Gå til innhold

OMyren

Medlemmer
  • Innlegg

    374
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om OMyren

  • Bursdag 19. juni 1972

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

5 371 profilvisninger

OMyren sine prestasjoner

114

Nettsamfunnsomdømme

  1. 0_7448CCE5-4D30-48CD-A39D-C9F4963FD822.mp4
  2. Da er jo løsningen grei? Israel slutter å bombe Iranske interesser, i dette tilfellet en ambassade i Syria. Så slipper de potensiell hevn med 300 bomber mot sivile og annen infrastruktur. (Men klart, med slik tenking så hadde det blitt fred, våpenproduksjonen kraftig redusert på sikt, fall i aksjeverdi på våpen aksjer, mindre arbeidsplasser i våpenindustrien, osv…)
  3. Blir du tatt med annet enn alkohol kan arbeidsgiver si deg opp. Via AKAN kan bedriften hjelpe folk med alkohol / spille problem. Dette gjelder forøvrig ikke ulovlige stoffer, i en slik situasjon vil det være opp til bedriften om de vil være med på en evnt AKAN avtale
  4. «Ikke russer», høres mere ut som en rasist. Når du skriver; «Jævla Russer.» Litt av det samme, Å si Neger, Same, Jøde osv er ikke rasistisk. Men legger en «Jævla» forran så får dette annen betydning. Å ha frie meninger er heldigvis lov i Norge, rasisme er heldigvis straffbart.
  5. En kan jo spørre seg om; Hadde Hamas eksistert i nåværende form viss Israel ikke hadde okkupert de såkalte omstridte områdene? Hamas osv. er vel ett resultat av langvarig undertrykkelse.
  6. Enig, men hver og en av oss er ansvarlig for egen økonomi.
  7. Har brukt Synology DS416 Play i mange år, aldri vært noe tull.
  8. Hatt NiceMobil ett år nå etter å brukt Telia mange år. Veldig fornøyd, dekning er bedre enn før da en har tilgang til både ICE og Telia sitt nett.
  9. Hva er vitsen å skrive så mye når trådstarter ikke er med? Ser ingen svar / respons fra trådstarter.
  10. Nekter å tro at vi tar etter / blir påvirket av USA, det ville i såfall vært en form for hjernevask. Og hjernevask driver IKKE vi i Norge med, det er det «heldigvis» bla. bare Kina, Russland og NordKora som driver med. https://www.forskning.no/spor-en-forsker-psykologi-terrorisme/spor-en-forsker-hva-er-hjernevask/822522
  11. Hvordan dempe bekymringen for 3. verdenskrig? -Finn en annen «hobby» enn å lese nyheter 24/7. - Fokuser på andre ting, ting som er positivt.
  12. Må da være lov. Vi bor i ett demokrati
  13. - Jeg tenker på ordtaket ; Sitt stille i båten når det stormer som værst» - Når situasjonen er som er, er det viktig å gå gjennom situasjonen, evaluere og unngå eskalering / sette seg i en værre situasjon. Så jeg sitter «stille» tenker grundig igjennom situasjonen og legger en fornuftig plan videre.
  14. Dette var vel skrevet med litt ironi også, tenker jeg 😉
×
×
  • Opprett ny...