Jump to content

oophus

Medlemmer
 • Content Count

  13411
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

oophus last won the day on February 3

oophus had the most liked content!

Community Reputation

10707 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det å skulle gi bort hundrevis, hvis ikke tusenvis av Roadsters er også en form for reklame gjennom refferals programmet.
 2. Paint it black videoen? Alle EMs lovnader og uttalelser? Med rollback av 10.3, så skrur Tesla av AEB uten skikkelig kommunikasjon på det. Det er et sikkerhetsproblem da feks ENCAP gir stjerner med slikt som krav for å i det hele tatt kunne få 5 stjerner.
 3. For noe tøys. Hva gjør det firmaet hun var i styret for nå før de ble kjøpt opp? Vet du i det hele tatt dette? Og kan du forklare hvorfor LIDAR som Tesla selv bruker for å trene opp VIDAR systemet er en konkurrent mot VIDAR? Du vet at samtlige AV firma som utnytter LIDAR itillegg bruker VIDAR? En beta som testes som om dette var Candy Crush. NHTSA har null innsikt og kontroll på hvordan dette utvikles, testes og implementeres, og det tenker du er en god ide for et kontrollorgan som skal sikre sikkerhet for alle som bruker veiene? Mener du uttalelsen der? Er det feil?
 4. ? ? Hva er det du trur du leste fra mitt sitat egentlig? Tenker du at data fra sensorer ikke filtreres? Det gir lite poeng å melde om ei søplekasse 10 meter unna, men det kan være greit å si ifra om et kjøretøy 50 meter unna i fart mot området til den blinde/svaksynte. Det er "overkill" å anta at LIDAR brukes for kun ting i øyeblikkelig nærhet.
 5. Jeg vil tippe at lengre rekkevidde er viktig. 10 meter er jo ikke nok til at dette kan brukes ved 40kmt soner? Er enig om man kun skal detektere stillestående objekter, men jeg ville jo trudd at bevegelige objekter er greit å ta med også?
 6. Bare en fyr som et i en av de innerste kretsene til EM, eller det i hvertfall det EM får han til å tro. Mens Keef hadde rett i alle år, samtidig som han ble angrepet av Teslemmings i alle årene samtidig. Trur ikke han shortet noe heller.
 7. @hekomo Dette er fyren du stoler på, hører på, og du repeterer propagandaen han produserer. https://twitter.com/BradMunchen/status/1451827323288756227?t=ziWWC9W8rsMsd0OVRZmiYw&s=19
 8. Kom med kilder. Det er 100% tydelig at du ikke viste hvem dette var før nå nylig. Hun har som sagt hatt sine meninger om AV utvikling i lang lang tid, og har ikke noe imot Tesla som firma og bilprodusent. Hun har dog noe imot hva Tesla gjør innenfor det området hun er ekspert i, på samme måte som at hun har kritisert feks Uber tidligere. Truet med vold? Mener du memen som omhandlet det å ikke bli holdt tilbake? Løyet om Tesla? Hvilken løgn? Ta frem kilde og sitater med dets kontekst. Bruddstykkene til kriminelle Omar holder ikke. Hvordan har hun svertet Tesla? Hun er ekspert i AV segmentet og har meninger innenfor sitt ekspertområde. Dette har null med det å ha en agenda mot Tesla. Hun har en agenda mot dårlig AV utvikling og implementering på generell basis. Det inkluderer alle som eventuelt gjør ting galt. Den eneste grunnen til å være redd henne er om man vet hun har rett. Har man dårlig DMS, utnytter utrent personell for testing, og juger om hva funksjonene kan og ikke opplyser godt nok om deres ODD så er det dog forståelig at man går til motangrep. Det er tydeligvis det eneste de kan gjøre. Før hun godtok å være eksperthjelp for NHTSA, så fikk hun Duke til å sjekke om det var problemer rundt det at hun var i styret hos Veoneer. Det var det ikke. De ble kjøpt opp av Qualcom tidligere i år, og logikken om at en Lidar utvikler liksom er mot VIDAR er komplett idioter. Tesla er en potensiell kunde og kjøper LIDAR sensorer.... https://techcrunch.com/2021/10/04/qualcomm-acquires-veoneer-for-4-5-billion-canceling-its-agreement-with-magna/ Dette vet selvfølgelig Omar Quazi som har brukt dagesvis på å prøve å finne skitt på hu, mens han velger å lyve om dette. Det er rett og slett trist at du viser hvor enkelt det er for enkelte å bite på slikt tøys som dette, og hvor jævlig Teslemmings kulten er om de sendes for å trakassere folk. Dette er ikke første gangen dette skjer, og det vil nok ikke være den siste heller. Og her står du og støtter slikt? Det er motbydelig.
 9. På hvilken måte er hun ikke objektiv og saklig? Hun har som sagt kommet med kritikk og anbefalinger til hele AV bransjen. Igjen, har du sett NOE av det hun har bidratt med forutenom det som blir tatt ut av kontekst i svertekanpanjen mot henne?
 10. Glemmer du dine egne innlegg to sekunder etter du skriver dem? Det vil alltids være mange personer som tjener penger på bobler og svindel I forkant av at man konkluderer med at det var ei boble eller svindel. Det at aksjekursen er høy nå kan ikke være et bevis på at det ikke kan være ei boble? Såpass må du da forstå.
 11. Ser at du har falt rett i fella og allerede er hjernevasket. Fremfor å lese det narkotatt Omar Quazi sier om henne, så se og les heller hennes peer reviewed paper bidrag, og diskusjoner i ordentlig panel med ordentlig utdanning og bakgrunn i AV utvikling.
 12. Er nok mange bots og folk med mange kontoer som gjemmer seg slik ja. Det gjør ikke problemet mindre.
 13. Les tråden? Eller linken rett over her. Måten EM utvikler, implementerer og bedriver autonowashing på har resultert i tap av liv ja. NHTSA er på saken nå, og godt mulig de fikk hjelp av Cummings for å forstå alvoret. Hun er tross alt ekspert i faget. Snakker om å lyve. Hun uttalte seg om AP og FSD for ei stund siden, og fikk kulten etter seg allerede da. Hun fikk tips om den lista når hun da ble trakkasert. Tull. Hun missliker flere enn Tesla for å bidra til autonowashing. Jeg regner med du ikke viste hvem dette var før nå? Johanna Crider? Når folk generelt sett velger å filtrere seg ved bil reviews pga kulten så, så er dette et problem som ikke kan børstes under teppet.
 14. Artig at du ikke ser ironien i hans innlegg. Klager over TSLAQ ad hominen plokkeringsliste mens han fører egen blokkeringsliste selv. De som var tidlig ute med penger hos Ponzi fikk også god avkastning på pengene sine. De som mener man burde ta lån for å være 100% inne et sted er rimelig nye i dette spillet. Er jo flaks at dette er tidenes Bullmarked noen sinne. Skal godt gjøres å bomme på anbefalinger i denne perioden.
 15. https://slate.com/technology/2021/10/tesla-missy-cummings-nhtsa-elon-musk.html Angående tøyset EM legger opp til, med viten og vilje.
×
×
 • Create New...