Jump to content

tepe2

Medlemmer
 • Content Count

  621
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)
 1. Trodde kanskje at jeg var litt dum som ikke vet forskjellen. Men tydeligvis ingen andre som vet heller
 2. Takker for tips og innspill her. Har iallefall bestemt meg for en ting: Jeg skal ha 128 GB lagring. Ved kjøp nå, står det mellom XR og 11. XS blir rett og slett for dyr, siden jeg må opp på 256 GB. Men kan hende jeg venter til nye modeller kommer nærmere slutten av året.
 3. https://support.apple.com/no-no/HT205056 Hva er forskjellen på 3D Touch og Følbart trykk? * Disse enhetene støtter følbart trykk: iPhone SE (2. generasjon), iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max og iPhone XR. Disse enhetene støtter 3D Touch: iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS og iPhone XS Max.
 4. Må innrømme at jeg synes ikke prisen er riktig på noen av iPhone sine modeller. Ingen av dem støtter 5G heller. Så ikke særlig fremtidsrettet å kjøpe iPhone nå. Men hvis jeg kjøper nå, så tror jeg det blir XR. Litt større enn jeg liker, men får den med 128 GB til 7.490,-. Størrelsen på XS liker jeg bedre, men blir såpass mye dyrere. Ser ut til at det kommer ny iPhone snart, med støtte for 5G og.......kanskje Touch Id innebygd i skjermen. Det hadde jo vært noe. Men vet ikke om jeg klarer å vente. Usikkert når de nye kommer. https://www.businessinsider.com/apple-iphone-12-rumors-5g-release-camera-specs-2019-6?r=US&IR=T#it-may-have-apples-touch-id-fingerprint-sensor-built-into-its-screen-11
 5. FaceID høres ut som noe fancy fancy greier som senker brukervennligheten ned til et nesten uakseptabelt nivå. Et skritt i feil retning. Hvis du har 2 eller flere apper åpne samtidig, hvordan er det da å bytte mellom disse med FaceID?
 6. XS 64 kan være aktuell. Ser ut som fin størrelse på den. Men jeg vet ikke om det holder med 64 GB. Har som sagt brukt ca 33 GB på min 7 som er brukt i 3 år. Kjøper jeg ny mobil og skal ha den i 2-3 år, er jeg redd 64 GB kan bli for lite. Kanskje jeg må ta en gjennomgang på min 7er og se om det er mye unødvendige apper og bilder jeg kan slette. Og så ta ei vurdering.
 7. iPhone 12 med skjerm 6,7 tror jeg er lite aktuelt. Blir uansett svindyr. SE (2020) er uaktuell rett og slett pga skjermstørrelsen. Ellers hadde jeg nok kjøpt den. Kamera og ytelse betyr ikke så mye for meg. Størrelse, pris og lagringsplass betyr mer. Men som sagt, når det gjelder lagring så er jeg usikker på hvor mye jeg trenger.
 8. Har hatt min iPhone 7 i tre år nå, tror jeg. Vurderer å bytte, men vil ikke ha de største (6,5" skjerm) eller dyreste. Da er det ikke så mange å velge mellom. Jeg vurderer 8 Plus og XR fordi prisen kan være akseptabel. Og fordi jeg vil ha litt større skjerm. Men jeg er også usikker på hvor stor skjerm jeg vil ha. Vil samtidig ha telefonen minst mulig i størrelse. Sånn sett ser XR ut som et bedre alternativ enn 8 Plus. iPhone X hadde kanskje vært enda bedre, men prisen avskrekker litt. Må jo kanskje velge 256 GB da. Jeg har brukt bare 33 GB av mine 128 GB tilgjengelig på min mobil idag. Men nyere mobiler bruker vel mer lagringsplass til bilder og videoer pga høyere oppløsning? Usikker på om jeg faktisk klarer meg med bare 64 GB. Isåfall kunne jo prismessig både XS og 11 kanskje være aktuelle? Lurer også på erfaringer med bruk av nyere iPhone uten Touch Id. Jeg skifter mye mellom nettleser og apper. Syns det er greit å bare dobbeltklikke på hjemknappen og så bytte. Blir ikke dette litt mer knotete på mobiler uten? (samme med det å åpne fra låst tilstand) Hva med 5G? Noen av disse som er klar for bruk i 5G nett? Til dere som holder dere oppdatert på nyere mobiler: er det noen nyere iPhone i sikte i nær fremtid som det finnes litt infor om allerede?
 9. Tusen takk for god hjelp, alle da er det bare å kjøpe.
 10. Og denne: https://www.kjell.com/no/produkter/mobilt/kabler-og-adaptere/usb-c-kabler/adapter-micro-usb-til-usb-c-p69302 (Har ikke funnet noe hos Clas Ohlson)
 11. Kan denne være riktig for meg? https://www.teknikkdeler.no/usb-adapter-micro-usb-till-usb-c-hvit
 12. Har prøvd å søke på adaptere på nett. Men aner ikke hva jeg skal søke etter. Hva heter den gamle standarden til Android, som på bildet? Og hva heter den nye? Må da finnes overgang fra gammel til ny?
 13. Hei. Trenger hjelp til å finne en overgang fra lightning eller gammel android, til ny som passer til Huawei P30 Pro. Jeg har en slik kabel som på bildet. Kan lade iPhone og gamle androidtelefoner, men ikke Huawei P30 Pro. Vil gjerne ha en overgang som kan klikkes på, slik at jeg da har 3 muligheter i en og samme kabel.
 14. Trenger å få rootet en Huawei P30 Pro. (Ikke min mobil, har ikke kjennskap til Huawei og Android) Finnes det en lett forståelig komplett guide til formålet? Eller noen man kan leie til å gjøre det? Jeg har aldri rootet en mobil før. Er det noe jeg bør være obs på, bortsett fra at garantien faller bort?
 15. Jeg har mottatt bildene på messenger. Ville jeg hatt tilgang til mer info dersom jeg fikk dem som sms eller epost?
×
×
 • Create New...