del sjanser, men ganske mye slurv også. Og Latvia hadde sine store sjanser for å utligne. Og som vi så i Norge sin kamp mot Nederland, så er vi absolutt på høyde med de når ting klaffer og vi har toppet lag. Så vil si at vi har en god sjanse mot de, selv om de så klart er klare favoritter.
 5. Vi er fucked..... https://direkte.vg.no/sportsdognet/news/avis-haaland-kan-miste-norge-kampene.su2OtY82R?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row9_pos1 Helt nydelig timing.
 6. Da var alt ferdig.. Skulle egentlig kjøpe AMD GPU, men pga. latterlige priser og ingen tilgjengelighet, så ble det MSI 3070 SUPRIM X når det dukket opp på komplett.no tidligere. Veldig glad for at jeg kjøpte det asap, da jeg ser nå at det er gått opp i pris fra 7190 kr til hele 8490 kr (!). (og jeg hadde en 10% kupong jeg fikk brukt, så betalte 6470 kr )
 7. På samme måte som RTX 3000, så blir den vanlige tråden flommet over av poster om ordrestatus, levering etc. Så her er en egen tråd for alt av diskusjon rundt: Lagerstatus Ordrestatus Levering Trenger en skulder å gråte på, fordi du ikke fikk en CPU til launch dato
×
×
 • Create New...