Jump to content

Darklordoo7

Medlemmer
 • Content Count

  238
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oppdaterte også min s20. Ser at jeg nå har fått wifi anrop noe jeg ikke hadde før
 2. Noe jeg har tenkt på nylig. Hvis jeg har 500/500 linje inn og er nede i kjelleren der jeg får 80/80 trådløst. Hvis jeg da bytter til f.eks. 100/100 linje inn, vil jeg fortsatt få 80/80 eller vil jeg få mindre siden jeg har mindre hastighet totalt? Har dette noe å si?
 3. Det var forøvrig en benq skjerm, så kontaktet også dem og spurte. Pixel feilen jeg hadde var i sone 1 eller noe så derfor godtok heller ikke dem det. Angående reklamasjon hos komplett, de sa vel noe om at man måtte ha minimum 3~ sånne pixler før dem også godtok det. Her er da også policy til acer https://www.acer.com/ac/en/IN/content/dead-pixel
 4. Bestilte for noen måneder siden nå skjerm fra komplett. Den hadde da en "stuck pixel" i en eller annen farge. Jeg kontaktet dem og de sa at dette ikke går på reklamasjon, at jeg da isåfall måtte benytte åpent kjøp, så jeg gjorde det. Endte da med å kjøpe en annen skjerm.
 5. Hei. Har nå dem siste ukene begynt å merke at batteri tiden begynner å bli ganske dårlig, f.eks. over natten mister den rundt 20% fra et par før. Har testet "enhetsvedlikehold" og diverse innstillinger uten hell. Testet nå diagnostikk som sier at batteri er dårlig, brukte denne for noen uker/måneder siden og da var batteriet bra. Ca 1.5 år gammel noe å gjøre med?
 6. Har 2070 selv og må jo si at fps varierer en del. Spiller i 1080p med alt på maks. Får opp til 144 fps, holder seg egentlig ganske stabil rundt der, men noen steder så dropper den til f.eks. 90.
 7. Ok takker for svar. Da går jeg nok for komplett abonnement.
 8. Har nå Telenor og det er egentlig litt dyrt. Har venner som har ice og de er veldig fornøyd, men har ikke hørt noe om komplett mobil. Jeg har da sett på komplett og ice da de er billige og trenger ikke mer enn 1GB. Ice 129kr komplett 125kr Hva anbefaler dere?
 9. Da har jeg endelig fått delided min i5 8600k. Kjøler: corsair h100i pro Thermal Grizzly Conductonaut på DIE. Thermal Grizzly Kryonaut på IHS. Fornøyd med resultatet, 15C drop. 5Ghz 1,3V, testet i prime 95 v 26,6 Må si at IHS ble sittende noe skjevt, men ser ut til at det fungerer like fint. La cpu uten IHS ned i socket, så la jeg IHS oppå.
 10. Hvis det er et z3xx motherboard så skal de ha støtte for 9th gen med en bios update. Men da må du vel kanskje ha en 8th gen cpu som du kan oppdatere bios med...
 11. Har akkurat byttet ut min nh-u9s til AIO. Var ganske fornøyd med den, ikke fullt så bra til overclocking, men den klarer noe. Den var overaskende stille synes jeg, selv på Max rpm. Skal for øvrig kvitte meg med den hvis du er interessert.
 12. Det kunne kanskje vært en mulighet ja. Eventuelt så tar jeg bare og sender den til digital impuls. De har også garanti på jobben. Men blir da uten cpu en stund...
×
×
 • Create New...