Gå til innhold

sedsberg

Medlemmer
  • Innlegg

    25 718
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

sedsberg vant dagen sist 12. januar 2019

sedsberg hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om sedsberg

  • Bursdag 14. nov. 1977

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

75 552 profilvisninger

sedsberg sine prestasjoner

11,4k

Nettsamfunnsomdømme

52

Hjelpsomme svar

  1. Eksplosjonsfaren og lukta blir nok mindre med full tank. Men hvis det først blir brann er tom tank en stor fordel.
  2. Ser ut som Trump har fått blod på tann etter han vant overlegent i debatten mot Biden. Spørs hvor bra det går når han må debattere mot en med fungerende helse og hjerne. https://www.nrk.no/nyheter/donald-trump-sier-han-_absolutt_-vil-debattere-med-kamala-harris-1.16975318
  3. Hvis kvaliteten er så dårlig at det fører til defekter vil det gå ut over omdømmet. Jeg kjøper f.eks. aldri Gigabyte-skjermkort lengre.
  4. Har det ikke alltid vært slik? Jeg har re-pastet en del skjermkort opp igjennom og mener å huske at gammel pasta alltid er som leire. Et gammelt 480GTX gikk fra 100C (throttling) til midt-80 etter bytte. Kun etter knapt et års bruk. Dog har jeg hatt et par AMD RX-kort (Gigabyte) hvor pastaen ble til vann og rant inn og ødela viftene.
  5. Da må man opp i pris. Og som nevnt ligger videokameraer høyere i pris. Kan ikke sammenligne et kamera som TS sitt mot gode speilløse kameraer. Jeg snakker nå om amatør/prosumer-segmentet. Altså den typiske "hjemmebruker". I tillegg når man kommer opp på mere proffe videokameraer så har disse en helt annen ergonomi siden de ikke brukes håndholdt og ligner dermed mer på "klassiske" fotografiapparater. Og som nevnt er det helt korrekt at dedikerte videokameraer har funksjoner som er nyttige for filming. Disse bør ikke kjimses av og kan forbedre kvaliteten enormt. F.eks. låsing av gain eller gain limit, zebra-stripes for å vise eksponering, ofte veldig god autofokus.
  6. Ja, videokameraer ligger høyere i pris. Kameraet til TS kan mest sammenlignes med et billig kompaktkamera. Men det var mange som ble skuffa da de kjøpte seg Canon 5D MKII til video etter det ble kjent at de brukte det til å filme en episode av House. Kjenner selv én som gikk rett i fella.
  7. Så myten om at fotografiapparater er bedre til video enn videokameraer lever enda?
  8. Er vel ikke så ofte man blir regelrett lurt. I det minste ikke hvis man tenker litt kritisk. Derimot er det høyere sansynlighet for at man får noe som funker dårligere eller har dårligere kvalitet enn man hadde tenkt. Og forsåvidt motsatt også. Ting som virker uforskammet bra til prisen.
  9. sedsberg

    Scooter

    Det har ikke kommet olje på den?
  10. sedsberg

    Scooter

    Og bare så vi snakker om det samme. Er det ei drivreim eller variatorreim/kilereim?
  11. De er jo kameratene til Putin så det burde ikke overraske noen.
  12. sedsberg

    Scooter

    Trimmet? Og kjøper du original reim eller noe billige greier? Og hvor gammel er scooteren?
  13. Likleretterdiodene sitter i selve dynamoen og blir kjølt av vifta på reimhjulet. De tåler det dynamoen er spesifisert til.
  14. Grunnen til at jeg skrev sinus i hermetegn er fordi noen ikke er sinus i det hele tatt. Disse dreper elektronikk ekstremt effektivt. De ser mer slik ut:
×
×
  • Opprett ny...